kaśka maciej 15.01.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Słuchajcie, ogłaszam konkurs na zastawienie kabli od tv zwisających jak kilo kitu na agrafce Zrobię później zdjecie to się wam rozjaśni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.01.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 To ja czekam na zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.01.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Nie wiem czy o to chodzi ale u mnie poza kablami schowanymi w panelu podtynkowym i tak masa ich jeszcze wisi za szafką lub lezy na podłodze. Wymyśliłam że z tyłu za szafką tv dam taką rynienkę i w niej upchnę wszystkie te końcówki. Albo w takim węzu miękkim do kabli. Tak czy siak mają być podwieszone z tyłu i niewidoczne Mnie też to wkurza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.01.2009 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 miękki wąż do kabli? mniemam że chodzi o peszel. do niego nie upchniesz bo są wtyczki a jakbyś rozcięła to by wypadało ze środka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.01.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Nie. Jest taki wąż karbowany i przeciety wzdłóż. Ta sama zasada jak osłonki zakładane na drzewa. Zwija się wzdłóż jak rulon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.01.2009 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 ooo sprytne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.01.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 sa specjalne maskownice do kabli dla przykladu http://www.twenga.pl/dir-Dom,Porzadkowanie,Oslona-na-kable za komputerem mialam kiedys misz-masz i zwinelam wszystkie te kable i spielam gumkami do wlosow (kazdy osobno , zeby Frosch sie nie wkurzal przy rozwijaniu ) kazalam mu zamocowac haki na scianie i wszystko ladnie powiesilam nie ma juz problemu przy odkurzaniu mysle ostatnio o umieszczeniu tego majdanu w jakims pudelku np.na prezenty albo na kapelusze .pokryje je ta sama tapeta co sciany .na dole wytne otwor ... troche jeszcze bedzie wystawac ale kurz sie nie bedzie zbieral i wizualnie tez powinno byc ladniej gdzies kiedys widzialam specjalne obudowy (cos jak w zwijanych przedluzaczach ) ale niestety nie wiem gdzie i za ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.01.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Własnie o tym myślałam: http://www.twenga.pl/oferta/34046/4573161699945707019.htmlhttp://i91.twenga.com/9/tp/70/19/4573161699945707019vb.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.01.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 to tez nie jest glupie http://www.swistak.pl/aukcje/2618524,OSLONA-NA-KABLE-ORGANIZER-DO-PRZEWODOW-I-KABLI.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.01.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Jest jeszcze hmmm rodzaj takiej szyny metalowej z pręcików w kształcie korytka, którą montuje sie z tyłu za szafką i oplata wokół mniej kable. Nie moge tylko tego znaleść w sieci ale w Ikea to widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.01.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Słuchajcie, ogłaszam konkurs na zastawienie kabli od tv zwisających jak kilo kitu na agrafce Zrobię później zdjecie to się wam rozjaśni Sie obejdzie bez zdjecia , kazdy to chyba ma.U mnie to u Mlodego najgorzej jest za biurkiem . Nie pomyslalam Mayland o takiej rurze , dzieki Fajny tez Twoj Stary. A jak wychodzicie to sie pyta jak ma sie ubrac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.01.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 My jak opętani szukaliśmy niedawno termosu. Mamy taki jeden, wysoki z pompką. Do szafki się nie miesci. Więc gdzieś go postawiłam. Wiedziałam, że często go widuję. Mąż też go często ma na oku. Ale jak był potrzebny na grzańca na kulig to za pierona nie mogliśmy go namierzyć. Przetrzepaliśmy wszystkie szafy, garaż, kotłownię i nie ma, zapadł się pod ziemię. Jak już sie spakowaliśmy i chciałam śmieci wyrzucić to się okazało, że ten termos stoi w tej samej szafce z tyłu w samym rogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.01.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 pomysły super, ale myślicie że ta osłonka coś da?? Tak to u mnie wygląda http://images31.fotosik.pl/438/c176f78f7fdbc27a.jpg oczywiście, zdjecie zrobiłam siedząc na łózku, czyli ja to będę widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.01.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 no a musisz sie tam akurat gapic ? Moze jakas szykowna firaneczke na sznurku zawiesisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.01.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Aaaaa masz na toaletce. Ona jest dosć wysoka. Mam taką u córki. Ten kolor Ikea tj. Średni brąz to jest odpowiednik płyty mdf sprzedawanej pod nazwą średni orzech. Piszę o tym, gdybyś chciała wykorzystać np. przesłonę z płyty. Z podwieszeniem kabli wiele nie zdziałaś bo toaletka aby była stabilna musi przylegać do ściany. Pod spodem tez nie podwiesisz bo spód to wysuwana szuflada. Zostaje jedynie zamaskować kable jakoś na ścianie albo przy podłodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.01.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 no a musisz sie tam akurat gapic ? Moze jakas szykowna firaneczke na sznurku zawiesisz dziekuję ci kochana ale ja nie mam szykownych firanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.01.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Aaaaa masz na toaletce. Ona jest dosć wysoka. Mam taką u córki. Ten kolor Ikea tj. Średni brąz to jest odpowiednik płyty mdf sprzedawanej pod nazwą średni orzech. Piszę o tym, gdybyś chciała wykorzystać np. przesłonę z płyty. Z podwieszeniem kabli wiele nie zdziałaś bo toaletka aby była stabilna musi przylegać do ściany. Pod spodem tez nie podwiesisz bo spód to wysuwana szuflada. Zostaje jedynie zamaskować kable jakoś na ścianie albo przy podłodze o widzisz!!! Średni orzech mdf To chyba najlepszy pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.01.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 dobry wieczór Kasia zdrófka pisałam u Nefci że jak będzie u Ciebie to dajcie znak to Jej chociaż za Twojego płota pomacham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.01.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 no a musisz sie tam akurat gapic ? Moze jakas szykowna firaneczke na sznurku zawiesisz dziekuję ci kochana ale ja nie mam szykownych firanek Kasia , nie ma za co dziekowac , zawsze sluze chetnie dobrymi poradami jak Wiesz przeciez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 15.01.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 znowu murator nie przysyłał powiadomień co do kabli, przede wszystkim je skróć, a nadmiar zwiń i zwiąż za blatem. Może pod toaletką postawić puf do siedzenia? albo koszyki ? wtedy kable nie będą się rzucały w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts