kaśka maciej 27.01.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Moze trzymają i potem pojawią się zdjecia w wydaniiu Muratora w roku 2516 z dopiskiem: jak mieszkali nasi protoplaści taaaaaaa, ci ci wydali za dużo, ci do wydali maloo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.01.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 hihihi chyba jak mieszali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.01.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 aaaa No jak gdzies go schowal to sie da , ale jak wyrzucil to chyba nie . Zalezy o co Ty Go poprosilas Rrmi, da się, on już mi go dwukrtonie przywracał, bo chciałam go sobie zapisać na kompie. I tak sie stało, zapisałam. Ale szlag mi kompa trafił dziennik więc też. Na szczęscie zdążyłam go wydrukować, juz pisałam wcześniej 160ston wyszło. Stary sie ździwił że tak tu gadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.01.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 hihihi chyba jak mieszali ciiiiiiiii, bo się wyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.01.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 No i gdzie ten dziennik???? Czy Ponury ma jeszcze wystarczająco dużo cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.01.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 No i gdzie ten dziennik???? Czy Ponury ma jeszcze wystarczająco dużo cierpliwości Nie tak szybko!!! To trwa trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.01.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 No i gdzie ten dziennik???? Czy Ponury ma jeszcze wystarczająco dużo cierpliwości Nie tak szybko!!! To trwa trochę Mam nadzieję, że jednak wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.01.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 No i gdzie ten dziennik???? Czy Ponury ma jeszcze wystarczająco dużo cierpliwości Nie tak szybko!!! To trwa trochę Mam nadzieję, że jednak wróci Może, może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.01.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 aaaa No jak gdzies go schowal to sie da , ale jak wyrzucil to chyba nie . Zalezy o co Ty Go poprosilas Rrmi, da się, on już mi go dwukrtonie przywracał, bo chciałam go sobie zapisać na kompie. I tak sie stało, zapisałam. Ale szlag mi kompa trafił dziennik więc też. Na szczęscie zdążyłam go wydrukować, juz pisałam wcześniej 160ston wyszło. Stary sie ździwił że tak tu gadamy Zdradzę Wam pewien sekret administratorów forum, otóż na forum jest jeszcze jeden dział, widoczny tylko dla nich, chowanie wątku np. dziennika, to nic innego jak przeniesienie tego wątku właśnie do tego działu, oczywiście istnieje też możliwość usunięcia wątku w całości lub części. No to teraz pewnie dostanę bana za zdradzanie tajemnic :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.01.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 aaaa No jak gdzies go schowal to sie da , ale jak wyrzucil to chyba nie . Zalezy o co Ty Go poprosilas Rrmi, da się, on już mi go dwukrtonie przywracał, bo chciałam go sobie zapisać na kompie. I tak sie stało, zapisałam. Ale szlag mi kompa trafił dziennik więc też. Na szczęscie zdążyłam go wydrukować, juz pisałam wcześniej 160ston wyszło. Stary sie ździwił że tak tu gadamy Zdradzę Wam pewien sekret administratorów forum, otóż na forum jest jeszcze jeden dział, widoczny tylko dla nich, chowanie wątku np. dziennika, to nic innego jak przeniesienie tego wątku właśnie do tego działu, oczywiście istnieje też możliwość usunięcia wątku w całości lub części. No to teraz pewnie dostanę bana za zdradzanie tajemnic :D pozdrawiam m.buziaki skarbeńku czyli szansa jest???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.01.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Pocieszająca wiadomość o tym tajnym skarbcu A spróbowali by Cię Maksiu zbanować ... Ty wiesz, jaki by się wrzask podniósł Ja tylko tak, gwoli formalności, żeby nie było, że nie uprzedzałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.01.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 aaaa No jak gdzies go schowal to sie da , ale jak wyrzucil to chyba nie . Zalezy o co Ty Go poprosilas Rrmi, da się, on już mi go dwukrtonie przywracał, bo chciałam go sobie zapisać na kompie. I tak sie stało, zapisałam. Ale szlag mi kompa trafił dziennik więc też. Na szczęscie zdążyłam go wydrukować, juz pisałam wcześniej 160ston wyszło. Stary sie ździwił że tak tu gadamy Zdradzę Wam pewien sekret administratorów forum, otóż na forum jest jeszcze jeden dział, widoczny tylko dla nich, chowanie wątku np. dziennika, to nic innego jak przeniesienie tego wątku właśnie do tego działu, oczywiście istnieje też możliwość usunięcia wątku w całości lub części. No to teraz pewnie dostanę bana za zdradzanie tajemnic :D pozdrawiam m. a jak się samemu skasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.01.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 aaaa No jak gdzies go schowal to sie da , ale jak wyrzucil to chyba nie . Zalezy o co Ty Go poprosilas Rrmi, da się, on już mi go dwukrtonie przywracał, bo chciałam go sobie zapisać na kompie. I tak sie stało, zapisałam. Ale szlag mi kompa trafił dziennik więc też. Na szczęscie zdążyłam go wydrukować, juz pisałam wcześniej 160ston wyszło. Stary sie ździwił że tak tu gadamy Zdradzę Wam pewien sekret administratorów forum, otóż na forum jest jeszcze jeden dział, widoczny tylko dla nich, chowanie wątku np. dziennika, to nic innego jak przeniesienie tego wątku właśnie do tego działu, oczywiście istnieje też możliwość usunięcia wątku w całości lub części. No to teraz pewnie dostanę bana za zdradzanie tajemnic :D pozdrawiam m.buziaki skarbeńku czyli szansa jest???????? zależy co zostało zrobione... jeśli skasowano to ciężka sprawa.. jesli przeniesiono, to żaden problem buziaki słonko m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.01.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Pocieszająca wiadomość o tym tajnym skarbcu A spróbowali by Cię Maksiu zbanować ... Ty wiesz, jaki by się wrzask podniósł Ja tylko tak, gwoli formalności, żeby nie było, że nie uprzedzałam... no cóż.. w czasach kryzysu wszystko możliwie :D m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.01.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 dobry wieczór ja czytałam ale Ponury prooooooooooooszę przywróć dziennik Kasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.01.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 u skasowało ciężka sprawa... teoretycznie powinno dac sie odtworzyć z kopii zapasowych, ale czy komuś się będzie chciało w to bawić, to już inna sprawa. pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.01.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 YES YES YESSSSSSSSSSSSS Wygrali!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale horror był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.01.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 moj maz to jeszcze glosniej krzyczal, jak wygrali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.01.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 moj maz to jeszcze glosniej krzyczal, jak wygrali a myślisz, ze mój to co????????????? dzieci pobudził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.01.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 moj maz to jeszcze glosniej krzyczal, jak wygrali a myślisz, ze mój to co????????????? dzieci pobudził ja tam śledziłem na onecie.... dlaczego??? tv nie posiadam w nowym domu :D buziaki m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts