rrmi 30.01.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 To masz super podgladacza Kasia Ja i tak kiedys wroce do mojego 34 Jak sie masz nawiedzona kobieto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.01.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 To masz super podgladacza Kasia Ja i tak kiedys wroce do mojego 34 Jak sie masz nawiedzona kobieto ? jak mi mówisz o 34 to się mam kurrrrrrna kiepsko A poza tym to ok Moje nawiedzenie jest ok, tylko, że potem neiwyspana łaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.01.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 To sobie na przebudzenie poodsniezaj przed domem . Ja zaraz z chlopakami ide z lopata Takie nawiedzenie to pol biedy .Najgorsi sa nawiedzeni w inny sposob . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.01.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 To sobie na przebudzenie poodsniezaj przed domem . Ja zaraz z chlopakami ide z lopata Takie nawiedzenie to pol biedy .Najgorsi sa nawiedzeni w inny sposob .Ale na głupotę nie ma rady wiesz?? Fakt, u mnie pada śnieg, ale jakis taki lichy póki co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.01.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 ten skubany od kur mnie podgląda ja mu się nic a nic nie dziwię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.01.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Dopiero zajrzalam do tego zwroconego dziennika i co widze .Normalnie mnie tam obgadujesz Ty franco jedna , ja Ci dam z knajpy zamowila Poczekaj , pogadamy W sumie to ja tez sie nie dziwie temu sasiadowi . Pewnie w domu ma jakas wynedzniala babe , to sobie po sasiedzku chociaz popatrzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.01.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Dopiero zajrzalam do tego zwroconego dziennika i co widze .Normalnie mnie tam obgadujesz Ty franco jedna , ja Ci dam z knajpy zamowila Poczekaj , pogadamy Boże, co ja bym bez Ciebie zrobiła i bez tych Twoich czułości też Cię kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.01.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Normalnie , bys sie byla zaplakala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.01.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Normalnie , bys sie byla zaplakala Jak Ty mnie znasz Lece, bo się na imprę wybieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.01.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 milej zabawy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 30.01.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 5 tysięcy wyświetleń od wtorku, fiu fiu fiuuuuuu a ja ani mądrych rzeczy nie mówię, nie wiele wiem o budowie i kto mi kunnnna nadał ten tytuł Że niby jaki pożytek mają ze mnie forumowicze, no kurrrrna jaki????????? No bo posty to se beszczelnie naczaskałam na RW i w sumie to one nie powinny się liczyć Redakcjo, pora to zmienić, pora oddzielić plewy od ziarna, czy jakoś tak.!!!!!!!! Nie będą se takie jak ja nabijac licznik głupotami Mało tego: zlikwidować całe RW , psychola i HP, bo tam to już som saaaaaaaaameeee głupoty. Ludzie do rrroooooooobooooooooootyyyyyyyyyyy sie brać, a nieeee głupoty pisać na forum Się ubawiłam po pachy Kaśka Ty nie panikuj tylko TO WYDRUKUJ W RAMKĘ I NA ŚCIANĘ Jak się ze starym pokłócisz i Ci powie że pożytku nie ma z ciebie to mu pokażesz że masz to na piśmie !!!!!! HE dobra zartowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 30.01.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Się ubawiłam po pachy i ja Ja zagladam do Ciebie bo fajnie piszesz , bo o budownaiu to Ty z pewnoscią się nie znasz A tak w ogole to fotki wklejaj ...bo same głupoty gadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.01.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Się ubawiłam po pachy i ja Ja zagladam do Ciebie bo fajnie piszesz , bo o budownaiu to Ty z pewnoscią się nie znasz A tak w ogole to fotki wklejaj ...bo same głupoty gadasz popieram kolezanke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.01.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Kasia no przeca nie powiem że Twojego męża słuchajcie jaka Kasica nieprawiedliwa jest narobiła w domu cudeniek a potem myśli że w ciągu krótkiego spacerku po domu oszalała z wrażenia pamięć spakuje i zachowa wszystkie dane no Kasia my nie komputry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 30.01.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Ja zaglądam w nadziei, że fotki będą, a że nie ma to chociaż poczytam, co mi tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.01.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Kasia no przeca nie powiem że Twojego męża słuchajcie jaka Kasica nieprawiedliwa jest narobiła w domu cudeniek a potem myśli że w ciągu krótkiego spacerku po domu oszalała z wrażenia pamięć spakuje i zachowa wszystkie dane no Kasia my nie komputry O TO TO! A poza tym ja byłam tak zachwycona gospodynią że w ogóle mało co zauważyłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.01.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 a jak jeszcze gospodyni w małych ilościach zapodała trunki to już w ogóle pamieć sie zerowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.01.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Normalnieeeeeeeee w szoku jestem takie ochy i achy na mój temat rzecz jasna Dobra, będą zdjecia, tylko co chcecie konkretnie, bo czasu mam mało żaba, no kto ja kto, ale MY to się nie znamy na budowaniu NA BANK!!!!!! przeciez ja dalej mieszkam pod mostem ale fajna była impreza, widać????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.01.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 jak to co? wszystko. ja poproszę zdjęcia łazienek (zwłaszcza w tej dolnej stolarki) i pokoi dzieci i garderobę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 31.01.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Kaśka nie gadaj głupot tylko bierz ten aparat i do dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts