Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

No to chyba niemożliwe, chyba, że za tą kase to tylko materiał się kupuje a reszta to własnoręczna robota, choć to też mało prawdopodobne :roll:
Wszystkiego się samemu nie zrobi, choćby instalacje. Tu trzeba miec uprawnienia :roll: Znaczy zrobic moeżesz, ale kto ci się pod tym podbije?? :roll:

No ja wiem, ale w takim razie to się nie da za 250 K wybudowac. Ja ponad 200 wydała SSO :roll:

Mnie nie musisz tłumaczyć :roll:

Jak pisze że wydalam prawie pół miliona to tyle naprawdę wydałam, bez ściemy. Więc jak ktoś pisze, ze wydał połowe tego to myślę, ze to niemożliwe, no bo chyba nie kłamie?????? :roll:

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No to chyba niemożliwe, chyba, że za tą kase to tylko materiał się kupuje a reszta to własnoręczna robota, choć to też mało prawdopodobne :roll:
Wszystkiego się samemu nie zrobi, choćby instalacje. Tu trzeba miec uprawnienia :roll: Znaczy zrobic moeżesz, ale kto ci się pod tym podbije?? :roll:

No ja wiem, ale w takim razie to się nie da za 250 K wybudowac. Ja ponad 200 wydała SSO :roll:

Mnie nie musisz tłumaczyć :roll:

Jak pisze że wydalam prawie pół miliona to tyle naprawdę wydałam, bez ściemy. Więc jak ktoś pisze, ze wydał połowe tego to myślę, ze to niemożliwe, no bo chyba nie kłamie?????? :roll:

a jeszcze działka.....

Kasia no właśnie przez Was sie załamałam :lol: dajcie mi jeszcze chwilę pożyć złudzeniami :roll:
Wuśka, nie ślimacz się :evil:

Po prostu trzeba szukać gdzie taniej. Nie wiem ile razy już Ci mówiłam o moim Formacie!!!!!!!!!!!

Panele, które mam u siebie w Rawie kosztowały 55zł. W Formacie cena była 49,90. A ja je tam kupiłam za 45zł. Na 100metrach robi to niezłą sumkę.

Tak samo było z płytkami, armaturą, umywalkami, i to co tam jeszcze można kupić!!!!!!!!!!!

To kiedy przyjeżdżasz??????????? :D

Cze, zaraz lece na siłownię