kaśka maciej 27.01.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Dobrze, że mówisz o tym Vinottim. Bylam z małżem w zeszłą sobotę w Roździeniu i tam je widziałam. Na peirwszy rzut oka rzeczywiście bardzo ładne. Ale fakt jest taki, że ja też nie umiałam otworzyć tej szuflady Czyli jednak musze gnębić pana kuchennego, tylko on mi to zrobi na grudzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.01.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Zwróć uwagę na Billy z Ikea. Mozesz dobrać do otwartych regałów 3 rodzaje drzwi (pełne z płyty, szkło w rewnianej ramie, szkło w kwiaty w aluminiowej ramie). Kolor najciemniejszy to sredni brąz. http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/categories/range/10364/11683/ Warta zwrócenia uwagi i niedroga jest też Besta. Kolor najciemniejszy to wenge (brązowoczarny). Dużo elementów i możliwosć dowolnych kombinacji. Można łączyc z Expeditem (grube, podwójne boki). http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/categories/range/10364/11794/ Ja rzeczy takie biurowe trzymam w Billym na górze na korytarzu. Jest duży i służy nam za bibliotekę i takie podręczne biuro. Osobnego gabinetu nie mam. Billy jest o tyle fajny, ze możesz kupić same obudowy, ustawić, zapełnić i zobaczyc jak to wyglada a potem dokupić drzwi jakie Ci pasują. To też rozłożenie wydatku na 2 części Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 27.01.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Kasiu czy jest możliwość wejścia do Twojego dziennika?? pozdrawiam Anula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.01.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 a ja ogladalam stol vinottiego do jadalni i uwazam ze stosunek ceny do jakosci jest odpowiedni, stol kosztowal 2300 i jego wykonanie na tyle oceniam. gdyby byl rozkladany to bym go kupila ale jest za maly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.01.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Kasiu czy jest możliwość wejścia do Twojego dziennika?? pozdrawiam AnulaHmmmmmm, musisz poprosić ponurego 63, żeby go przywrócił Jakby co to masz moją zgode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.01.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Kaśka, Ty artystko, sama się już boisz... Co do mebli biurowych to ja nie powiem, bo jestem zwolenniczka bardzo tradycyjnego stylu, moje marzenie to wielgachne biurko z blatem skórzanym i starymi przyborami do pisania, może być też starusieńka maszyna do pisania... Asia Malczewska takie ma, o mało nie skręciło mnie do reszty z zazdrości. Ale kiedyś i ja sobie takie zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.01.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Kaśka, Ty artystko, sama się już boisz... Co do mebli biurowych to ja nie powiem, bo jestem zwolenniczka bardzo tradycyjnego stylu, moje marzenie to wielgachne biurko z blatem skórzanym i starymi przyborami do pisania, może być też starusieńka maszyna do pisania... Asia Malczewska takie ma, o mało nie skręciło mnie do reszty z zazdrości. Ale kiedyś i ja sobie takie zrobię. Biurko mam wielkie, nawet mam skórzane przyborniki na nim Ino fajnych mebli brakuje PS. Boje sie boje, juz 2 razy go prosiłam A i tak mi go szlag trafił Teraz jest szansa załatwić to cudzymi ręcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.01.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Kasia dziennik wroci? matko ale by bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.01.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Kasia dziennik wroci? matko ale by byloNie wiem, nie wiem, może jakas ogólna petycja?? ja się boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.01.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 no no dziennik wraca co to jakąś petycję trzeba do ponurego skrobnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.01.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 on taki straszny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.01.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 on taki straszny? cos ty, on jest kochany Tylko, że ja już dwukrotnie go o to prosiłam, a wiem, ze to dość czasochłonne jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.01.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 No to piszemy!!!! Jezoooooooooo... ale byłoby super!!!!!!! Wiecie że ja go nigdy nie widziałam. Niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.01.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 No to piszemy!!!! Jezoooooooooo... ale byłoby super!!!!!!! Wiecie że ja go nigdy nie widziałam. Niestety Jak to??????????? Piszcie, piszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.01.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 a co pisac , bo nie nadazam ?siemanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.01.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Piszemy Jakoś wiedziałam, ze ten dziennik kiedys wróci Dlatego zdjeć nie zapisywałam A Kaśce to lanie sprawie przy najbliższej okazji. O tak, własnie tak i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.01.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 a co pisac , bo nie nadazam ? siemankosiemanko, dziewczyny chcą mój dziennik back. Ale ja już nie prosze ponurego, bo mi wstyd Niech wiec piszą do ponurego, mają moją zgodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.01.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 napisałam odesłałam też do tej dyskusji więc myślę że nie ma sensu zawalać ponuremu skrzynki jak ktoś chce się podpisać pod petycją to lepiej tutaj kasia jak to dziewczyny? a że Ty niby nie? No niestety jakoś tak wyszło że się minęłyśmy w czasie. Zaczęłam zaglądać do Ciebie DOKŁADNIE wtedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.01.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 aaaa No jak gdzies go schowal to sie da , ale jak wyrzucil to chyba nie . Zalezy o co Ty Go poprosilas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.01.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Moze trzymają i potem pojawią się zdjecia w wydaniiu Muratora w roku 2516 z dopiskiem: jak mieszkali nasi protoplaści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts