frosch 08.11.2007 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Arizona nie jestes zemstliwa , prawda? chcesz ulatwic kasi podjecie decyzji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 08.11.2007 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Kasia, a tak ogólnie to gdzie Ty się podziewasz ?? Gdzie jesteś jak Cię nie ma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.11.2007 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Arizona nie jestes zemstliwa , prawda? chcesz ulatwic kasi podjecie decyzji ? Ale naprawdę bardziej Arizona mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.11.2007 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Arizona nie jestes zemstliwa , prawda? chcesz ulatwic kasi podjecie decyzji ? Ale naprawdę bardziej Arizona mi się podoba wierze ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 08.11.2007 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Arizona nie jestes zemstliwa , prawda? chcesz ulatwic kasi podjecie decyzji ? Ale naprawdę bardziej Arizona mi się podoba kiekie ... no to się zaczęla polemika A i tak Kasia musi podjąć ostateczną decyzję Verunia, tak a propos, które wybrałaś ( do siebie, oczywiście ) ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.11.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Co do drzwi jesli moge swoje 3 grosze to mi Alabama sie najbardziej jakos Kasia Dziennik nieuzupelniony , ja bym chciala wiedziec czy wiezba juz stoi w calosci i kiedy zaczynacie krycie. Dachu oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.11.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Cześć dziewczyny Hmm, drzwi Mamy też umówionego stolarza, który zrobimy takie jakie się nam będą podobały Tyle, że ja chyba wolałabym je wcześniej widzieć Taki wzorkowiec ze mnie Na dzień dobry spodobała mi się California, a po głębszym namyśle Arizona I bądź tu mądry A moze do garażu damy te drugie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.11.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Kasia, a tak ogólnie to gdzie Ty się podziewasz ?? Gdzie jesteś jak Cię nie ma ? Arbeit Bardzo lubię takie konferencje o doopie Maryni trwające oczywiście w nieskończoność Aleeee, już się luzuję na Murku jestem przecieź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 09.11.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Kasia, a tak ogólnie to gdzie Ty się podziewasz ?? Gdzie jesteś jak Cię nie ma ? Arbeit Bardzo lubię takie konferencje o doopie Maryni trwające oczywiście w nieskończoność Aleeee, już się luzuję na Murku jestem przecieź No tak, głupie pytania zadaję Arbeit macht frei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 09.11.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Cześć dziewczyny Hmm, drzwi Mamy też umówionego stolarza, który zrobimy takie jakie się nam będą podobały Tyle, że ja chyba wolałabym je wcześniej widzieć Taki wzorkowiec ze mnie Na dzień dobry spodobała mi się California, a po głębszym namyśle Arizona I bądź tu mądry A moze do garażu damy te drugie??? Też jestem wzrokowcem. I "dotykowcem'' też Dlatego np. nie lubię zamawiać przez internet... A ze stolarzem to pomysł jest dobry , tylko z tego co ja już zasięgnęłam trochę "języka" to takie drzwi znacznie drożej wychodzą ... Bo to żadna "seryjna" produkcja tylko indywidualne wykonania ... Nie miec wyboru - żle, mieć za dużo - jeszcz gorzej, no nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.11.2007 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Byłam już w innych komentach, a o sobie zapomniałam Cześć kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.11.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Nie miec wyboru - żle, mieć za dużo - jeszcz gorzej, no nie ? a żebyś wiedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 09.11.2007 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Arizona nie jestes zemstliwa , prawda? chcesz ulatwic kasi podjecie decyzji ? Ale naprawdę bardziej Arizona mi się podoba A jak się kojarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.11.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Arizona nie jestes zemstliwa , prawda? chcesz ulatwic kasi podjecie decyzji ? Ale naprawdę bardziej Arizona mi się podoba A jak się kojarzy a California się źle kojarzy?? No ale małżowi podobają się barziej Arizona, wiec tak chyba zostanie A tak w ogóle to cześć marjucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.11.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 czesc kasienko wklejam obiecane fotki zsypu na pranie http://img105.imageshack.us/img105/5632/bild027yq9.th.jpghttp://img86.imageshack.us/img86/8828/bild028pl4.th.jpghttp://img86.imageshack.us/img86/3710/bild029gq4.th.jpghttp://img225.imageshack.us/img225/7023/bild030li8.th.jpg http://img225.imageshack.us/img225/3161/bild031oo2.th.jpghttp://img225.imageshack.us/img225/1948/bild032tu1.th.jpghttp://img225.imageshack.us/img225/7876/bild033up4.th.jpg ostatnie 3 zdjecia pochodza z pralni usytuowanej w piwnicy ty zdaje sie bedziesz miala pralke w lazience mozna te rure zabudowac , a no dole zrobic otwierana szafke , w ktorej bedzeisz miala pojemnik na brudna bielizne (sugerowalabym taki na koleczkach ) to narazie tyle jak bedzesz miala jakies pytania , to nie wstydz sie kochanenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.11.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Froschka, no pytań brak Bardzo dobrze się spisałaś Dzięki wielkie Ja to już nawet to widze u mnie w rogu DZIĘKI RAZ JESZCZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.11.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 nie ma za co kaska ty mnie , a ja tobie .... polecam sie na przyszlosc p.s. sorry za jakosc zdjec robilam je telefonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.11.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Frosia to Twój zsyp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.11.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Frosia to Twój zsyp? mojej kolezanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.11.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Fajny U mnie już za późno. Nie chce mi się kuć stropu i wylewek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts