Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

http://images32.fotosik.pl/434/149009fe7409befc.jpg

Wejściowe, firma Cal seria, nie pamiętam :oops: kolor teak

Kasiu widzę, że masz drzwi z Cala dokładnie te które mam zamówione do siebie - model 233! :wink:

Tylko u mnie będzie jeszcze przeszklenie boczne.

Baaardzo mnie cieszy, że jesteś z nich taka zadowolona! :lol: :lol: :lol:

Przeczytałam dokładnie Twoje podsumowanie. Zmartwiłaś mnie trochę tymi schodami, bo moje będą jeszcze ciemniejsze... :roll: Ale tak sobie właśnie pomyślałam, że skoro są ażurowe to może pyłki będą zlatywać na dół między stopniami...??? :roll: :wink:

Oczywiście gratuluję praleczki - wygląda BOSKO! 8)

No i z tego co czytam równie bosko pierze! :lol: :lol: :lol:

Kaska z tymi schodymi to problem nie tylko w ciemnym kolorze ale i w podświetleniu :wink: U mnie jest to samo :lol: Kurz widać najbardziej. Ale nie jest ich dużo i nabiegać się nie trzeba.

Ja mam inną bolączkę. Nic tak mnie nie wkurza jak tel. stacjonarny który mamy. Wogóle z niego nei korzystam ale taniej wychodziło mi telefon+internet niz sam internet wiec go założylismy. Aparat mam stary, bez przenośnej słuchawki. Kilka osób zna nasz nr telefonu. No i jak dzwonią to jest wyścig z drugiego końca domu :lol: Nie cierpię chodzic do niego :lol: Sama nawet na stacjonarne dzwonie z komórki :lol:

A moja nie pika, ale chodzi bez najmniejszej awarii już 9 lat. 8)

Mastercook rules! :lol:

poprzednia też nie pikała i chodziła bez awarii 11 lat 8) Ale koncepcja kolorystyczna mi się zmieniła :wink:

A tak serio, to w sumie ona nie jest zepsuta, ale żebym powiedziała, że wyciągam ubrania absolutnie czyste, to nieee :-? Róznych proszków próbowałam , vanisze, sranisze i nic :roll: MOje dzieci sa i tak mocniejsze w brudzeniu. Najgorsze nerwy miałam jak wyciagałam białe skarpety :evil: Wyglądały na mokre, a nie uprane :roll:

Zmartwiłaś mnie trochę tymi schodami, bo moje będą jeszcze ciemniejsze... :roll: Ale tak sobie właśnie pomyślałam, że skoro są ażurowe to może pyłki będą zlatywać na dół między stopniami...??? :roll: :wink:
nie liczyłabym na to :-? Każdy pył będzie po prostu leżał pod schodami :roll: Tu nie ma opcji: idealne rozwiązanie :-?

Mówię po opowieściach znajomej, która ma własnie takie samonośne schody :roll:

a mój piekarnik mówi mi kiedy mam obrócic mięso na druga strone, serio, serio :lol:
oooooooo, przypomniałaś mi, ze do minusów muszę koniecznie dopisać piekarnik!!! :x Niestety, wyłącza się sam, oczywiście nie wtedy kiedy trza :-? Był pan z serwisu, coś tam wymienił, ale nic to nei dało :-?

A co za piekarnik??? :roll:

Ja nie nawidzę kupować spożywkę :evil: Gorzej chyba niz faceci :evil: :lol:

Są lodówki, które same kontrolują zawartosć i za pomocą internetu zamawiają to czego brakuje. Z pobliskiego sklepu dowożą brakujace rzeczy pod same drzwi i właściciel musi je tylko wstawic znów do lodówki :wink: :lol:

a mój piekarnik mówi mi kiedy mam obrócic mięso na druga strone, serio, serio :lol:
oooooooo, przypomniałaś mi, ze do minusów muszę koniecznie dopisać piekarnik!!! :x Niestety, wyłącza się sam, oczywiście nie wtedy kiedy trza :-? Był pan z serwisu, coś tam wymienił, ale nic to nei dało :-?

A co za piekarnik??? :roll:

elektrolux - jest zajefajny :lol: Nie trzeba umiec gotowac bo ma gotowe przepisy. Niestety zmywarke przechwaliłam. Cos się stało z odplywem a ja nie moge gwarancji znależc :-? . Może to rura sie tylko zapchała więc zacznę od instalatora