mayland 29.01.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 29.01.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 mojnemu też się ten awatarek podoba z wyobraźnią nie ma problemów chyba dobry wieczór mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.01.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Przed chwilą odebrałam maila, że niby za dużo ( 1 GB) przesyłam Ciekawe co!!! 1,5 zł chca ale już sama nie wiem za co No to ja im bym musiala zaplacic 1Gb razy szesc czyli 9 zl - chyba na glowe upadli ! Nosz kurna, ja też!!! Ja, co mam wiecznie problem z oglądaniem i przesyłaniem zdjęć bo mój całkowity limit przesyłu danych przez miesiąc to jak dotychczas 0,5 GB, a potem net się nieodwołalnie blokuje aż do nastepnego okresu rozliczeniowego! Napisałam maila i zażądałam dowodów. Nie chodzi o kwotę - ale o zasadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.01.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Co za avatar?? Czyj znaczy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 29.01.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 http://www.kwestiasmaku.com/desery/czekolada/biale_trufle/files/biale_trufle.jpg http://www.kwestiasmaku.com/desery/torty/tort_szwarcwaldzki/files/page196_3.jpg czy ktoś sie tu odchudza ja nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.01.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 hm przyszło mi na myśl że o tym ale sekundę później sobie pomyślałam że niemożliwe żeby o tym. no i teraz zostałam ze szczęką na biurku. i jak ja wyglądam? wy tak na serio? naprawdę? na serio i naprawdę ja może nie wyglądm ale wychodzi na to że jestem nawiedzona Kasia to z nawiedzeniem nie ma nic wspólnego po prostu są osoby bardziej wrażliwe na pewne zjawiska i lepiej to wyczuwają wiem cos o tym i z wyrzutami sumienia niewiele ma to wspólnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 29.01.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Kasiu trochę jestem opóźniona w śledzeniu forum (chyba w rozwoju ), ale patrzę i co widzę dzisiaj? Mój ulubiony dziennik wrócił (czyli TWÓJ)!!! Super, znowu będziesz mieć tłumy czytelników takich jak ja kiedyś, kiedy Ty budowałaś, a ja marzyłam o domku... i trochę (trochę?) Ci zazdrościłam . Pozdrawiam i TAK TRZYMAJ! Jesteś nam bardzo potrzebna! aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.01.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Kasiu trochę jestem opóźniona w śledzeniu forum (chyba w rozwoju ), ale patrzę i co widzę dzisiaj? Mój ulubiony dziennik wrócił (czyli TWÓJ)!!! Super, znowu będziesz mieć tłumy czytelników takich jak ja kiedyś, kiedy Ty budowałaś, a ja marzyłam o domku... i trochę (trochę?) Ci zazdrościłam . Pozdrawiam i TAK TRZYMAJ! Jesteś nam bardzo potrzebna! aka I weź tu człowieku sprostaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 29.01.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Czytacie tak namiętnie, tyllllleeeeeee wyświetleń. Żebyście tylko wszystkiego nie wyczytali I tak oto opowiedziałam Wam wszystko co miałam do opowiedzenia KASIA no weź a co to za gadanie co by się lepiej pisało http://www.kwestiasmaku.com/desery/torty/tort_szwarcwaldzki/files/page196_3.jpg http://www.kwestiasmaku.com/desery/torty/malakoff/files/page44_1.jpg http://www.kwestiasmaku.com/desery/torty/malibu/files/page73_3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.01.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Gośka!!!!!!!!!! Cholero jedna ja się odchudzam aktualnie a ty mi tu z atkimi pysznościami, tak nieludzkiej porze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.01.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Gosia cóś siedzisiaj wszystkim naraża Kasica jakie wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.01.2009 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Gosia cóś siedzisiaj wszystkim naraża Kasica jakie wszystko No a co ja mam jeszcze powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.01.2009 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Wiosna idzie ani chybi, wszyscy się odchudzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 29.01.2009 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Gośka!!!!!!!!!! Cholero jedna ja się odchudzam aktualnie a ty mi tu z atkimi pysznościami, tak nieludzkiej porze Jurek mówi, że dziedzic "złośliwy" wiadomo po kim ale ja tylko byczek a mały baranek no to jakie złosliwe a odchudzac się będę jak dozyję 100 tzn. niedługo smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 30.01.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Kasiu jaką macie odległość od końca tarasu do granicy działki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.01.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Kaśka, Ty się odchudzasz? A kiedy Ty przytyć zdążyłaś? Przecie pod koniec roku jak wykałaczka wyglądałaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.01.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Kasiu jaką macie odległość od końca tarasu do granicy działki?Obawiam się, że żadną W najwęższym miejscu jest ledwo metr Małooo, ale póki co to nie mam sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.01.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Kaśka, Ty się odchudzasz? A kiedy Ty przytyć zdążyłaś? Przecie pod koniec roku jak wykałaczka wyglądałaś! A teraz wyglądam jak 5 wykałaczek Tragedii nie ma, ale to taka profilaktyka powiedziałabym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.01.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 czesc jak Kaska sie odchudza to ja wymiekam... mam dzis zamiar w pracy NIC nie robic, myslicie ze mi sie uda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 30.01.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 witam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts