kaśka maciej 06.11.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Do POznania troszkę mam nie po drodze, ale jak tam przypadkeim gdzies sie zawiniesz to sprawdź, dobrze??? hehe... no fakt, troszkę Ci daleko do Poznania Ale przynajmniej mogłabyś mnie ( i moze przy okazji Verunię ) już w nowym domku odwiedzić ty się nie booj, ja już Was odwiedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 06.11.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Do POznania troszkę mam nie po drodze, ale jak tam przypadkeim gdzies sie zawiniesz to sprawdź, dobrze??? hehe... no fakt, troszkę Ci daleko do Poznania Ale przynajmniej mogłabyś mnie ( i moze przy okazji Verunię ) już w nowym domku odwiedzić ty się nie booj, ja już Was odwiedzę Ja się nei booję tylko z niecierpliwością czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 06.11.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Coś się stało zez zdjęciami kuchni i już ich nie ma Szkoda ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.11.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Podbitka taka jak okna, dobrze dziewczyny godojom Zdjęć kuchni nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 06.11.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Podbitka taka jak okna, dobrze dziewczyny godojom Zdjęć kuchni nie widzę No własnie ... a ładne ci one były ... Może Kasia jutro naprawi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.11.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Podbitka taka jak okna, dobrze dziewczyny godojom Zdjęć kuchni nie widzę No własnie ... a ładne ci one były ... Może Kasia jutro naprawi ... Ładne, ładne ... A Ty może byś się do siebie na chwilę przespacerowała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 06.11.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Podbitka taka jak okna, dobrze dziewczyny godojom Zdjęć kuchni nie widzę No własnie ... a ładne ci one były ... Może Kasia jutro naprawi ... Ładne, ładne ... A Ty może byś się do siebie na chwilę przespacerowała... ehem .... chyba mi się oberwalo Ale tam się nic nie dzieje, nudy na pudy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 06.11.2007 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Wiatm "Żenującą z żenującego" Decyzja podjęta? Ja mam tak jak Verunia- czyli okna już pcv mogą być ale nigdy o pcv podbitce nie myślałam - TYLKO DREWNIANA Koncepcji było kilka - najpierw rzeźbione krokwie, cuda na kiju, a będzie deska czołowa z delikatnym frezem a podbitka nie prostopadle montowana - tak jak wyżej u kasi - tylko z ukosa, po krokwiach - zmolestuję elektryka aby oświetlenie w niej zrobił - kicz to czy nie kicz - mnie się podoba, no i łatwo wędrowcowi zbłąkanemu dotrzeć do nas będzie, bo latarnie nie wiadomo kiedy postawią. Nie zapomnij o gniazdku gdzieś pod podbitką, bo jak będziesz chciała w amerykańskim stylu na święta girlandy powiesić, to musisz mieć dojście do prądu. Podbitkę robił będzie gość od dachu - dał się skusić jeszcze teraz - czyli jak dachóweczkę "zainstaluje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 06.11.2007 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Podbitka taka jak okna, dobrze dziewczyny godojom Zdjęć kuchni nie widzę No własnie ... a ładne ci one były ... Może Kasia jutro naprawi ... Ładne, ładne ... A Ty może byś się do siebie na chwilę przespacerowała... ehem .... chyba mi się oberwalo Ale tam się nic nie dzieje, nudy na pudy bosszzz .... jakie ja bzdury czasem gadam ... aż wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 07.11.2007 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Kasia, przypomnialo mi się, że jedna z lakiero-bejc ( kolor teak ) do drewnianej podbitki jest baaaardzo zbliżona do Twojej amareny. Jest kompletnie niepodobna do teaku , więc jak sobie w jakieś hurtowni weźmiesz kilka kolorników do ręki, to z pewnoscią znajdziesz swoją amarenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.11.2007 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Kasia, przypomnialo mi się, że jedna z lakiero-bejc ( kolor teak ) do drewnianej podbitki jest baaaardzo zbliżona do Twojej amareny. Jest kompletnie niepodobna do teaku , więc jak sobie w jakieś hurtowni weźmiesz kilka kolorników do ręki, to z pewnoscią znajdziesz swoją amarenę cześć dziewczyny tak właśnie mi się przypomniało, że jabko ma taką podbitkę pójdę i ściągnę od niego. może się nie obrazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.11.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 http://images34.fotosik.pl/10/93da5835368f5aa0.jpg to moja amarena , serio jabuszko, buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.11.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 No, Kasia, to u Ciebie pięknie będzie! Cieszę się, że drewno zwyciężyło na podbitce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 08.11.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 No super Kasia !!! To masz problem z głowy - już znalazłaś to czego szukasz Jabko ma u Ciebie chyba nie tylko jabłko A w kwestii drzwi to stawiam na drugie Bardzo ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.11.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 fajne te drzwi + floryda też fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Hej Kasiu Po oczekiwaniu na tę nieszczęsną więźbę w końcu ruszyło Drzwi piękne - stawiam na Californię!!!! I żałuję,. że w moim rejonie nie ma takiej ilości producentów różnych "cudeniek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.11.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 stawiam na braze znaczy na te drugie drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 08.11.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 stawiam na braze znaczy na te drugie drzwi hehe... jak widać wszystkim się California spodobała A jaka Twoja decyzja Kasia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.11.2007 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Gratuluje "więchy"!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.11.2007 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Arizona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts