efilo 15.01.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 zamiast ciuchów i kosmetyków dla siebie. skąd ja to znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.01.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 no właśnie - czemu nie kupujemy nic dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.01.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 no właśnie - czemu nie kupujemy nic dla siebie niee, no tak źle to nie jest Taki zdrowy egoizm wyznaję: pamiętając o innych nie zapomnij o sobie Ale oczywiście, zdaża mi się, że wybieram się na zakupy dla siebie, a wracam z pełnymi torbami dla pozostałych Ale generalnie ja lubię zakupy Więc aż tak bardzo nie ubolewam, jak kupię coś dzieciom Zdycham Ciekawe jak to jutro będzie, pewnie nici z Zakopca i Małysza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.01.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 no właśnie - czemu nie kupujemy nic dla siebie niee, no tak źle to nie jest Taki zdrowy egoizm wyznaję: pamiętając o innych nie zapomnij o sobie Ale oczywiście, zdaża mi się, że wybieram się na zakupy dla siebie, a wracam z pełnymi torbami dla pozostałych Ale generalnie ja lubię zakupy Więc aż tak bardzo nie ubolewam, jak kupię coś dzieciom Zdycham Ciekawe jak to jutro będzie, pewnie nici z Zakopca i Małysza ostatecznie poogladasz sobie na nowym telewizorku mysl pozytywnie, na pewno poczujesz sie lepiej wczoraj ze wstretem pilam syrop z cebuli i mleko z czosnkiem , ale wierzylam , ze mi sie polepszy i .....udalo sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 15.01.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Słuchajcie, wysłałam chłopa po bułki, a on wrócił z telewizorem Bo promocja była i żal mu było nie kupić Nie wytrzymam 5 pokoji w domu, 4 telewizory sie uśmiałam... Cześć Kasia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.01.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 oj bidulki Wy moje - zdrófka życzę ja od poniedziałku głowa mnie boli jak cholera - dzisiaj jest lepiej. co do zakupów - to też je lubię, ale przeważnie zawsze jest tak, że więcej rzeczy kupuję dla rodzinki niż dla siebie. Już nie pamiętam kiedy jakiś ciuch kupiłam dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.01.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 To jak ja, dzieciom bym mogla kupowac na okraglo, sama sobie kupuje jak juz obchodzilam wszytskie imprezy w tych samych ciuchach 5 razy. Moze odstrasza mnie od kupowania to ze nic na mnie nie pasuje Biore 5 tys rzeczy do przymierzenia w 3 rozmiarach i nic nie pasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.01.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 To jak ja, dzieciom bym mogla kupowac na okraglo, sama sobie kupuje jak juz obchodzilam wszytskie imprezy w tych samych ciuchach 5 razy. Moze odstrasza mnie od kupowania to ze nic na mnie nie pasuje Biore 5 tys rzeczy do przymierzenia w 3 rozmiarach i nic nie pasi Markoto, czy ty aby nie jestes moją najlepszą przyjaciółką Olą??? Kuźwa, mam z nią identyczne problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.01.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 To jak ja, dzieciom bym mogla kupowac na okraglo, sama sobie kupuje jak juz obchodzilam wszytskie imprezy w tych samych ciuchach 5 razy. Moze odstrasza mnie od kupowania to ze nic na mnie nie pasuje Biore 5 tys rzeczy do przymierzenia w 3 rozmiarach i nic nie pasi mam tak samo ostatnio poszłam kupić spodnie - zmierzyłam 4 pary i żadna nie pasowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.01.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Pociesza mnie to, ze nie jestem jedyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.01.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 To jak ja, dzieciom bym mogla kupowac na okraglo, sama sobie kupuje jak juz obchodzilam wszytskie imprezy w tych samych ciuchach 5 razy. Moze odstrasza mnie od kupowania to ze nic na mnie nie pasuje Biore 5 tys rzeczy do przymierzenia w 3 rozmiarach i nic nie pasi mam tak samo ostatnio poszłam kupić spodnie - zmierzyłam 4 pary i żadna nie pasowała tylko 4 ? moim rekordem bylo 21 sztuk , nie kupilam nic oprocz ...koszulki dla Froscha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.01.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 To jak ja, dzieciom bym mogla kupowac na okraglo, sama sobie kupuje jak juz obchodzilam wszytskie imprezy w tych samych ciuchach 5 razy. Moze odstrasza mnie od kupowania to ze nic na mnie nie pasuje Biore 5 tys rzeczy do przymierzenia w 3 rozmiarach i nic nie pasi mow mi....Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.01.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 froschka skąd wytrzasłaś taki rewelacyjny awatarek? jest boski. pasuje do was jak ulał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.01.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 To jak ja, dzieciom bym mogla kupowac na okraglo, sama sobie kupuje jak juz obchodzilam wszytskie imprezy w tych samych ciuchach 5 razy. Moze odstrasza mnie od kupowania to ze nic na mnie nie pasuje Biore 5 tys rzeczy do przymierzenia w 3 rozmiarach i nic nie pasi mam tak samo ostatnio poszłam kupić spodnie - zmierzyłam 4 pary i żadna nie pasowała tylko 4 ? moim rekordem bylo 21 sztuk , nie kupilam nic oprocz ...koszulki dla Froscha Foschka ja cię po prostu bardzo love :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.01.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Słuchajcie, zakupy z Olą sa legendarne Kiedyś jak wybyłyśmy rano o 9 to wróciłyśmy o 21. Ja coś tam sobie kupiłam, Ola nic I teraz weź tu wytłumacz chłopu, że serio serio byłas na zakupach Na szczęscie mąż Oli doskonale zna swoją zone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.01.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 froschka skąd wytrzasłaś taki rewelacyjny awatarek? jest boski. pasuje do was jak ulał a mialam go zapisanego na kompie od czasu kiedy uczylam sie wspolnie z froschem krokow tanga z plytki dvd dodam ostatnio w Sylwetra uczyl tych krokow chetne panie , besztajac je i bijac po tylkach za nienalezyte skupienie uwagi na tancu ale najbardziej przypadla mu do gustu salsa hahahhah jak patrze na niego , to padam ze smiechu , zwlaszcza jak jest po paru kielonkach moim faworytem jest rock and roll , ale wykanczam go ponoc , bo jestem 2x szybsza niz rytm tego tanca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.01.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Przyszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.01.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Przyszłam ja sie doczołgałam do kompa Nawet dupa mnie boli Włosy i paznokcie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 15.01.2009 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Witaj Kasiu! Fantastycznego masz Męża - uśmialiśmy się z moim wczoraj po pachy! Dużo zdrówka życzę, bo z tego co piszesz to nie jest zbyt dobrze...?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.01.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Witaj Kasiu! Fantastycznego masz Męża - uśmialiśmy się z moim wczoraj po pachy! Dużo zdrówka życzę, bo z tego co piszesz to nie jest zbyt dobrze...?! dziękuję, on jest z siebie baaaaardzo dumny ale to jest cały mój mąż, dzwoni do mnie jak jestem na babskich zakupach, gdzie jest szmata do podłogi Albo we wtorek: jestem u babci, a on wydzwania jak opętany ( tam słaby zasięg jest więc dzwonił kilka razy) gdzie jest uwaga: papier do drukarki No to mu mówię, ze w kuchni, no bo gdzie mam niby być?????????? A on dalej, że już wszędzie sprawdzał i NIE MA No to mówię mu, że w biurku, w szafce. No i co?????????????? No tam nie zajrzał A zdrówko by się przydało, wypad do Zakopca przejdzie mi koło nosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts