anjamen 31.01.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Kasia no dlugo mamy jeszcze prosic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.01.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Dzień dobry. Oj, Kaśia, ja nie wiem, w głowie pusto masz, RW tylko Ci tam siedzi, a o cenach domów dyskutujesz. Ty weź się uspokój, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 31.01.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 co to jest to RW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.01.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 dzień dobry Kasia no weź przyłóż się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 31.01.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 RW - http://forum.muratordom.pl/rekord-wpisow,t22585.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.01.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Maylandziu, musialas to pokazać, tak??????? I jak ja, Najpożyteczniejszy Forumowicz OD ZAWSZE teraz wyglądam????? No jak??? jak pól dupy zza krzaka Matko, ale dżezzz Słuchajcie, impreza była zajefajna, ale noc juz taka sobie Małże to nie jest jedzenie dla mnie Zrobię te zdjęcia, zrobie, żebyście jednak mieli jakiś pożytek ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.01.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 nie no Kasia może małże nieświeże byli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.01.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 nie no Kasia może małże nieświeże byli nie inaczej, nie inaczej przecież nie od wczoraj wiadomo, ze to zawsze jest wina zakąski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.01.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 no ba przecie nie alkoholu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 31.01.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Rany, umyć te podłogi w tym domu to człowiek z sil opada Koniec na dziś sprzatania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.01.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Rany, umyć te podłogi w tym domu to człowiek z sil opada Koniec na dziś sprzatania Ja wczoraj posprzątałam Kurna, 3 godziny!!!!!!!!1 A cora wzięla i rozlała sok Msiałś z tym RW,co?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 31.01.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Oj tam jakby nie wiedzieli Nie bardzo wiem co Cię wzięło na takie przemyślenia z tym całym nieprzygotowaniem budowlanym i niewiedzą i wogóle.... Dom jest, stoi to nawet jak czegoś nie wiedziałaś i nadal nie wiesz to pikuś w porównaniu z tym co udalo się dokonać. Mam nadzieję, ze te przemyślenia to jednak było takie tam mydlenie nam oczu i odwrócenie uwagi od braku zdjeć No ale moja droga, skoro się zdradziłaś, ze wczoraj posprzątałaś to zmykaj po ten aparat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.01.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Maylandzia dobrze mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.01.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Maylandziu, proszę: I co taki najpożyteczniejszy forumowicz o budowie wie? widać że nie wiele aleś mi dogadała normalnie aż do dziś nie mogłam dojśc do siebie No bo co ja moge wiedziec o budowie, no co??? Strasznie dużo Cię w rekordzie wpisów. A może jakiś konkret? Jeśli jesteś najpożyteczniejszym forumowiczem. Wiesz potrzebuję rady jak się tnie więźbę dachową i jak montować okna dachowe? No i co ty na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.01.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Kasica toż to czysta zazdrość że masz tytuła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.01.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 A w życiu, dziewczyna rację ma, tylko, że teraz to na światło dzienne wyszło. Kaśka, no niestety, teraz się okazało, kto tutaj niczego nie wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 31.01.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Maylandziu, proszę: I co taki najpożyteczniejszy forumowicz o budowie wie? widać że nie wiele aleś mi dogadała normalnie aż do dziś nie mogłam dojśc do siebie No bo co ja moge wiedziec o budowie, no co??? Strasznie dużo Cię w rekordzie wpisów. A może jakiś konkret? Jeśli jesteś najpożyteczniejszym forumowiczem. Wiesz potrzebuję rady jak się tnie więźbę dachową i jak montować okna dachowe? No i co ty na to bożżżżżżżz a co to a gdzie to dzień doberek no ja też zazdraszczam i wcale nie żartuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.01.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Kaśka, gdzieś Ty tę Nadięart wytrzasnęła????? Mało Ci jeszcze objawów zainteresowania Twoją osobą, to klakierów sobie wynajmujesz, żeby temperaturę podnosili???? A powaznie, gdzie zdjęcia z urządzonego już domu, co????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 31.01.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Hmmm Okna dachowe montuje sie tak, by nie przeciekały a więźbę dachową tnie się siekierą lub piłą Zazwyczaj tak, by do siebie elementy pasowały By klinik ładnie wszedł w dziurke Osoba zainteresowana jak widzę przygotowje sie mocno do etapu DACH. Zima, robota staneła na etapie fundamentów to człowiek teorii trochę załapie. Wielu z nas tak robiło. No może.... w mniej wyszukany sposób jedynie Hmmm A tak serio to nie wiem gdzie sie w taką dyskusje wdałaś. Łazisz gdzieś zamiast tu siedzieć i zdjecia robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.01.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Kasica widzę rozrabia w innych watkach i tytułem w oczy kłuje Az tak to nie chcialam sie zemścic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts