andzik.78 11.11.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 No , no Kasia już sprzęty wybiera..super, ech czy ja tego doczekam?Wracając do płyty kuchennej Aristona-moja ciocia ma i nie gotuje na niej chyba ,że wodę w czajniku a i tak sprząta później jakby nie wiem co gotowała j. Ma ten komfort ,ze w piwnicy ma drugą kuchnię i tam gotuje. i chyba dobrze bo inaczej szlag by ją trafił..Także również nie polecam chociaż wzrok przyciąga..pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.11.2007 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Cześć andzik Doczekasz się, szybciej niż się spodziewasz Przecież mnie też daleko do przeprowadzki Kurczę, tak mi się podoba ta płyta Aristona muszę pomyśleć o czymś innym chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.11.2007 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Kasiu ja padłam na kolana przed płytą gazową Ardo - PFS 6040http://www.electrosharks.pl/galerie/plyta-gazowa-ardo-pfs-60_1064.jpg i do niej piekarnik elektryczny HRN 060 http://sklep.stelar.pl/files/products/piekarnik_ardo_HRN060R.jpg Od 10 lat używam lodówki Ardo i jestem zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 12.11.2007 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Cześć Kucharki No to się naczytałam o piekarnikach, płytach i tyc innych. Ładnie zamieszałyście w głowie każdemu, co to ma się niby na coć decydować ... Swoją drogą Kasia, to przerażasz mnie z lekksza bo jesteśmy na podobnym etapie budowy i Ty już wybierasz kuchnię a ja .... nawet nie zaczęłam o tym myśleć A pewnie powinnam, bo skoro elektryk ma przyjść lada moment, to muszę mu powiedzieć gdzie co będzie Ratunku!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 12.11.2007 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Braza ta płyta jest cudna!!!! piekarnik zresztą też!!!!!!!!!!!!! Baaaardzo mi się podoba Jak nic się nie zmieni ....chcę taką u siebie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.11.2007 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Candy ma serie do kuchni stylizowną na lata 50-te Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.11.2007 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Cześć andzik Doczekasz się, szybciej niż się spodziewasz Przecież mnie też daleko do przeprowadzki Kurczę, tak mi się podoba ta płyta Aristona muszę pomyśleć o czymś innym chyba No cóż ,tylko kobietami jestesmy, nie musimy sie kierowac tylko praktycznością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.11.2007 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Braza ta płyta jest cudna!!!! piekarnik zresztą też!!!!!!!!!!!!! Baaaardzo mi się podoba Jak nic się nie zmieni ....chcę taką u siebie .... Ja innej sobie - przynajmniej na dzień dzisiejszy - nie wyobrażam!!! A powiem więcej - są jeszcze w kolorze grafitowy i waniliowym!!!! I co Wy na to??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.11.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Cześć Kucharki No to się naczytałam o piekarnikach, płytach i tyc innych. Ładnie zamieszałyście w głowie każdemu, co to ma się niby na coć decydować ... Swoją drogą Kasia, to przerażasz mnie z lekksza bo jesteśmy na podobnym etapie budowy i Ty już wybierasz kuchnię a ja .... nawet nie zaczęłam o tym myśleć A pewnie powinnam, bo skoro elektryk ma przyjść lada moment, to muszę mu powiedzieć gdzie co będzie Ratunku!!!! Reyzel, hihihi, ja właśnie z tego powodu zaczęłam się za czymś rozglądać. W grudniu mają przyjść od prondu i wod-kanu i ja MUSZĘ wiedzieć gdzie ma być i CO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.11.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 No cóż ,tylko kobietami jestesmy, nie musimy sie kierowac tylko praktycznością Oj widzisz, Ty to potrafisz pocieszyć Przecież ostatecznie mam małża i dwoje dzieci, ma kto czyścić tą jedną jedyną płytę, niee??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.11.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Ja innej sobie - przynajmniej na dzień dzisiejszy - nie wyobrażam!!! A powiem więcej - są jeszcze w kolorze grafitowy i waniliowym!!!! I co Wy na to??? heheheh, braza no jak to jaki??? grafitowy przecież klomplet jak mawia moja Córa czyli płyta i piekarnik do kuchni tradycyjnych jest śliczny Ja jednak stawiam na nowoczesną kuchnię więc ta odpada Tradycyjną mam teraz w bloku i już mi się znudziła, nowoczesna ma być teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.11.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Czytałam kiedyś artykuł o tym, jakie kuchnie i kto wybiera. Więc autorzy artykułu twierdzili, że rodziny wybierają kuchnie tradycyjne, duże, cześto klasyczne. A te nowoczesne wybierają osoby samotne i młode Ja to chyba jestem i samotna i młoda bo zdecydowanie wolę nowoczesne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.11.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Czytałam kiedyś artykuł o tym, jakie kuchnie i kto wybiera. Więc autorzy artykułu twierdzili, że rodziny wybierają kuchnie tradycyjne, duże, cześto klasyczne. A te nowoczesne wybierają osoby samotne i młode Ja to chyba jestem i samotna i młoda bo zdecydowanie wolę nowoczesne To ja też jestem w takim razie młoda , no bo przeciez nie samotna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.11.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Czytałam kiedyś artykuł o tym, jakie kuchnie i kto wybiera. Więc autorzy artykułu twierdzili, że rodziny wybierają kuchnie tradycyjne, duże, cześto klasyczne. A te nowoczesne wybierają osoby samotne i młode Ja to chyba jestem i samotna i młoda bo zdecydowanie wolę nowoczesne A kim są autorzy artykułu???? Nie chciałabym się z nimi spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.11.2007 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.11.2007 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Brazia Ty się nie nerwój. Przecież to co Ci sie podoba jest nowoczesne tylko, że postarzane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 13.11.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Kaska a kiedy planujecie nakrywac dom, bede w sobote w okolicach zawiercia - jeszcze nie wiem dokladnie gdzie bo mamy sie z wlascicielami od tych psow spotkac na trasie gdzies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 13.11.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Czytałam kiedyś artykuł o tym, jakie kuchnie i kto wybiera. Więc autorzy artykułu twierdzili, że rodziny wybierają kuchnie tradycyjne, duże, cześto klasyczne. A te nowoczesne wybierają osoby samotne i młode Ja to chyba jestem i samotna i młoda bo zdecydowanie wolę nowoczesne cóz za ciekawe spostrzeżenia I co ma piernik do wiatraka ?? Specjaliści się znaleźli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.11.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Brazia Ty się nie nerwój. Przecież to co Ci sie podoba jest nowoczesne tylko, że postarzane Ja nie nerwujsia, tylko jak czytam opinie takich pseudo ... coś tam, to się zastanawiam, kto tu jest normalny i czy aby na pewno ja Bardzo mi się podobają klasyczne kuchnie, te nowoczesne są dla mnie trochę za bardzo ... laboratoryjne ... bardzo przepraszam wszystkie zwolenniczki tych kuchni i mam nadzieję, że nikogo nie uraziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 13.11.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Brazia Ty się nie nerwój. Przecież to co Ci sie podoba jest nowoczesne tylko, że postarzane Ja nie nerwujsia, tylko jak czytam opinie takich pseudo ... coś tam, to się zastanawiam, kto tu jest normalny i czy aby na pewno ja Bardzo mi się podobają klasyczne kuchnie, te nowoczesne są dla mnie trochę za bardzo ... laboratoryjne ... bardzo przepraszam wszystkie zwolenniczki tych kuchni i mam nadzieję, że nikogo nie uraziłam No to jest nas dwie Brazunia ( znów te wyliczanki ) Teoretycznie podobają mi się nowoczesne kuchnie, ale tylko w katalogach ... osobiscie nie przepadam za super nowoczesnymi - jak dla mnie są zimne i tak jak napisałaś, takie laboratoryjne... Nie stawiam tez na super tradycyjne formy ( bardzo klasyczne ) ale coś pomieszanego w stylach - trochę ciepła przez kolor, złamane formy ( nie tylko proste, kanciaste ), szafeczki "ciepłe" ale np. trochę nowoczesnegoi kształtu, innego niż stare tradycyjne. Zadnych super połysków ( bo mi zimno jak na nie patrzę ) tylko np. drewno czy ciepłe kolorki... I myślę, że nikogo nie można urazić swoją opinią, każdy przecież może lubić cosik innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts