Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Duchu no teraz się okazuje że muszą jeszcze pakiet office dokupić bo nie kupili przy kompach bo coś tam a ponieważ pustki w hurtowniach to powinien być poniedziałek wtorek i dopiero jak informatyk go wrzuci to kompa dostane mogłam sobie go tylko pooglądać :evil: bo i tak pracować sie nie da na nim :evil:

Kurczę , Maluszku, to w jakiej odległości od monitora Ty siedzisz? :o

Ja to też z tych do malizny nauczonych, laptopka cały czas używam. :D

w sumie jakiś metr ale ja muszę mieć duży monitor, żeby przynajmniej dwie kartki A4 na nim się zmieściły - to do projektów. chyba muszę kupić większy albo dołozyć drugi. A w domu laptok ma 15,4 cala wyświetlacz ale za to mam dużą rozdzielczość, żeby więcej na nim się zmieściło :D

Braza - szukaj laptoka z większą niż standarowo rozielczością - mój ma 1600x1200. Natomiast w pracy monitor ma rozdzielczość 1920x1200

Duchu mam w starym ale w sumie tylko Worda a potrzebuję na gwałt excela :-? więc kupią cały pakiet u nas to tak troche dziwnie o zakupie sprzętu decydują ci co się nie znają na tym kompletnie i jak kasy mało mają to wywalają coś z oproramowania nie pytając czy na danym stanowisku można sie bez tego obejść :roll:

w domciu mam 19 albo 20 i w zupełności mi starcza no ale ja nie projektuję :wink:

Bylismu na łyżwach

Padam ze zmęczenia :)

No wcale sie nie dziwie .

Ze sportow zimowych jednak najbardzej lubie odsniezanie .

Kiedys to nawet wstawalam bardzo wczesnie zeby poodsniezac :oops:

Kazdy ma jakies slabosci :roll:

Odśnieżanie tez zrobiłam, a jakże :)

Niby maluśko podjazdu, ale zajęło mi to jak nic pół godziny :)