Maluszek 08.01.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 a mnie właśnie ta moja 24 ostatnio jakaś taka mała się zrobiła - może już się do niej przyzwyczaiłam i to dlatego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.01.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Hejka Mój synek ma 19 calowy monitor i ja się kompletnie na nim gubię Uwielbiam sowją maliznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 08.01.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Hejka Mój synek ma 19 calowy monitor i ja się kompletnie na nim gubię Uwielbiam sowją maliznę A ja planuję zakup 24", ale to tylko do pracy przy projektach. Do Muratora wystarcza mi 15,4" w lapku Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.01.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Kurczę , Maluszku, to w jakiej odległości od monitora Ty siedzisz? Ja to też z tych do malizny nauczonych, laptopka cały czas używam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 08.01.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 hehe w parcy mam 19stke w domu tez..ale z reguły odpalam w domku kompa..na tv 37 cali i wtedy to jest miod...zdj sie fajnie przeglada literki wlkie..itp..a gry a filmy echh fajniscie/.. Witam..i jak dali wuska ..skonczyli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.01.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Duchu no teraz się okazuje że muszą jeszcze pakiet office dokupić bo nie kupili przy kompach bo coś tam a ponieważ pustki w hurtowniach to powinien być poniedziałek wtorek i dopiero jak informatyk go wrzuci to kompa dostane mogłam sobie go tylko pooglądać bo i tak pracować sie nie da na nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 08.01.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 nio ale nie miałaś na starym kompie office?? dlaczego nie przerzuci?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Ja mam 19 i ... zaczyna mi być mało Jak kupię laptopika to chyba tez dużego, no bo tak jakoś ... ja mam chyba w ogóle manię wielkości: lubię duże psy, duże konie i duże ekrany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.01.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Kurczę , Maluszku, to w jakiej odległości od monitora Ty siedzisz? Ja to też z tych do malizny nauczonych, laptopka cały czas używam. w sumie jakiś metr ale ja muszę mieć duży monitor, żeby przynajmniej dwie kartki A4 na nim się zmieściły - to do projektów. chyba muszę kupić większy albo dołozyć drugi. A w domu laptok ma 15,4 cala wyświetlacz ale za to mam dużą rozdzielczość, żeby więcej na nim się zmieściło Braza - szukaj laptoka z większą niż standarowo rozielczością - mój ma 1600x1200. Natomiast w pracy monitor ma rozdzielczość 1920x1200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.01.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Ja mam laptopa 18,4" fajny ale ciezkie pieronstwo wiec raczej malo mobilny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.01.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Ja mam laptopa 18,4" fajny ale ciezkie pieronstwo wiec raczej malo mobilny właśnie, mój ostatni była taki wielki Teraz mam chyba 15,4 cala I jak dla mnie to zupełnie wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Jak narazie to nie na mobilności mi zależy a na wizji Znaczy się, 18,4 - tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.01.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Duchu mam w starym ale w sumie tylko Worda a potrzebuję na gwałt excela więc kupią cały pakiet u nas to tak troche dziwnie o zakupie sprzętu decydują ci co się nie znają na tym kompletnie i jak kasy mało mają to wywalają coś z oproramowania nie pytając czy na danym stanowisku można sie bez tego obejść w domciu mam 19 albo 20 i w zupełności mi starcza no ale ja nie projektuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 08.01.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 hmm no to masz problem fucktycznie..spac mi sie kce cołki dzien niom.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.01.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Bylismu na łyżwach Padam ze zmęczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.01.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Moja córcia też dzis była Wróciła zziębnięta i głodna jak wilk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.01.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Bylismu na łyżwach Padam ze zmęczenia No wcale sie nie dziwie . Ze sportow zimowych jednak najbardzej lubie odsniezanie . Kiedys to nawet wstawalam bardzo wczesnie zeby poodsniezac Kazdy ma jakies slabosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.01.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 A ja byłam w pracy i tez padam ze zmeczenia. Chyba odwykłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.01.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Bylismu na łyżwach Padam ze zmęczenia No wcale sie nie dziwie . Ze sportow zimowych jednak najbardzej lubie odsniezanie . Kiedys to nawet wstawalam bardzo wczesnie zeby poodsniezac Kazdy ma jakies slabosci Odśnieżanie tez zrobiłam, a jakże Niby maluśko podjazdu, ale zajęło mi to jak nic pół godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.01.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 A ja byłam w pracy i tez padam ze zmeczenia. Chyba odwykłam No mów, opowiadaj!!! Ja też nie wiem jak wrócić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts