mikopiko 14.01.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Kaśka na jakiej wyskokości masz zawieszony okap- tzn jaką masz odległość dolnej części od blatu? chyba 60cm zmierzyć nie możesz? No i jak na takiej wysokości to nie ma problemu z tymi przsłącznikami cudownej urody , w kolorze red? nooo mierzyłam ale o jakich przełącznikach ty mówisz???????? no jak to jakich sensorowych aaa, ale przecież normalnie ich nie widać, tylko jak włączysz okap. U mnie świecie się tylko mała kropka no wiem ale czy jak okap a dokładnie jego dolna część jest na wys 60 cm od blatu to czy te pstryczki bez problemu się włącza? Czy lepiej byłoby niżej Dobra , postawię chłopa z okapem i będę próbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.01.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 no wiem ale czy jak okap a dokładnie jego dolna część jest na wys 60 cm od blatu to czy te pstryczki bez problemu się włącza? Czy lepiej byłoby niżej Dobra , postawię chłopa z okapem i będę próbować tak, okap zaczyna się dokładnie nad 60 cm. Nie mam żadnych problemów z ich włączaniem, a tego co pamiętam to jesteś ode mnie większa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.01.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Słuchajcie, wysłałam chłopa po bułki, a on wrócił z telewizorem Bo promocja była i żal mu było nie kupić Nie wytrzymam 5 pokoji w domu, 4 telewizory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.01.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Niezly jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.01.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 jesoo to ja już swojego po bułki nie wyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.01.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Ja jak mojego po bułki wysyłam to przynosi mi chleb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.01.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 o matko ale fajny maz zazdroszcze tylko zeby codziennie nie chodzil po te bulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.01.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Słuchajcie, wysłałam chłopa po bułki, a on wrócił z telewizorem Bo promocja była i żal mu było nie kupić Nie wytrzymam 5 pokoji w domu, 4 telewizory Ja mam tylko jeden ale w tym miesiacu to nawet mnie na waciki nie stac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 14.01.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Słuchajcie, wysłałam chłopa po bułki, a on wrócił z telewizorem Bo promocja była i żal mu było nie kupić Nie wytrzymam 5 pokoji w domu, 4 telewizory no ja myślę, że chce aby każdy w domu miał swój telewizorek nooo dba o rodzinkę a mojny nie chce mi kupić telewizorka (tylko dla mnie) bry wieczorne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.01.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Jak chciałam kupić maszynkę do chleba, to nieeeeeeee To masz, przytaszczył telewizor, 3xdroższy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.01.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Jak chciałam kupić maszynkę do chleba, to nieeeeeeee To masz, przytaszczył telewizor, 3xdroższy od chleba się tyje, znaczy dba o ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 14.01.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 przeca chleb krojony sprzedają a może idź kupic Mu piwo i wróc z maszynką przydaję się baaardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.01.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 przeca chleb krojony sprzedają a może idź kupic Mu piwo i wróc z maszynką przydaję się baaardzo o widzisz!!!!!!!niech mnie tylko po coś wyśle verunia, ale wiesz jaki pyszny chlebek fitness można sobie zrobic?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.01.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 przeca chleb krojony sprzedają a może idź kupic Mu piwo i wróc z maszynką przydaję się baaardzo o widzisz!!!!!!!niech mnie tylko po coś wyśle verunia, ale wiesz jaki pyszny chlebek fitness można sobie zrobic?????? Jak taki pyszny to zjesz go za duzo i po fitnesie NIestety koło mojej pracy jest piekarnia z przepysznymi drodżówkami. Ostatnio stwierdziłam że mam jednak słabą wolę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.01.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Chyba muszę się położyć Padam. do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.01.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.01.2009 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 to ja już na jutro napiszę : Dzień Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.01.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 dzień doberek Kasia - małża masz super miłego dzionka Wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.01.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Kasia, fajnie. Jak można sobie pozwolić, to czemu nie kupić. Dzień doberek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.01.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 chlopy juz tak maja Frosch tez kiedys pojechal po gwozdzie i wrocil z..plazma natomiast ja najczesciej ide "na miasto" zeby sobie cos kupic , a wracam obladowana ciuchami dla dzieci i Froscha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts