Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

sporo ciemniejszy. na avatarze to efekt kilku zabiegów przez okolo pol roku u fryzjera, skonczonych popalonymi wlosami :evil:

no to super, czekam na fotę :D

od razu mowie ze fot nie bedzie :p

pokaz się Aniu, może ja tez na bląd sie przerobie i tych siwych nie bedzie tak widać :lol:

chyba małż zawału by dostał :lol: :lol: :lol:

To był piekny mecz :):)

A Fotosik mnie wkurza. Ale nie chce mi sie przenosic tego całego szpasu..

Mnie się też nei chce przenosić, ale to ich przeliczanie jest dośc pokręcone :roll:

Im więcej ktoś ogląda twoich zdjeć, tym więcej TY płacisz, tak to zrozumiałam. Nie wiem czy dobrze.

Jak to kasy żąda fotosik?
Ja dostałam maila, że od lutego będa pobierac kasę za coś tam :roll:

I tak to zrozumiałam, że jak dajesz zdjecia na forum i ktoś otwiera twoja stroną ze zdjęciami to musisz za to zapłacić, ale ile to juz nei wiem, jakies pokręcone to wszystko.

Kasia, załapałam się na Twoje zdjęcia i bardzo mi się podoba. Jeśli możesz to napisz co to za stół w jadalni i krzesła bo takie by mi właśnie pasowały. Śliczny salon, lubię narożniki - też mam :D I na pewno będziesz zadowolona z maskownic w kuchni, moją kuchnię zaczęli montować w piątek a kończyli w środę. Od tego piątku do środy najbardziej właśnie denerwował mnie widoczny brud i kurz pod szafkami. Teraz mam to zakryte i jest super.

Kasia, załapałam się na Twoje zdjęcia i bardzo mi się podoba. Jeśli możesz to napisz co to za stół w jadalni i krzesła bo takie by mi właśnie pasowały. Śliczny salon, lubię narożniki - też mam :D I na pewno będziesz zadowolona z maskownic w kuchni, moją kuchnię zaczęli montować w piątek a kończyli w środę. Od tego piątku do środy najbardziej właśnie denerwował mnie widoczny brud i kurz pod szafkami. Teraz mam to zakryte i jest super.
Stół i krzesła z Vox. Visage kolekcja :roll: Krzesła Montego :)

Stół 200x90, mamy tez jedną dostawkę.

Bardzo wygodny :D Za komplementa dzieki 8)

Sierżant, mnie trzeba uwielbiac jawnie!!! :D :wink: Przychodź częściej :D