kaśka maciej 08.02.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 a gdzie byliście? Jeśli to nie tajemnica W Zakopanem, as always ale Małysz jest w Willingen Leszek jaj se nie rób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 08.02.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 A odpoczęłaś chociaż? Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.02.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 A odpoczęłaś chociaż? Miłego dnia Ba!!! I to jak Widziałam Parysa No boski jest!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 08.02.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 My też jesteśmy zachwyceni Na szczęście wyje już coraz rzadziej. I dobrze, bo za każdym razem było mi go strasznie żal Jeszcze ze dwie godzinki i będę mógł się wybrać na dłuższy spacer Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.02.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 ja happy na pewno. jakoś wszystko OK mnie nie przekonywało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.02.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 czesc Kasienko, dobrze ze juz wrocilas, wypoczelas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.02.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 dobry wieczór no w sumie Kasiu to jest dobre wytłumaczenie ale mogłaś chociaż priwa zapodać albo jakąś mniej lakoniczną wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.02.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Kasiu mam pytanie czy moglabys pomierzyc jakiej szerokosci jest blacha w piekarniku do zabudowy Musze wybrac zlew i zalezy mi, zeby blacha weszla chocby na ukos i nie wiem jaka powinnam miec komore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Kasiu mam pytanie czy moglabys pomierzyc jakiej szerokosci jest blacha w piekarniku do zabudowy Musze wybrac zlew i zalezy mi, zeby blacha weszla chocby na ukos i nie wiem jaka powinnam miec komore Podaję w zaokrągleniu: 37x45cm przekątna ma 57cm. Moja spokojnie wchodzi do mojego jednokomorowego Franke Wuśka, mogłam, ale chciałam sprawdzić, kto tak najbardziej będzie za mną tęsknił, tak wiesz, szczerze Zdałaś na 5+ Ania, załamałaś mnie tymi komentarzami Dawaj jakieś nowe Jak my ci teraz coś powiemy??? Efilko, też zdałaś Wypoczęliśmy bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.02.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Kasienko, najczesciej jestem u Wuski i u Moni. dzine dobry jak mi sie nie chce isc do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Lecę na siłownię, za kogo machnąć????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.02.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Lecę na siłownię, za kogo machnąć????? Ze dwa razy możesz za mnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 09.02.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Lecę na siłownię, za kogo machnąć????? Za mnie lepiej nie, bo byś tam padła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.02.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 czekaj Ty! jak tylko się znów spotkamy to Ci spiorę tą kościstą pupę!! machnij też za mnie bo musze być fit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 09.02.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 łoooooooooo, Kaśka wróciła. Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.02.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Za mnie machnij bo ja przykuta do mieszkania i juz czuje jak mi tylek rosnie Dzieki Kasiu za wymiary to sie przymierzam do zlewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 czekaj Ty! jak tylko się znów spotkamy to Ci spiorę tą kościstą pupę!! bredzisz ale i tak cie love machnęłam za wszystkich, tak na zaśkę uwaga: jestem głupia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 09.02.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 uwaga: jestem głupia samokrytyka w cenie ale co Cię tak natchnęło? Tak se pytam bo mi Blutka u mnie imperatywami po mordzie natrzaskała to do dobrych ludzi idę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 uwaga: jestem głupia samokrytyka w cenie ale co Cię tak natchnęło? Tak se pytam bo mi Blutka u mnie imperatywami po mordzie natrzaskała to do dobrych ludzi idę.aaaa tam, taka jedna nadia mi nagadała i się pozbierac nie mogę ja też ci natrzaskałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.02.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 czekaj Ty! jak tylko się znów spotkamy to Ci spiorę tą kościstą pupę!! bredzisz ale i tak cie love PHI! a ja tu się nastawiałam... zwłaszcza po tym natrzaskaniu gumą.... wiesz że ja Ciebie też bardzo bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts