wu 13.01.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 dzień dobry Kasia ciekawosć mnie zżera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.01.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 a ja u mojej frendzi widziałam 'moją' pralkę - miłość platoniczna normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 13.01.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 http://images32.fotosik.pl/434/149009fe7409befc.jpg Wejściowe, firma Cal seria, nie pamiętam kolor teak Kasiu widzę, że masz drzwi z Cala dokładnie te które mam zamówione do siebie - model 233! Tylko u mnie będzie jeszcze przeszklenie boczne. Baaardzo mnie cieszy, że jesteś z nich taka zadowolona! Przeczytałam dokładnie Twoje podsumowanie. Zmartwiłaś mnie trochę tymi schodami, bo moje będą jeszcze ciemniejsze... Ale tak sobie właśnie pomyślałam, że skoro są ażurowe to może pyłki będą zlatywać na dół między stopniami...??? Oczywiście gratuluję praleczki - wygląda BOSKO! No i z tego co czytam równie bosko pierze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 13.01.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 te dzrwi to był mój faworyt bardzo długopikne i tez miałam miec z doświetlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 13.01.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Jak miło czytać, że się podobają...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.01.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 ta pralka to jak rakieta kosmiczna wyglada czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.01.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Kaska z tymi schodymi to problem nie tylko w ciemnym kolorze ale i w podświetleniu U mnie jest to samo Kurz widać najbardziej. Ale nie jest ich dużo i nabiegać się nie trzeba. Ja mam inną bolączkę. Nic tak mnie nie wkurza jak tel. stacjonarny który mamy. Wogóle z niego nei korzystam ale taniej wychodziło mi telefon+internet niz sam internet wiec go założylismy. Aparat mam stary, bez przenośnej słuchawki. Kilka osób zna nasz nr telefonu. No i jak dzwonią to jest wyścig z drugiego końca domu Nie cierpię chodzic do niego Sama nawet na stacjonarne dzwonie z komórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.01.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Kasia mówiłam że chcę tylko firmę powiedz Słońce co za marka tego cuda nie każ mi jej szukać na piechotę To Siemens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.01.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Pozdrów go ode mnie - kofany jest taa, bardzo kofany dziś po praniu się zastanawiał, czy aby bębna nie trzeba do sucha wytrzeć po praniu Ale pozdrowiłam go, niech ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.01.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Bożeeeeeee, jaką ja mam inteligentną pralkę Delikatnie zapikała oznajmiając koniec prania Też to mam i nawet na wyświetlaczu pokazała napis: koniec prania Zdolna bestia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.01.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 eeee nie, to moja pokazuje mi zero. CHyba liczy na moja inteligencję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.01.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 A moja nie pika, ale chodzi bez najmniejszej awarii już 9 lat. Mastercook rules! poprzednia też nie pikała i chodziła bez awarii 11 lat Ale koncepcja kolorystyczna mi się zmieniła A tak serio, to w sumie ona nie jest zepsuta, ale żebym powiedziała, że wyciągam ubrania absolutnie czyste, to nieee Róznych proszków próbowałam , vanisze, sranisze i nic MOje dzieci sa i tak mocniejsze w brudzeniu. Najgorsze nerwy miałam jak wyciagałam białe skarpety Wyglądały na mokre, a nie uprane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.01.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 a mój piekarnik mówi mi kiedy mam obrócic mięso na druga strone, serio, serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.01.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Zmartwiłaś mnie trochę tymi schodami, bo moje będą jeszcze ciemniejsze... Ale tak sobie właśnie pomyślałam, że skoro są ażurowe to może pyłki będą zlatywać na dół między stopniami...??? nie liczyłabym na to Każdy pył będzie po prostu leżał pod schodami Tu nie ma opcji: idealne rozwiązanie Mówię po opowieściach znajomej, która ma własnie takie samonośne schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.01.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 nie no idę sobie stąd. Powiedzcie mi jeszcze, ze lodówki same zakupy przynoszą i juz wogóle sie pochlastam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.01.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 a mój piekarnik mówi mi kiedy mam obrócic mięso na druga strone, serio, serio oooooooo, przypomniałaś mi, ze do minusów muszę koniecznie dopisać piekarnik!!! Niestety, wyłącza się sam, oczywiście nie wtedy kiedy trza Był pan z serwisu, coś tam wymienił, ale nic to nei dało A co za piekarnik??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.01.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 nie no idę sobie stąd. Powiedzcie mi jeszcze, ze lodówki same zakupy przynoszą i juz wogóle sie pochlastam moja nie mówi, bo ja lubie robić zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.01.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Ja nie nawidzę kupować spożywkę Gorzej chyba niz faceci Są lodówki, które same kontrolują zawartosć i za pomocą internetu zamawiają to czego brakuje. Z pobliskiego sklepu dowożą brakujace rzeczy pod same drzwi i właściciel musi je tylko wstawic znów do lodówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.01.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 a mój piekarnik mówi mi kiedy mam obrócic mięso na druga strone, serio, serio oooooooo, przypomniałaś mi, ze do minusów muszę koniecznie dopisać piekarnik!!! Niestety, wyłącza się sam, oczywiście nie wtedy kiedy trza Był pan z serwisu, coś tam wymienił, ale nic to nei dało A co za piekarnik??? elektrolux - jest zajefajny Nie trzeba umiec gotowac bo ma gotowe przepisy. Niestety zmywarke przechwaliłam. Cos się stało z odplywem a ja nie moge gwarancji znależc . Może to rura sie tylko zapchała więc zacznę od instalatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.01.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Kochana to samo mam wszystko wypłukane a nie uprane a jak z tą ? zdaj relację z czystości prania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts