maksiu 27.01.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Ponury, for ju http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_17_4.gif matko, ale czad dziękuję Widzisz Kasieńka... na Wojtku można polegać jak na Zawiszu... :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.01.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 normalnie zazdraszczam..też bym sobie swój poczytała...ale mojego nie da się odzyskać ...ech nawet sobie nie zapisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.01.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 1. wcale nie czuję się administratorem [raczej petentem u adminów ], ale to też sekret moderatorów 2. decyzja o usuwaniu róznych wątków często jest podszyta emocjami, dlatego właśnie warto ukryć taki dziennik z widoku; zawsze też prosze o przemyślenie takiej decyzji oraz o poinformowanie Forumowiczów, by nie tworzyć wrażenia, że nagle coś zniknęło wbrew woli autora dziennik jest tu http://forum.muratordom.pl/fakty-i-wiadomosci-z-budowy,t103104.htm Pozdrawiam Ad1. Petentem mówisz... skąd ja to znam Ad2. W pełni popieram takie rozsądne działania, jakie prowadzisz. Naprawdę nadajesz się do tej roboty lepiej niż ja, i to jest ten pozytyw następujących zmian. pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.01.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Ponury, normalnieeeeeeee, echhh Mowę mi odjęlo Miko, szkoda rzeczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.01.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 decyzja o usuwaniu róznych wątków często jest podszyta emocjamiprawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.01.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Kasieńka..nie masz pojęcia jak się ucieszyłem widząc w swojej skrzynce pocztowej wiadomość: "Otrzymujesz ten email ponieważ obserwujesz temat "Fakty i wiadomości z budowy" na Murator. W tym temacie pojawiła się odpowiedź od Twojej ostatniej wizyty..." buziaki na dobranocm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.01.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Kasieńka..nie masz pojęcia jak się ucieszyłem widząc w swojej skrzynce pocztowej wiadomość: "Otrzymujesz ten email ponieważ obserwujesz temat "Fakty i wiadomości z budowy" na Murator. W tym temacie pojawiła się odpowiedź od Twojej ostatniej wizyty..." buziaki na dobranoc m. buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.01.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Kasieńka..nie masz pojęcia jak się ucieszyłem widząc w swojej skrzynce pocztowej wiadomość: "Otrzymujesz ten email ponieważ obserwujesz temat "Fakty i wiadomości z budowy" na Murator. W tym temacie pojawiła się odpowiedź od Twojej ostatniej wizyty..." buziaki na dobranoc m. buziaki nie smuć sie słonko... musze wcześnie z rana wstać... buziaki m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 27.01.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 no to lecem czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.01.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 niesamowite No czekam na ciąg dalszy suto okraszony zdjęciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.01.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 kasieńko nic na siłę. wena przyjdzie już wkrótce wiesz co mnie rozwaliło w Twoim dzienniku? Te zdjęcia z wykończeniówki. oglądam je po tym jak u Ciebie byłam i normalnie czuję się jak w trakcie retrospekcji. a do tego myślę sobie że z takich surowych (mniej lub bardziej) murów powstaje ślicznie wykończoy dom w którym się mieszka. zadziwia mnie to i jakoś jeszcze nie potrafię tego objąć rozumkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.01.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Efilko, w zasadzie to Ty jesteś spiritus movens Dziś to ja musze ochłonąć Serio. I chyba już idę spać, za dużo wrażeń Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 27.01.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 No nie wierze............ Bardzo sie ciesze, ze znowu Twoj dziennik jest na swoim miejscu, bo regularnie do niego zagladalam . Matkooo. Ale co ja mam teraz pisać???????? Jak to co bedziesz pisac? O ogrodzie, o dodatkach upiekszajacych i o wykonczeniowce, bo na pewno wszystkiego na tip top nie wykonczylisie. No i forki, fotki, fotki bedziesz wklejac z wykonczonych wnetrz, bo w dzienniku nie ma, a z tego co widzialam w Twoich komentarzach to masz pieknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.01.2009 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 dobrej nocki śnij o gabinecie jutro nam wszystko opiszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2009 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Fajnie, ze dziennik wrocil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 28.01.2009 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 No, nareszcie dziennik wrócił. Będzie skąd zgapić pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.01.2009 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Kaśka teraz sie nie wymigasz. Bierz aparat i biegaj po domu. Zadne tam stare zdjecia. Na nowe czekamy Oj czeka CIę trochę uaktualnień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 28.01.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Kasiu czy jest możliwość wejścia do Twojego dziennika?? pozdrawiam AnulaHmmmmmm, musisz poprosić ponurego 63, żeby go przywrócił Jakby co to masz moją zgode Dziękuje i serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.01.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 ja tez sie wzruszylam jak dostalam powiadomienie z Twojego dziennika super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natali56 28.01.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Podobają mi się kolory w Twojej sypialni i salonie. Czy możesz napisać co to za farba i kolor. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts