kaśka maciej 12.01.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 3.kup sobie miotelke do kurzu .rach-ciach i masz schody "pozamiatane" takie piora pawie albo takie cos sztuczne jednorazowe z flizeliny na raczce (nie wiem jakie dostepne sa w Pl , bo ja przywoze sobie z De)mam to cudo!! W razie W, czyli jak goście oznajmiają, że będa za 10 minut ta szczotka idzie w ruch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 12.01.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 cześć , przyszlam zajrzeć co słychać przeczytałam , zapisałam.. dzięki Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 12.01.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 ten Twój grafitowy zlew musze poszukać, ciekawi mnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.01.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 3.kup sobie miotelke do kurzu .rach-ciach i masz schody "pozamiatane" takie piora pawie albo takie cos sztuczne jednorazowe z flizeliny na raczce (nie wiem jakie dostepne sa w Pl , bo ja przywoze sobie z De)mam to cudo!! W razie W, czyli jak goście oznajmiają, że będa za 10 minut ta szczotka idzie w ruch i po klopocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.01.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Mam więcej plusów: duże umywalki w łazienkach!! i oczywiście szuflady pod nimi, również duże!! Najlepiej podwójna umywalka, super!!!!!!!!!!!! Również szuflady pod nimi. Tak sobie zaplanowałam, żeby w łazience trzymac takie rzeczy jak ręczniki, ręczniki papierowe, papier, płyny do mycia sanitariatów, generalnie wszystko czego używa się w łazienkach. Nawet piżamy mamy w łazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.01.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Włączyłam pralkę Matko, jak dziecko się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.01.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Włączyłam pralkę Umialas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.01.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Włączyłam pralkę Umialas ? noooo musialam tą przepastną instrukcję przeczytac ( czy do każdego sprzętu musi być od razu 500 stron instrukcji??? ) A jak mój Stary przeżywał A może źle, a może nie ruszaj, a jak zepsujesz Cyrk Własnie kończy wirować Normalnie ŁAŁ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.01.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 No instrukcje dobrze czytac , ja nie czytalam to laptopa przy instalacji orange czy czegos takiego wywalilam na zlom Szczesciem mialam zapas laptopow , ale z pralka byloby gorzej chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.01.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 No instrukcje dobrze czytac , ja nie czytalam to laptopa przy instalacji orange czy czegos takiego wywalilam na zlom Szczesciem mialam zapas laptopow , ale z pralka byloby gorzej chyba Ja tez generalnie nie czytam Mało tego, miałam zwyczaj wyrzucać je od razu. Ale na szczęście mój szanowny postanowił je teraz skrzętnie przechowywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.01.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Bożeeeeeee, jaką ja mam inteligentną pralkę Delikatnie zapikała oznajmiając koniec prania Jestem bardzo przejęta Chyba więc udam się do sypialni Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.01.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 dobry wieczór Kasia a co to za kosmiczne cudo bo ceny to chyba nie chciałabym poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.01.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 dobry wieczór Kasia a co to za kosmiczne cudo bo ceny to chyba nie chciałabym poznać oj, to taki prezent na Nowy Rok tamta stara psuła mi koncepecję, ponadto średnio dopierała, albo i wcale. niestety droga, 2450ale jaaaakaaaaaaa cudnaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.01.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Włączyłam pralkę Umialas ? noooo musialam tą przepastną instrukcję przeczytac ( czy do każdego sprzętu musi być od razu 500 stron instrukcji??? ) A jak mój Stary przeżywał A może źle, a może nie ruszaj, a jak zepsujesz Cyrk Własnie kończy wirować Normalnie ŁAŁ!!! Pozdrów go ode mnie - kofany jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.01.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Kasia mówiłam że chcę tylko firmę powiedz Słońce co za marka tego cuda nie każ mi jej szukać na piechotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.01.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Bożeeeeeee, jaką ja mam inteligentną pralkę Delikatnie zapikała oznajmiając koniec prania Też to mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 13.01.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 mojny pyta czy program "stalina" też ma znaczy sama wiesza pranie? dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.01.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Bożeeeeeee, jaką ja mam inteligentną pralkę Delikatnie zapikała oznajmiając koniec prania Też to mam ja też tylko moja pralka aż tak cudna nie jest dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.01.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 A moja nie pika, ale chodzi bez najmniejszej awarii już 9 lat. Mastercook rules! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.01.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Bożeeeeeee, jaką ja mam inteligentną pralkę Delikatnie zapikała oznajmiając koniec prania dobrze ze ci pika delikatnie i tylko raz znam taka , ktora pipczy tak dlugo az do niej nie przyjdzisz wkurzajaca na maxa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts