kaśka maciej 29.01.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 hmmm, a może to drewno trochę pracuje wiem, że potrafi okropnie hałasowac...wiem wiem, ale to było wyraźnie stukanie młotkiem. Jak wstawłam uciszało się, zasypiałam było głośniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 29.01.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Kasiu widziałam na fotkach że robiłas ogrodzenie i mam pytanko koło Ciebie jaka droga przebiega gminna powiatowa czy inna ? czy ogrodzenie stawiałas w granicy czy tez musiałaś się cofać ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.01.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 stukanie Kasia no wiesz może ktoś tęskni za Tobą i powinnaś wybrać się w odwiedziny Albo masz dzikiego lokatora, albo wiesz co. :wink Pewnie obie myślicie o tym samym Tez mi to przez myśl przeszło Chyba muszę tam iść, Znowu będę chora o czym Wy piszecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.01.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Kasiu widziałam na fotkach że robiłas ogrodzenie i mam pytanko koło Ciebie jaka droga przebiega gminna powiatowa czy inna ? czy ogrodzenie stawiałas w granicy czy tez musiałaś się cofać ??to jest droga yyyyyy chyba osiedlowa W sumie to raczej gminna, ślepa uliczka Nic się nie cofałam, stwiałam w granicy działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 29.01.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 hmmm, a może to drewno trochę pracuje wiem, że potrafi okropnie hałasowac...wiem wiem, ale to było wyraźnie stukanie młotkiem. Jak wstawłam uciszało się, zasypiałam było głośniej hmm..nie wiem, nie wierzę w wizyty z zaświatów. Ale może są rzeczy na ziemi o których nie śniło się filozofom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.01.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 o czym Wy piszecie? o tym hmm..nie wiem, nie wierzę w wizyty z zaświatów. Ale może są rzeczy na ziemi o których nie śniło się filozofom... Są , uwierz że są Dośiwadczyłam już tego nie raz. Z tym, że akurat tego się nie boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.01.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 hm przyszło mi na myśl że o tym ale sekundę później sobie pomyślałam że niemożliwe żeby o tym. no i teraz zostałam ze szczęką na biurku. i jak ja wyglądam? wy tak na serio? naprawdę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.01.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 hm przyszło mi na myśl że o tym ale sekundę później sobie pomyślałam że niemożliwe żeby o tym. no i teraz zostałam ze szczęką na biurku. i jak ja wyglądam? wy tak na serio? naprawdę? na serio i naprawdę ja może nie wyglądm ale wychodzi na to że jestem nawiedzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.01.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Chociaż wiesz, ludzki umysł z tęsknoty potrafi płatac różne figle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.01.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 zdecydowanie kasiu nie wyglądasz na nawiedzoną ale nawet jak jesteś to ja Cię i tak love. a poza tym kto wie jakbym ja się zachowywała i co słyszała na Twoim miejscu? obym nigdy się nie przekonała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.01.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 zdecydowanie kasiu nie wyglądasz na nawiedzoną ale nawet jak jesteś to ja Cię i tak love. a poza tym kto wie jakbym ja się zachowywała i co słyszała na Twoim miejscu? obym nigdy się nie przekonała OBY!!!! Ostatnio przez jakiś czas śnił mi się dziadek. Oczywiście nieżyjący już dawno. I tak wymownie na mnie patrzal, na mnie i na babcię. Za długo u niej nei byłam. Pojechalam w końcu do niej, jak ręką odjął Czy to taki zbieg okoliczności?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.01.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Śniły Ci się wyrzuty sumienia. To żadne zjawiska nadprzyrodzone Jak to mówią.... na złodzieju czapka gore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 29.01.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 29.01.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Przed chwilą odebrałam maila, że niby za dużo ( 1 GB) przesyłam Ciekawe co!!! 1,5 zł chca ale już sama nie wiem za co No to ja im bym musiala zaplacic 1Gb razy szesc czyli 9 zl - chyba na glowe upadli ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 29.01.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 ja też wierzę.. dobra milsze rzeczy a dlaczego avatarka nie zmieniasz? tamten fajniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 29.01.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 ...dlaczego avatarka nie zmieniasz? tamten fajniejszy hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 29.01.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 ale co hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 29.01.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 widzisz dekolt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 29.01.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 no tak myślałam ale na tamtym jest ładne uwypuklenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 29.01.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 no tak myślałam ale na tamtym jest ładne uwypuklenie u mnie z wyobraźną kiepsko, strasznie się męczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts