kaśka maciej 11.01.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 A u mnie już -2 ( na 5-tym piętrze). A wczoraj było +2.Niestety u mnie podobnie Żeby tylko na tym się skończylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.01.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 dobry wieczor! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.01.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Nie mówcie więcej o minusowych temperaturach, bardzo proszę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.01.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Kasica,napisałabyś jakieś dłuższe wypracowanie - czego byś nie zrobiła w domku albo przy przeprowadzce drugi raz, tak na kilka porządnych zdań... A może nie ma takich rzeczy? Refleksje jakieś po I kwartale poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.01.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 dzień doberek zimno dzisiaj u nas -9 stopni a wczoraj było tak pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.01.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 dzień doberek zimno dzisiaj u nas -9 stopni a wczoraj było tak pięknie -7 i pięknie jak wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.01.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 dzień dobry u mnie też -9 piękne słońce ale że cisnienie spada to łeb mnie nap.... la koncertowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.01.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 A chodzisz w czapeczce?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.01.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 eee Markotko no skad nawet nie mam żadnej czapeczki ale kapturek zakładam dzisiaj to średnia wypadkowa niedoleczonego przeziębienia trochu zatok i przypuszczam głównie spadającego ciśnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.01.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Kasica,napisałabyś jakieś dłuższe wypracowanie - czego byś nie zrobiła w domku albo przy przeprowadzce drugi raz, tak na kilka porządnych zdań... A może nie ma takich rzeczy? Refleksje jakieś po I kwartale poproszę. Wiesz ile razy sie za to zabierałam?????? Dużo w każdym razie Ale za każdym razem mi coś przeszkadzało Raz mi nawet sie skasowało to co napisałam Ale obięcuję, napiszę, soon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.01.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 eee Markotko no skad nawet nie mam żadnej czapeczki ale kapturek zakładam dzisiaj to średnia wypadkowa niedoleczonego przeziębienia trochu zatok i przypuszczam głównie spadającego ciśnienia Oj młoda jesteś jeszcze, to widać Ja jak byłam w twoim wieku, to tez byłam taka harda Już mi przeszło. Co prawda w czapce wyglądam jak pół dupy za krzaka, ale jakoś mnie to nie rusza. Jakbyś miała katar tak mniej więcej 300 dni w roku, zapalenie zatok co drugi miesiąc i boleniegłowy co rusz to zaczęłabyś chodzić w czapce. Ja chodzę od zeszłego roku i naprawdę widzę poprawę. Katar mnie dopadł jakiś tydzień temu, od wakacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.01.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Kasia idę sobie kupić czapke bo te wszystkie objawy mam od dawna no może poza katarem 300 dni w roku ale za to każdy katar kończy sie zatokami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.01.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Kasia idę sobie kupić czapke bo te wszystkie objawy mam od dawna no może poza katarem 300 dni w roku ale za to każdy katar kończy sie zatokami Poważnie mówię, bez ściemy. W zeszłym roku to miałam taką dosłownie pielinę nie czapkę, ale pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.01.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 dobra kupię sobie tą czapkę moze czerwoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.01.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 dobra kupię sobie tą czapkę moze czerwoną nooo, ja miałam różową ale taki brudny, ciemny róż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.01.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 w czerwonej każdy sie za mną obejrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 12.01.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Ale obięcuję, napiszę, soon kiedy to soon fochu nadęty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.01.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Ale obięcuję, napiszę, soon kiedy to soon fochu nadęty? no soon, przecież mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.01.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Żeby mi tu od nadętych fochów nie przezywano to napiszę to sprawozdanie z blisko 4 miesięcy mieszkania . PLUSY 1. Drzwi wejściowe: rewelacja!! Szybki choć małe to wpuszczają trochę światła. Widzę kto tam mi się burzy do drzwi Nie znac brudu 2. Drzwi wewnętrzne: też fajne, ja tam jednak wolę szybki, nie mam w sumie okna na górze na korytarzu i dlatego też mam szybki w drzwiach, żeby trochę słońca wpadło. 3. Skoro o korytarzu i świetle mówię to oczywiście na plus jest mój świetlik Tak jak dziś na przykład, daje super rozproszone światło, ale i w nocy tez świeci, bo zamontowana jest w nim żarówka. Polecam, robi wrażenie 4. Jasne podłogi u dzieci w pokojach, to strzał w dziesiątkę, choć nie są urodziwe za bardzo, toż to zwykły dąb, ale są bardzo praktyczne, co przy moich skarbach jest naprawdę wielką zaletą 5. Skoro o podłogach mowa, to płytki w wiatrołapie, korytarzu i jadalni są również hitem. Mało co widać brudu, łatwo się myje, ogólnie pozytyw!! 6. Okna w kolorze dwustronnym. Kto choć raz mieszkał w bloku i miał białe okna i mieszka na Śląsku, Zagłębiu lub w podobnych rejonach to wie, że to porażka totalna. Żółkną po 2 latach, zachodzą jakimś takim czymś tłustym i wszyscy w bloku mają identyczne Dziękuję, postoję. Moje amareny myje się piorunem i jeśli o mnie chodzi to w ogóle mnie ten kolor wewnątrz nie razi. 7.Farba Tikkurila. Extra sprawa, zwłaszcza przy dzieciach. Przy kontaktach myje co chwilę, ani śladu wytarcia. 8.Otwarta kuchnia na salon, jednakże z wyższym barkiem lub czymś takim. Doceniłam to rozwiązanie tak praktycznie podczas parapetówek Mam ogląd sytuacji a wyższy barek jednak troszkę zasłania bój w kuchni. 9. Duży, wygodny stół i osobna ława na kawę. Chyba nie trzeba tłumaczyć. 10. Ogrzewanie podłogowe!!! Załuję, ze nie zrobiliśmy w całym domu. Koniec części 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 12.01.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 PLUSY 1. Drzwi wejściowe: rewelacja!! 2. Drzwi wewnętrzne: też fajne te te te... a Ty myślisz że ja na 162 mega długich stronach tego forum jestem w stanie znaleźć jakiekolwiek zdjęcia bądź opis tych drzwi...? Pokaż chociaż to z czego jestes taka kontenta. Z babami same kłopoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts