mayland 31.01.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 To ja ide prasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 31.01.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 z czego się śmiejecie Ja jestem śmiertelnie powazna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 31.01.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 To ja ide prasować ja też powinnam ale fajnie było...zatęskniłam za takim klimatem z przymr. oka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.01.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 To ja ide prasować zdurniała do reszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 31.01.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Niedługo wiosna, dom wykończysz to będziemy się szlajać po Polsce i oglądać te nasze zamczyska Teraz, jak Verunia nam wyemigrowała to poł Polski trzeba bedzie zjechać do Niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 31.01.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 No nic, ja serio idę. Dzieciaki mi lapka zabierają Ale wrócę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 31.01.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 hejka czytałam i co to za pomysły żeby RW likwidować co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 31.01.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 hejka czytałam i co to za pomysły żeby RW likwidować co no tak Kaska juz tam nie zaglada to - zlikwidować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.01.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 chcialabym prosić o Wasze poparcie! http://forum.muratordom.pl/post3052331.htm#3052331 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.01.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Rozczarowana jestem Za mało zdjęć boskiego Hariona i do tego nie popisałaś się ich jakością... no i po ki gwizdek ja się tak męczyłam skoro teraz nawet efektu nie moge zobaczyć Bużka Kasica, wyszedł świetny dom, mi się podoba, a inni niech mówią co chcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 31.01.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Bużka Kasica, wyszedł świetny dom, mi się podoba, a inni niech mówią co chcą Znaczy sie to samo ŚWIETNY DOM cieplutki i ze smakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.01.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 dobra powiem Kasiu Twoj dom jest moim idolem na forum, bo jest taki.... do mieszkania... jakos sie ze dwa tygodnie temu walnelam w leb z tym calym projektowaniem i przesciganiem w pomyslach na coraz to drozszy i dizajnerki gadzet, czulam sie zmeczona i stwierdzilam ze malo mi to przyjemnosci sprawia. a niech se projektanktki projektuja domy bez dusz... Twoj ma dusze i mój tez bedzie mial ale sie otworzylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 31.01.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Aniu Że to Ty napisałaś to nie wierzę Ale miło sie czyta takie słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.01.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Aniu Że to Ty napisałaś to nie wierzę Ale miło sie czyta takie słowa takie przemyslenia ostatnie moje, szczere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 31.01.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Aniu Że to Ty napisałaś to nie wierzę Ale miło sie czyta takie słowa takie przemyslenia ostatnie moje, szczere całkiem słuszne masz przemyslenia ja mam podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 31.01.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Ja mam w domu to co chciałam najbardziej - przestrzeń. ALe z racji tego, ze brakuje takich rzeczy ja kanapy, dywany, stoliczek... i ogólnie dodatkow to nie czuję tego domowego klimatu. Czasem, gdy pojawi się zapach pieczonego ciasta, gdy zaiskrzy w kominku.... mam wrażenie że więcej nie potrzeba ale prawda jest taka, ze kanapy i to ciepło które dają dodatki jest bardzo potrzebne w domu. Niby dom to ludzie i zgodze sie z tym w pełni ale otoczenie też jest wazne. Te poduchy na Kasi narożniku aż się proszą by sie w nie walnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 31.01.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 dobra powiem Kasiu Twoj dom jest moim idolem na forum, bo jest taki.... do mieszkania... jakos sie ze dwa tygodnie temu walnelam w leb z tym calym projektowaniem i przesciganiem w pomyslach na coraz to drozszy i dizajnerki gadzet, czulam sie zmeczona i stwierdzilam ze malo mi to przyjemnosci sprawia. a niech se projektanktki projektuja domy bez dusz... Twoj ma dusze i mój tez bedzie mial ale sie otworzylam a dziękuję Ci bardzo, dziękuję... ja tam nie uważam, ze mój dom nie bedzie miał duszy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 31.01.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Irmo ale pewnie sama potwierdzisz, ze do własnego domu to inaczej podchodzisz W myśl powiedzenia :nie zabieraj pracy do domu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 31.01.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 akurat tego nie potwierdzę fakt, że idzie mi trudniej, bo brakuje mi dystansu, ale to tylko taka różnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.01.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Irmo, piękny masz dom, jak z katalogu...i absolutnie nie jest to przytykz reszta oceny wstrzymam sie jak pokazesz wykonczenie.mowie ze u Kasi jest cieplo i tak ze zaczelam szukac pantofli zeby sie tam usadzic na kanapie wygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts