kaśka maciej 28.01.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 powiem przekornie - a dlaczego nie??!! często widywałam Cię u innych Forumowiczów i jakoś tak chciałam zobaczyć jak Ci się buduje i mieszka. Poza tym jesteś bardzo podobna do mojej koleżanki z lat szkolnych i jakoś tak wyszło..... przeczytalam i bardzo się z tego cieszę. pozdrawiam Anulaspoko, ja tak kokieteryjnie troszkę spytałam Czytaj do woli, póki jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.01.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Powiem tylko, no nareszcie!!!!! Inteligentna Kasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 28.01.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Mi też sie podoba, ale niestety nie mam nikogo w Krakowie To źle? Ale mozesz tak przejazdem do mnie niby wpaść, kto tam musi wiedzieć, ze nie masz nikogo w Krakowie No wiesz, średnio co rok jeżdżę do Zakopca, to zapakuję Anię i zboczę z trasy. Strzeż się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.01.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Anula swietny avatar,Kasia tak jak opisalas wyobrazam sobie swoja przeprowadzke, tylko u nas skonczy sie dialogiem-pier*&^^, wez cos z soba-nie moge, bloto!!!!!!!!!!!-to kur&^$ sam mam sie przeprowadzac?-no. troche podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.01.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Powiem tylko, no nareszcie!!!!! Inteligentna Kasiu Ech, ma się to coś, nieee???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.01.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 A zdjęcia gdzieeeee? masz takie jak nosisz te pakunki w tej obcisłej spódnicy , bluzce z dekoldem i w szpilkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 28.01.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Kasiu no nie mów, że znowu zniknie pojawienie się Twojego dziennika spowdowało tak ogromną radość, iż należy wnioskować że jego zniknięcie nie będzie dobrze przyjęte.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.01.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 A zdjęcia gdzieeeee? masz takie jak nosisz te pakunki w tej obcisłej spódnicy , bluzce z dekoldem i w szpilkach? taaaaaaa, wszystko spakowałam, jedynie aparat na wierzchu zostawiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.01.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Mi też sie podoba, ale niestety nie mam nikogo w Krakowie To źle? Ale mozesz tak przejazdem do mnie niby wpaść, kto tam musi wiedzieć, ze nie masz nikogo w Krakowie No wiesz, średnio co rok jeżdżę do Zakopca, to zapakuję Anię i zboczę z trasy. Strzeż się Teraz to mówisz???????? A w jaką pore roku jeździsz, wiesz, żebym się ogarnęla trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.01.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Kasiu no nie mów, że znowu zniknie pojawienie się Twojego dziennika spowdowało tak ogromną radość, iż należy wnioskować że jego zniknięcie nie będzie dobrze przyjęte.... ja jestem nieobliczalna choć myślę, że już zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 28.01.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 jak krymininał się czyta mam nadzię że następny odcinek niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.01.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 jak krymininał się czyta mam nadzię że następny odcinek niebawem ale dlaczego jak kryminał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 28.01.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 jak krymininał się czyta mam nadzię że następny odcinek niebawem ale dlaczego jak kryminał no yyyyyyyyyyy w napięciu się czyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.01.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 jak krymininał się czyta mam nadzię że następny odcinek niebawem ale dlaczego jak kryminał no yyyyyyyyyyy w napięciu się czyta aaaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.01.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 obawaiam się Kasiula że kolejne usunięcie skończyło by sie potężnym laniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 28.01.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 jak krymininał się czyta mam nadzię że następny odcinek niebawem ale dlaczego jak kryminał no yyyyyyyyyyy w napięciu się czyta aaaaaaaaaaaaaa beeeeeeeeeeee idę mężowi potowarzyszyć przy rozwieszaniu prania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.01.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 obawaiam się Kasiula że kolejne usunięcie skończyło by sie potężnym laniem nie wolno usuwać no coś TY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 28.01.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 A ja ostatnio szukałam na forum pewnej ściany w paski - szukałam ze 3 dni i byłam pewna, że już jej nie zobaczę. Zaczynalam nawet mysleć, że widziałam ją w jakimś kolorowym pisemku, a nie na forum. Aż tu nagle w skrzynce link, a pod linkiem to: http://images32.fotosik.pl/338/456ebb1bb9ce158c.jpg Zrobię córce podobną ściankę - bardzo mi się podoba Zdjęcie już sobie skopiowałam - tak na wypadek jakby Twój dziennik znowu sie gdzieś zawieruszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 28.01.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Witam, Kaśka dawno u Ciebie nie byłam....w dzienniku - bo nie było a komenty czytałam od czasu do czasu i zdjęcia tez ogladałam ale dzisiaj dostałam powiadomienie i .....oczom nie wierzę, to nie komentarze tylko powiadomienie o w pisie do dziennika......i dalej w te pedy biegne zobaczyć...i .....co widzę......Dziennik pojawił sie na nowo.... Fajnie, teraz będę częściej zaglądać.... pozdrawiam Nina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.01.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 eh Kasiula jak to fajnie znowu cos poczytać ale foty koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts