Gość 13.01.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Do tej pory zmywała rewelacyjnie. Dokładnie bez żadnych zacieków, Tak cichutko pracuje, że nikt nawet nie wiedział że jest włączona. Niesty zepsuł mi się ten odpływ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.01.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Niestety zmywarke przechwaliłam. Cos się stało z odplywem a ja nie moge gwarancji znależc . Może to rura sie tylko zapchała więc zacznę od instalatora stawiam na pompę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.01.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Niestety zmywarke przechwaliłam. Cos się stało z odplywem a ja nie moge gwarancji znależc . Może to rura sie tylko zapchała więc zacznę od instalatora stawiam na pompę bez gwarancji bida Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.01.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 e tam, nowa zmywarka i pompa? może źle podłączona.A filtr po zmywaniu to czyściłaś? Wyjmowałaś go? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.01.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Niestety zmywarke przechwaliłam. Cos się stało z odplywem a ja nie moge gwarancji znależc . Może to rura sie tylko zapchała więc zacznę od instalatora stawiam na pompę bez gwarancji bida da się zajrzeć bez utraty gwarancji czy jak ma wypuszczać wodę to tylko buczy i po paru minutach się wyłącza i sygnalizuje diodami błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.01.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Niestety zmywarke przechwaliłam. Cos się stało z odplywem a ja nie moge gwarancji znależc . Może to rura sie tylko zapchała więc zacznę od instalatora stawiam na pompę bez gwarancji bida da się zajrzeć bez utraty gwarancji czy jak ma wypuszczać wodę to tylko buczy i po paru minutach się wyłącza i sygnalizuje diodami błąd No własnie ciekawe, bo zmywa przy tej stojącej wodzie, moja poprzednia zmywarka nie załączała się jak wody nie wypompowała.. Filtr wyczyściłam dokładnie, nawet calą woe oprózniłam i sprawdziłam czy coś nie zapycha. Ni chu chu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.01.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Odpływ powiadasz.....hmmm.....pewnei ci zamarzł w te mrozy i do wiosny poczekac musisz aż odwilż przyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.01.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 e tam, nowa zmywarka i pompa? może źle podłączona. A filtr po zmywaniu to czyściłaś? Wyjmowałaś go? jak nie czyszczony filtr to może coś przelecieć do pompy i zablokować, np mała kośc ze skrzydełka może być gdzieś przyciśnięty wąż odpływowy nowy dom i odpływ niedrożny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.01.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Niestety zmywarke przechwaliłam. Cos się stało z odplywem a ja nie moge gwarancji znależc . Może to rura sie tylko zapchała więc zacznę od instalatora stawiam na pompę bez gwarancji bida da się zajrzeć bez utraty gwarancji czy jak ma wypuszczać wodę to tylko buczy i po paru minutach się wyłącza i sygnalizuje diodami błąd No własnie ciekawe, bo zmywa przy tej stojącej wodzie, moja poprzednia zmywarka nie załączała się jak wody nie wypompowała.. Filtr wyczyściłam dokładnie, nawet calą woe oprózniłam i sprawdziłam czy coś nie zapycha. Ni chu chu no to stawiam na zablokowaną pompę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.01.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 e tam, nowa zmywarka i pompa? może źle podłączona. A filtr po zmywaniu to czyściłaś? Wyjmowałaś go? jak nie czyszczony filtr to może coś przelecieć do pompy i zablokować, np mała kośc ze skrzydełka może być gdzieś przyciśnięty wąż odpływowy nowy dom i odpływ niedrożny To może byc to, bo nie po kazdym zmywaniu czyściłam filtr, no ale kurcze powinno się wszystko na filtrze zatrzymac, jak to mogło przeleciec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.01.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 e tam, nowa zmywarka i pompa? może źle podłączona. A filtr po zmywaniu to czyściłaś? Wyjmowałaś go? jak nie czyszczony filtr to może coś przelecieć do pompy i zablokować, np mała kośc ze skrzydełka może być gdzieś przyciśnięty wąż odpływowy nowy dom i odpływ niedrożny To może byc to, bo nie po kazdym zmywaniu czyściłam filtr, no ale kurcze powinno się wszystko na filtrze zatrzymac, jak to mogło przeleciec? mnie przeleciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.01.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Ponieważ jestem chora (mąż mnie zaraził) wracam do MINUSÓW w moim domu: -brak osobnego miejsca na pralkę i suszarkę Niby ta moja nowa przecudnej urody pralka jest jak najbardziej na pokaz, to męzowe gacie już nie bardzo I nie chodzi o to, żeby goście ich nie oglądali ( pralka i suszarka stoi w łazience na dole, z której korzystają goście) bo zawsze ściągam pranie, ale mnie samą to wkurza jak tam wchodzę Mało tego, prasowalnia powinna być tuż obok pralni a nie tak jak ja sobie zafundowałam, że latam z tym majdanem po schodach, połowa mi upadnie, musze wracać eeeeee, do chrzanu se to wymyśliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.01.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 a ja to prasowalni nie będę miała wcale w salonie przed tv będę prasowała raz na rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.01.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 a ja to prasowalni nie będę miała wcale w salonie przed tv będę prasowała raz na rok ja tam mam niby prasowalnie w garderobie, mam nawet specjalną półkę na deskę i co z tego, jak większość razy prasowałam w salonie przed tv. Ale ostatnio musialam coś na szybko wyprasować i jak się rozkręciłam to wszystko uprasowałm, właśnie w garderobie. Zajęło mi to jakieś 20 minut krócej niż przed tv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.01.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Dobry wieczór Kasia a ten Siemens to ma jakieś oznaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.01.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Dobry wieczór Kasia a ten Siemens to ma jakieś oznaczenie ma poczekaj, bo nadaję z sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.01.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Siemens WM14S7 BOEU ten symbol wiele mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.01.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 dzieki Kasiula se będę mogła poogladać jakie to Twoje cudo ma umiejętności i czy aby na pewno nie wiesza sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.01.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 dzieki Kasiula se będę mogła poogladać jakie to Twoje cudo ma umiejętności i czy aby na pewno nie wiesza sama No tego jednego skubana nie potrafi, ale zdoln jest, to może ją wyćwiczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.01.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Kasia, kuruj się i zdrowiej jak najszybciej - życzę, żebyś już jutro rano była zdrowa jak rzepa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts