mayland 19.01.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Mi to tylko nóż pomoże Zadne tam machanie Ale Kaśka machaj, machaj. Przyda Ci sie dobra zaprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.01.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 http://www.allegro.pl/item528007747_komoda_debowa_1640_cena_producenta.html Utwierdźcie mnie w przekonaniu, że do mebli jak wyzej nie pasują zabudowy sufitów z kg, z halogeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.01.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Te azbudowy to wogóle mało doczego pasują a jednak je robimy Meble tradycyjne w formie więc chyba i wnetrze takie ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.01.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Te azbudowy to wogóle mało doczego pasują a jednak je robimy Meble tradycyjne w formie więc chyba i wnetrze takie ma być czyli nie pasują, tak????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 19.01.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Kasia poćwicz i za mnie, co? Chyba możesz to zrobić dla koleżanki po fachu Mówisz i masz Ale słucjacie, jaja se robię z tym projektantem Chociaż dostałam rzeczywiście zadanie bojowe: moja szwagierka robi generalny remont swojego domu i zostałam poproszona o pomoc we wszystkim ja tez potrzebuje konsultacji moze bys wpadła na jaka kawe na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.01.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Na mój gust nie ALe moze ktoś ładnie to zaprojektuje i połączy tak, ze bedą pasować. Ja sobie tego nie wyobrażam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 19.01.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Na mój gust nie ALe moze ktoś ładnie to zaprojektuje i połączy tak, ze bedą pasować. Ja sobie tego nie wyobrażam dla mnie tez jakos tak jakby sie to to gryzło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.01.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 ja tez potrzebuje konsultacji moze bys wpadła na jaka kawe na budowie no przyjadę keidyś, przyjadę Tylko jeszcze nie wiem kiedy Maylandziu, ja sobie tego też nie wyobrażam, teraz tylko musze przekonac inwestora że nie robimy w tym akurat pokoju żadnych kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 19.01.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 http://www.allegro.pl/item528007747_komoda_debowa_1640_cena_producenta.html Utwierdźcie mnie w przekonaniu, że do mebli jak wyzej nie pasują zabudowy sufitów z kg, z halogeniami oj, nie pasują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.01.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 http://www.allegro.pl/item528007747_komoda_debowa_1640_cena_producenta.html Utwierdźcie mnie w przekonaniu, że do mebli jak wyzej nie pasują zabudowy sufitów z kg, z halogeniami oj, nie pasują...otóz to, sęk w tym, że inwestorce podobają się zadubowy jakie ja mam i chce podobne u siebie Jakich argumentów użyć?? Siłowych??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 19.01.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 pokaż jej wnętrza w gazetach, np. elle decoration gdzie są podobne meble i brak zabudowy k-g, a jak dalej się bedzie upierać to pokaż jej wnętrza np, w czterech katach gdzie są i meble i k-g i wtedy na pewno zauważy różnicę albo namów ją na inne meble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.01.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Meble łatwo zmienić. Ze ścianami juz gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.01.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 pokaż jej wnętrza w gazetach, np. elle decoration gdzie są podobne meble i brak zabudowy k-g, a jak dalej się bedzie upierać to pokaż jej wnętrza np, w czterech katach gdzie są i meble i k-g i wtedy na pewno zauważy różnicę albo namów ją na inne meblemeble już sa i nie są do wymiany Gorzej jak jej się w 4 Kątach spodoba Jaki to był typ inwestora?? O estetyce rzuconego granatu?? Dobra, przekonam ją, choby nie wiem co W końcu ja też tam siedzieć będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 19.01.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 ja tez potrzebuje konsultacji moze bys wpadła na jaka kawe na budowie no przyjadę keidyś, przyjadę Tylko jeszcze nie wiem kiedy Ja cierplwie poczekam jeszcze.......... troszeczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.01.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 http://www.allegro.pl/item531722755_wysoka_komoda_new_trends_drewno_sheesham_meble.html szukam mebli do gabinetu, komód, wirtyn i znalazłam to ale cenaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 19.01.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 pokaż jej wnętrza w gazetach, np. elle decoration gdzie są podobne meble i brak zabudowy k-g, a jak dalej się bedzie upierać to pokaż jej wnętrza np, w czterech katach gdzie są i meble i k-g i wtedy na pewno zauważy różnicę albo namów ją na inne meblemeble już sa i nie są do wymiany Gorzej jak jej się w 4 Kątach spodoba Jaki to był typ inwestora?? O estetyce rzuconego granatu?? Dobra, przekonam ją, choby nie wiem co W końcu ja też tam siedzieć będę jak dla mne to do takich mebli to takie listwy dekoracyjne przy suficie i lampy z kryształkami, albo jakies w tym guście z witrazykami takie stylizowane klimaty a nie nowoczesne minimalistyczne póleczki z KG ale moze ja nie teges jestem i siem nie znam na rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.01.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 To takie komody chyba w tych indyjskich sklepach sa . Tak mi sie wydaje I w tym klimacie tez biurka i takie tam . Bedziesz moja ulubiona projektantka wnetrz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.01.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 A ja po prośbie przyszłam. Kasica, Ty kiedyś podawałaś linka do farb Dekoral, ale takiego, co to można było z niego ściągnąć kolory tejże firmy. Nie mogę go odnaleźć, chyba był w dzienniku. Potrzebuję bardzo dostać się do próbników kolorów Dekorala, ale z ich strony mogę zapisać tylko w formacie gif a ja potrzebuję format .jpgi taki był w tym Twoim linku. Może masz gdzieś jeszcze zapisanego tego linka do kolorów Dekorala??? Jeśli tak, to daj jeszcze raz, proooooszęęęęęę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.01.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 http://www.allegro.pl/item528007747_komoda_debowa_1640_cena_producenta.html Utwierdźcie mnie w przekonaniu, że do mebli jak wyzej nie pasują zabudowy sufitów z kg, z halogeniami Też mi nijak ni pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.01.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Kasia poćwiczyłaś za mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts