braza 29.01.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Łooooo matkoooooo jest ekstra W życiu nie pójdę na Onet Miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.01.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Dziękuję dziękuję Witam Na chwilę ino przyszłam, bo lece zara do kosmetyczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.01.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Dzień Dobry jak samopoczucie przed południem? buziaki na miły dzień m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.01.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Maksiu ale sie wystraszylam tego robaka, normalnie komórka w monitor chcialam rzucic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.01.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Maksiu ale sie wystraszylam tego robaka, normalnie komórka w monitor chcialam rzucic.... dobry jest prawda? :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.01.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Maksiu ale sie wystraszylam tego robaka, normalnie komórka w monitor chcialam rzucic....Ja też A w ogóle to miałam dziś straszną noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.01.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Maksiu ale sie wystraszylam tego robaka, normalnie komórka w monitor chcialam rzucic....Ja też A w ogóle to miałam dziś straszną noc co sie stalo? ja tez slabo spalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.01.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Maksiu ale sie wystraszylam tego robaka, normalnie komórka w monitor chcialam rzucic....Ja też A w ogóle to miałam dziś straszną noc co sie stalo? ja tez slabo spalamaaaaa daj spokój coś mi stukało pół nocy, serio w końcu spojrzałam na zegarek i było 5.50 Myślałam, ze tata przyszedł, bo robi nam ocieplenie nad garażem i myślałam że przybija gwoździe do krokiew ( bo taki był dźwięk) Ale o tej godzinie to on nie przychodzi. Nie wiem co to bylo Mój sąsiad po drugiej stronie ulicy buduje córce dom, no ale o tej godzinie, w styczniu, to chyba nikt sie nei tłucze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.01.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Maksiu ale sie wystraszylam tego robaka, normalnie komórka w monitor chcialam rzucic....Ja też A w ogóle to miałam dziś straszną noc A co się stało skarbie? m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 29.01.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 dzieńdoberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 29.01.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Cześć! Kasiula my to chyba musimy pogadać, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.01.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Maksiu ale sie wystraszylam tego robaka, normalnie komórka w monitor chcialam rzucic....Ja też A w ogóle to miałam dziś straszną noc ja tez praktycznie nie spałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.01.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Maksiu ale sie wystraszylam tego robaka, normalnie komórka w monitor chcialam rzucic....Ja też A w ogóle to miałam dziś straszną noc co sie stalo? ja tez slabo spalamaaaaa daj spokój coś mi stukało pół nocy, serio w końcu spojrzałam na zegarek i było 5.50 Myślałam, ze tata przyszedł, bo robi nam ocieplenie nad garażem i myślałam że przybija gwoździe do krokiew ( bo taki był dźwięk) Ale o tej godzinie to on nie przychodzi. Nie wiem co to bylo Mój sąsiad po drugiej stronie ulicy buduje córce dom, no ale o tej godzinie, w styczniu, to chyba nikt sie nei tłucze Albo masz dzikiego lokatora, albo wiesz co. Kurczę, nie mogę uporządkować się z tymi cytatami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.01.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 dzień dobry po pierwsze Kasia ślicnie wygladasz i jak ja jeszcze raz coś usłyszę w stylu stara i zmarszczki to podjadę do Cię i łomot spuszczę a wiesz że blisko mam po drugie onet cacy ja tam od początku mam wszystki zdjęcia i jak dla mnie to super chodzi szybko ładuje foteczki do albumu więc cacy stukanie Kasia no wiesz może ktoś tęskni za Tobą i powinnaś wybrać się w odwiedziny a ja wczoraj przed pójściem do łóżka wziełam pół tableteczki co mi pani neurolog zapisała no i następne co pamietam to jak mnie mąż pogłaskał po główce jak wychodził do pracy nawet nie wiem czy sie Piotruś w nocy budził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.01.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 stukanie Kasia no wiesz może ktoś tęskni za Tobą i powinnaś wybrać się w odwiedziny Albo masz dzikiego lokatora, albo wiesz co. :wink Pewnie obie myślicie o tym samym Tez mi to przez myśl przeszło Chyba muszę tam iść, Znowu będę chora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.01.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Kasieńko pomyśl o tym jak o odwiedzinach a że miejsce trochę inne to co odwiedzany i tak sie ucieszy zobaczysz idź pogadaj bedzie lżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 29.01.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Kasiu, może najpier sprawdź czy nie mieszka ci jakieś zwierzątko na strychu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.01.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Kasiu, może najpier sprawdź czy nie mieszka ci jakieś zwierzątko na strychu...Tata dziś sprawdzał; stan= zero zwięrzątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 29.01.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 hmmm, a może to drewno trochę pracuje wiem, że potrafi okropnie hałasowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.01.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Wieźba Ci wysycha U mnie też czasem coś stuka i tak myśle, ze to budynek pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts