kaśka maciej 25.01.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 No to chyba niemożliwe, chyba, że za tą kase to tylko materiał się kupuje a reszta to własnoręczna robota, choć to też mało prawdopodobne Wszystkiego się samemu nie zrobi, choćby instalacje. Tu trzeba miec uprawnienia Znaczy zrobic moeżesz, ale kto ci się pod tym podbije?? No ja wiem, ale w takim razie to się nie da za 250 K wybudowac. Ja ponad 200 wydała SSO Mnie nie musisz tłumaczyć Jak pisze że wydalam prawie pół miliona to tyle naprawdę wydałam, bez ściemy. Więc jak ktoś pisze, ze wydał połowe tego to myślę, ze to niemożliwe, no bo chyba nie kłamie?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.01.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 wiecie co poczytałam i poddaje sie nie bede sie budować http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c020.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.01.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 wiecie co poczytałam i poddaje sie nie bede sie budować http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c020.gifprzestań!!!!!!!!!!! od czego masz nas???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.01.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 No to chyba niemożliwe, chyba, że za tą kase to tylko materiał się kupuje a reszta to własnoręczna robota, choć to też mało prawdopodobne Wszystkiego się samemu nie zrobi, choćby instalacje. Tu trzeba miec uprawnienia Znaczy zrobic moeżesz, ale kto ci się pod tym podbije?? No ja wiem, ale w takim razie to się nie da za 250 K wybudowac. Ja ponad 200 wydała SSO Mnie nie musisz tłumaczyć Jak pisze że wydalam prawie pół miliona to tyle naprawdę wydałam, bez ściemy. Więc jak ktoś pisze, ze wydał połowe tego to myślę, ze to niemożliwe, no bo chyba nie kłamie?????? a jeszcze działka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.01.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 buuuu4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.01.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 a jeszcze działka.....oooooo jeszcze to trzeba policzyć. Pozwolenia, podłączenia, mapki, srapki, projekty, srekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.01.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 buuuu4 nooooooooo, ale idzie do góry!!!!!!!!!! Będzie dobrze, będzie!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.01.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 wiecie co poczytałam i poddaje sie nie bede sie budować http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c020.gifprzestań!!!!!!!!!!! od czego masz nas???????? no właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.01.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Chyba lece spać Do tomoroła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.01.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Dobranocka Kolorowych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.01.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 jestem i powiem ze jak ktos chce za 100 dom wykonczyc, to na pewno nie bedzie to sredni standard, i co z Malyszem bo nie widzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.01.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Kasia no właśnie przez Was sie załamałam dajcie mi jeszcze chwilę pożyć złudzeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.01.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 jestem i powiem ze jak ktos chce za 100 dom wykonczyc, to na pewno nie bedzie to sredni standard, i co z Malyszem bo nie widzialam buuuu4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.01.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Kasia no właśnie przez Was sie załamałam dajcie mi jeszcze chwilę pożyć złudzeniami Wuśka, nie ślimacz się Po prostu trzeba szukać gdzie taniej. Nie wiem ile razy już Ci mówiłam o moim Formacie!!!!!!!!!!! Panele, które mam u siebie w Rawie kosztowały 55zł. W Formacie cena była 49,90. A ja je tam kupiłam za 45zł. Na 100metrach robi to niezłą sumkę. Tak samo było z płytkami, armaturą, umywalkami, i to co tam jeszcze można kupić!!!!!!!!!!! To kiedy przyjeżdżasz??????????? Cze, zaraz lece na siłownię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.01.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 W tym tygodniu możesz i za mnie powyciskać, bo ja mam przymusowy odbój z jazdą Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 26.01.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 zaraz lece na siłownię ona jest na urlopie dla podreperowania zdrowia... Niezłe podreperowanie. A co Ty tam konkretnie robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.01.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 zaraz lece na siłownię ona jest na urlopie dla podreperowania zdrowia... Niezłe podreperowanie. A co Ty tam konkretnie robisz?W obcislym stoju, macham nogami, rękami i czym sie da Wymachałam się dziś za was wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 26.01.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 W obcislym stoju pierdzieeeeeelisz - bez zdjęć tego nie kupuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.01.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 dzień dobry Kasia do paneli mam zdziebko daleko a na przyjazd to ja czekam Twój do mnie bo od zeszłego roku obiecujesz a masz góra 20 minutek do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.01.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 W obcislym stoju pierdzieeeeeelisz - bez zdjęć tego nie kupujęnie zasłużyłeś póki co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts