Irma 31.01.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 nawet nie wiedziałam, ze coś takiego jest na forumi zawsze się zastanawiałam skąd TomKa wie kiedy kto ma urodziny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 31.01.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Irma jest wakacyjna jubilatka No to wielka forumowa ściągawka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.01.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 ja tez nie wiedzialam ale juz zasiadalam miedzy Dario i Miraśką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 31.01.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Irma jest wakacyjna jubilatka No to wielka forumowa ściągawka jest no, a ty masz urodziny dzień wcześniej niż moja mama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.01.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 u Kasi tak właśnie jest że człowiekowi chce się zwinąć w kłębek na narożniku aha to ja już teraz wiem jak to sie Ancymon do mnie wybiera no ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.01.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 u Kasi tak właśnie jest że człowiekowi chce się zwinąć w kłębek na narożniku aha to ja już teraz wiem jak to sie Ancymon do mnie wybiera no ładnie nosz kurwa mac, ze tak powiem, pamietam, ze bardzo chce przyjechac do Ciebie jak bedzie cieplo to i do Kasi moge. nie???????????????? ILY was wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 31.01.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 ssie nomalnie do urodzinek dopiesałem i poptrzta froshka tyz racek niom..rybki moje hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.01.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 no raczki i rybki to raczej wielkie wojny zwiastuja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.01.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Anusia jak Ty cudnie przeklinasz ale oczywiscie do Kasi też ja podejrzewam że jak Ty przyjedziesz do mnie to Kasia też może wreszcie przejedzie te maksymalnie 20 minut i dojedzie do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.01.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Wusiu toz ja sie z bluzgiem na ustach urodzilam przeciez Ty slyszalas mą kwiecista wyowe nie raz i posluchasz jej wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.01.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 no chyba jak zadzwonię do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 31.01.2009 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 no raczki i rybki to raczej wielkie wojny zwiastuja.... eeettam..ja sie dogaduje z rybkami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.01.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Duchu z rybkami to sie każdy dogada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 31.01.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 kaśka, co ja dużo będę gadać...nie wiem kto i jak to spowodował, ale Bogu dzięki za Twój dziennik "w drugiej odsłonie" (choć pewnie bardziej Tobie niż jemu ). Ps. Nie dość , że sympatyczna to jeszcze baaaaaaaaaardzo pożyteczna i użyteczna babka jesteś i tak trzymaj ! ( tytuł czy cokolwiek to jest jak najbardziej na miejscu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.02.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Baardzo mi się u Ciebie podoba. Kolor ścian w salonie cudny, już małża molestuję o taki. P.S. Jak Ci się sprząta w kuchni pod tymi szafkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.02.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Baardzo mi się u Ciebie podoba. Kolor ścian w salonie cudny, już małża molestuję o taki. P.S. Jak Ci się sprząta w kuchni pod tymi szafkami? Olka, dzięki. Sprząta się chuuuuuuuuusteczkowo. Z tym, ze akurat ja się tak bardzo nie przejmuję tym Ale mam już zamówione maskownice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.02.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 kaśka, co ja dużo będę gadać...nie wiem kto i jak to spowodował, ale Bogu dzięki za Twój dziennik "w drugiej odsłonie" (choć pewnie bardziej Tobie niż jemu ). Ps. Nie dość , że sympatyczna to jeszcze baaaaaaaaaardzo pożyteczna i użyteczna babka jesteś i tak trzymaj ! ( tytuł czy cokolwiek to jest jak najbardziej na miejscu) sierżant, przychodź częściej, co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.02.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 dzoen dobry, siedze z farba na wlosach, ale bede piekna zaraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.02.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 dzoen dobry, siedze z farba na wlosach, ale bede piekna zaraz którą farbą robisz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.02.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 L'Oreal, Recital Preference kolor vicking bardzo jasny blond popielaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts