Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

1. wcale nie czuję się administratorem [raczej petentem u adminów ;)], ale to też sekret moderatorów

2. decyzja o usuwaniu róznych wątków często jest podszyta emocjami, dlatego właśnie warto ukryć taki dziennik z widoku; zawsze też prosze o przemyślenie takiej decyzji oraz o poinformowanie Forumowiczów, by nie tworzyć wrażenia, że nagle coś zniknęło wbrew woli autora

dziennik jest tu

http://forum.muratordom.pl/fakty-i-wiadomosci-z-budowy,t103104.htm

Pozdrawiam :D

Ad1. Petentem mówisz... skąd ja to znam :D

Ad2. W pełni popieram takie rozsądne działania, jakie prowadzisz. Naprawdę nadajesz się do tej roboty lepiej niż ja, i to jest ten pozytyw następujących zmian. :D

pozdrawiam

m.

Kasieńka..nie masz pojęcia jak się ucieszyłem widząc w swojej skrzynce pocztowej wiadomość:

"Otrzymujesz ten email ponieważ obserwujesz temat "Fakty i wiadomości z budowy" na Murator. W tym temacie pojawiła się odpowiedź od Twojej ostatniej wizyty..."

buziaki na dobranoc

m.

Kasieńka..nie masz pojęcia jak się ucieszyłem widząc w swojej skrzynce pocztowej wiadomość:

"Otrzymujesz ten email ponieważ obserwujesz temat "Fakty i wiadomości z budowy" na Murator. W tym temacie pojawiła się odpowiedź od Twojej ostatniej wizyty..."

buziaki na dobranoc

m.

:cry: :cry: :cry:

buziaki

buziaki na dobranoc

m.

:cry: :cry: :cry:

buziaki

nie smuć sie słonko... musze wcześnie z rana wstać...

buziaki

m.

kasieńko

nic na siłę. wena przyjdzie już wkrótce 8)

wiesz co mnie rozwaliło w Twoim dzienniku? Te zdjęcia z wykończeniówki. oglądam je po tym jak u Ciebie byłam i normalnie czuję się jak w trakcie retrospekcji. a do tego myślę sobie że z takich surowych (mniej lub bardziej) murów powstaje ślicznie wykończoy dom w którym się mieszka. zadziwia mnie to i jakoś jeszcze nie potrafię tego objąć rozumkiem :oops: :roll:

No nie wierze............ :o

Bardzo sie ciesze, ze znowu Twoj dziennik jest na swoim miejscu, bo regularnie do niego zagladalam :p .

Matkooo. Ale co ja mam teraz pisać????????

Jak to co bedziesz pisac? O ogrodzie, o dodatkach upiekszajacych i o wykonczeniowce, bo na pewno wszystkiego na tip top nie wykonczylisie. No i forki, fotki, fotki bedziesz wklejac z wykonczonych wnetrz, bo w dzienniku nie ma, a z tego co widzialam w Twoich komentarzach to masz pieknie!