kaśka maciej 01.02.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 L'Oreal, Recital Preference kolor vicking bardzo jasny blond popielatyi wyjdzie taka jak na avatarze czy ciemniejsza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.02.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 sporo ciemniejszy. na avatarze to efekt kilku zabiegów przez okolo pol roku u fryzjera, skonczonych popalonymi wlosami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.02.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 sporo ciemniejszy. na avatarze to efekt kilku zabiegów przez okolo pol roku u fryzjera, skonczonych popalonymi wlosami no to super, czekam na fotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.02.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 sporo ciemniejszy. na avatarze to efekt kilku zabiegów przez okolo pol roku u fryzjera, skonczonych popalonymi wlosami no to super, czekam na fotę od razu mowie ze fot nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 01.02.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 sporo ciemniejszy. na avatarze to efekt kilku zabiegów przez okolo pol roku u fryzjera, skonczonych popalonymi wlosami no to super, czekam na fotę od razu mowie ze fot nie bedzie pokaz się Aniu, może ja tez na bląd sie przerobie i tych siwych nie bedzie tak widać chyba małż zawału by dostał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.02.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 To był piekny mecz :) A Fotosik mnie wkurza. Ale nie chce mi sie przenosic tego całego szpasu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.02.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 To był piekny mecz :) A Fotosik mnie wkurza. Ale nie chce mi sie przenosic tego całego szpasu..Mnie się też nei chce przenosić, ale to ich przeliczanie jest dośc pokręcone Im więcej ktoś ogląda twoich zdjeć, tym więcej TY płacisz, tak to zrozumiałam. Nie wiem czy dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.02.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Jak to kasy żąda fotosik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.02.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Jak to kasy żąda fotosik?Ja dostałam maila, że od lutego będa pobierac kasę za coś tam I tak to zrozumiałam, że jak dajesz zdjecia na forum i ktoś otwiera twoja stroną ze zdjęciami to musisz za to zapłacić, ale ile to juz nei wiem, jakies pokręcone to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 01.02.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Jak to kasy żąda fotosik? Ja o niczym nie wiem, a tez mam zdjecia na fotosiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.02.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Ja nie dostałam takiego maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.02.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Widocznie ja za dużo mam zdjęc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.02.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 http://forum.muratordom.pl/fotosik-i-oplaty-za-transfer,t150452.htmpost ponurego coś wyjaśnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edybre 01.02.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Kasia, załapałam się na Twoje zdjęcia i bardzo mi się podoba. Jeśli możesz to napisz co to za stół w jadalni i krzesła bo takie by mi właśnie pasowały. Śliczny salon, lubię narożniki - też mam I na pewno będziesz zadowolona z maskownic w kuchni, moją kuchnię zaczęli montować w piątek a kończyli w środę. Od tego piątku do środy najbardziej właśnie denerwował mnie widoczny brud i kurz pod szafkami. Teraz mam to zakryte i jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 01.02.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 sierżant, przychodź częściej, co??? nawet nie wiesz jak często "przychodzę" tyko, że ja taką cichą wielbicielką jestem ... (bez podtekstów - mam męża i 16 lat stażu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.02.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Kasia, załapałam się na Twoje zdjęcia i bardzo mi się podoba. Jeśli możesz to napisz co to za stół w jadalni i krzesła bo takie by mi właśnie pasowały. Śliczny salon, lubię narożniki - też mam I na pewno będziesz zadowolona z maskownic w kuchni, moją kuchnię zaczęli montować w piątek a kończyli w środę. Od tego piątku do środy najbardziej właśnie denerwował mnie widoczny brud i kurz pod szafkami. Teraz mam to zakryte i jest super.Stół i krzesła z Vox. Visage kolekcja Krzesła Montego Stół 200x90, mamy tez jedną dostawkę. Bardzo wygodny Za komplementa dzieki Sierżant, mnie trzeba uwielbiac jawnie!!! Przychodź częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 01.02.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 skoro nalegasz... postaram się wpadać w miare możliwości , bo miło tu u Ciebie i towarzystwo fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.02.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 no dobra, ale ja na tych zdjęciach nigdzie nie widze pewnego obrazka, wiesz którego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.02.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 no dobra, ale ja na tych zdjęciach nigdzie nie widze pewnego obrazka, wiesz którego no nie widać, masz rację, ale bankowo jest w gabinecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.02.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 a o jakim obrazku Wy gadacie, co???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts