Irma 31.01.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 ok, ja tam żadnego katalogu w nim nie widzę...ale nie lubię jak się mnie uznaje za projektantkę, której zależy tylko na efekcie wizualnym zupełnie bez brania pod uwagę atmosfery...tak nie jest. Nie wiem na 100% jaki będzie efekt końcowy, zobaczymy, ale myślę, że jednak z duszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.01.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Matko, Ania, mój dom jest taki do obrzydzenia normalno-zwyczajny Ale bardzo sie cieszę, ze ci się podoba Wiecie dobrze, ze absolutnie nie miałam głowy do pomysłów wlasnie wtedy kiedy najbardziej by sie przydała Ania, u mnie jest bez kapci A poduchy to są często oblegane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.01.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 no to jak bez kapci to jeszczelepiej. mam fajne skarpety i juz je pakuje do walizki...Ty sie tam gotuj na moj przyjazd.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.01.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 no to jak bez kapci to jeszczelepiej. mam fajne skarpety i juz je pakuje do walizki... Ty sie tam gotuj na moj przyjazd....eheee, obiecanki macanki ( a głupiemu stoi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.01.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 no to jak bez kapci to jeszczelepiej. mam fajne skarpety i juz je pakuje do walizki... Ty sie tam gotuj na moj przyjazd....eheee, obiecanki macanki ( a głupiemu stoi ) no toż juz Wusi mówilam ze u mnie slowo drozsze od pieniedzy... a wybieram sie wybieram, jak sie tylko cieplej zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.01.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 no to jak bez kapci to jeszczelepiej. mam fajne skarpety i juz je pakuje do walizki... Ty sie tam gotuj na moj przyjazd....eheee, obiecanki macanki ( a głupiemu stoi ) no toż juz Wusi mówilam ze u mnie slowo drozsze od pieniedzy... a wybieram sie wybieram, jak sie tylko cieplej zrobi Dobra, ale u mnie to tylko z noclegiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.01.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Niedługo wiosna, dom wykończysz to będziemy się szlajać po Polsce i oglądać te nasze zamczyska Teraz, jak Verunia nam wyemigrowała to poł Polski trzeba bedzie zjechać do Niej Marzy mi się żebyscie tak wszystkie na raz zjechały to bysmy taaaaaaka imprezę zrobiły. Za dwa tygodnie mam wolną chatę , co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.01.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Niedługo wiosna, dom wykończysz to będziemy się szlajać po Polsce i oglądać te nasze zamczyska Teraz, jak Verunia nam wyemigrowała to poł Polski trzeba bedzie zjechać do Niej Marzy mi się żebyscie tak wszystkie na raz zjechały to bysmy taaaaaaka imprezę zrobiły. Za dwa tygodnie mam wolną chatę , co wy na to? którego to jest??? W Walentynki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.01.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Niedługo wiosna, dom wykończysz to będziemy się szlajać po Polsce i oglądać te nasze zamczyska Teraz, jak Verunia nam wyemigrowała to poł Polski trzeba bedzie zjechać do Niej Marzy mi się żebyscie tak wszystkie na raz zjechały to bysmy taaaaaaka imprezę zrobiły. Za dwa tygodnie mam wolną chatę , co wy na to? którego to jest??? W Walentynki?? Walentynki sa przereklamowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.01.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Niedługo wiosna, dom wykończysz to będziemy się szlajać po Polsce i oglądać te nasze zamczyska Teraz, jak Verunia nam wyemigrowała to poł Polski trzeba bedzie zjechać do Niej Marzy mi się żebyscie tak wszystkie na raz zjechały to bysmy taaaaaaka imprezę zrobiły. Za dwa tygodnie mam wolną chatę , co wy na to? którego to jest??? W Walentynki?? Walentynki sa przereklamowane Ja wiem, ale akurat wtedy NIE MOGĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 31.01.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 My mamy mieć chrzciny. W sobotę wieczorem. Chyba wlasnie w walentynki. Nie rezerwowałam Kazimierza też z tego powodu bo chciałam zabrać starego na wyjazd walentynkowy ale..... chyba będą jednak te chrzciny http://www.wietrznagora.pl/index.php?s=7&lang=pl&PHPSESSID=a314b9c12e632187f501b3e1aff997bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.01.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Niedługo wiosna, dom wykończysz to będziemy się szlajać po Polsce i oglądać te nasze zamczyska Teraz, jak Verunia nam wyemigrowała to poł Polski trzeba bedzie zjechać do Niej Marzy mi się żebyscie tak wszystkie na raz zjechały to bysmy taaaaaaka imprezę zrobiły. Za dwa tygodnie mam wolną chatę , co wy na to? którego to jest??? W Walentynki?? Walentynki sa przereklamowane Ja wiem, ale akurat wtedy NIE MOGĘ no kurna zawsze coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.01.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Słuchajcie, ja jeszcze w marcu jestem "wolna" Trzeba koniecznie sie jakoś zorganizowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.01.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 ka tez jestem wolna w marcu i nawet urodziny w maecu mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.01.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 ka tez jestem wolna w marcu i nawet urodziny w maecu mam o widzisz!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.01.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 ka tez jestem wolna w marcu i nawet urodziny w maecu mam Ja też mam urodziny w marcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.01.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 ka tez jestem wolna w marcu i nawet urodziny w maecu mam Ja też mam urodziny w marcu ooooooooo, to koniecznie trzeba coś skręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.01.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 no koniecznieVeunia Ty tez ryby?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 31.01.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 anjamen nie ma Cię tu http://forum.muratordom.pl/nasz-dzien-urodzin,t86838-240.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.01.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 juz jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts