dandi3 09.02.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 dlatego właśnie uważam że wpadanie ni z gruszki ni z przedmiotowej pietruszki i walenie bomby na twarz oczeukjącego wsparcia forumowicza jest delikatnie rzecz mówiac niestosowne ciągle Ci Anja ością w gardle stoi? pryhyhyhiprrrgrhhprhihihihi haaaaahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Heloł Nefcia No co ja głupia moge powiedzieć Też mi się wydaje, że dziewczę jest sfrustrowane, nie wiem, może ma okres, albo jest przed albo nie daj Boże spóźnia się Moze jest tak, że ja pisze jedno, a ona czyta drugie Echhh Mnie chyba roboty brakuje, tam takie pyskówki mam non stop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.02.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Kasieńko, ludzie som różne. Panna rzeczywiście nie popisała sie intelektem, bo nie da sie dyskutować z "jesteś głupia". Ja to zazwyczaj zastanawiam się czy to nie wizualizacja własnych problemów - takie stwierdzenie... Ale to tak między nami Zawsze można odpisac : A ty masz krzywe nogi :) Tylko po co - oba stwierdzenia nie są prawdą (mam nadzieję w przypadku drugiego ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.02.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Gorsze rzeczy ludzie wypisuja przeciez , nie ma co rozdzerac szat . Tutaj to przynajmniej nie znasz i nie boli , ajak kogos znasz i dowiesz sie o sobie tego i owego ? To dopiero zenada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Gorsze rzeczy ludzie wypisuja przeciez , nie ma co rozdzerac szat . Tutaj to przynajmniej nie znasz i nie boli , ajak kogos znasz i dowiesz sie o sobie tego i owego ? To dopiero zenada Wiem wiem, mnie rozczuliła do łez ta panna, serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.02.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Gorsze rzeczy ludzie wypisuja przeciez , nie ma co rozdzerac szat . Tutaj to przynajmniej nie znasz i nie boli , ajak kogos znasz i dowiesz sie o sobie tego i owego ? To dopiero zenada Bo Fm to pełna kultura - serio Ja już od wielu lat wiem, że jestem stara, brzydka, biedna, samotna, sfrustrowana, nikt mnie nie kocha i mam klimakterium :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Gorsze rzeczy ludzie wypisuja przeciez , nie ma co rozdzerac szat . Tutaj to przynajmniej nie znasz i nie boli , ajak kogos znasz i dowiesz sie o sobie tego i owego ? To dopiero zenada Bo Fm to pełna kultura - serio Ja już od wielu lat wiem, że jestem stara, brzydka, biedna, samotna, sfrustrowana, nikt mnie nie kocha i mam klimakterium :)oz kurwa Jak cię nie love, no jak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.02.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Nefcia Gdybys byla biedna to dobrze , biednych sie lubi Mozna sie nasmirwac po cichu z ciuchow z lumpeksu , a glosno mowic jaki dobry deal Wzrasta samoocena i takie tam . Ja to wiem na pewno , ze w zyciu nikomu nie pomoge , bo i po co Lepiej byc wrednym niz frajerem . Dobra ide , bo za duzo powiem Z psami pogadam , tylko kurde beda gadac , ze nie mam juz do kogo geby otworzyc to z psami gadam Na zdrowie , jak to mowia lepszy dobry pies niz gowniana kolezanka . Mozesz mnie Kasia zjechac , nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Nefcia Gdybys byla biedna to dobrze , biednych sie lubi Mozna sie nasmirwac po cichu z ciuchow z lumpeksu , a glosno mowic jaki dobry deal Wzrasta samoocena i takie tam . Ja to wiem na pewno , ze w zyciu nikomu nie pomoge , bo i po co Lepiej byc wrednym niz frajerem . Dobra ide , bo za duzo powiem Z psami pogadam , tylko kurde beda gadac , ze nie mam juz do kogo geby otworzyc to z psami gadam Na zdrowie , jak to mowia lepszy dobry pies niz gowniana kolezanka . Mozesz mnie Kasia zjechac , nie ma sprawy Ale ja ciebie tez love A pomóc pomożesz, mnie na przykład, jak mnie Nefcia z noclegu wyrzuci na zbitą twarz A z tym psem i gównianą koleżanką to masz rację Własnie tego doświadczam i własnym oczom kurna nie wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.02.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Stare a guuuupie To na ludziach się nie znacie ? Eeechhhh.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Stare a guuuupie To na ludziach się nie znacie ? Eeechhhh....ja wcale z naiwności to się kurna do końca życia nie wyleczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.02.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Stare a guuuupie To na ludziach się nie znacie ? Eeechhhh....ja wcale z naiwności to się kurna do końca życia nie wyleczę No i bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2009 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Stare a guuuupie To na ludziach się nie znacie ? Eeechhhh....ja wcale z naiwności to się kurna do końca życia nie wyleczę No i bardzo dobrze taaa i ludzie będa do mnie głupia całe zycie mówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.02.2009 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 taaa i ludzie będa do mnie głupia całe zycie mówić Ludzie dzielą się na ludzi i taborety Kasia Mam nadzieję, że nie zależy Ci na opinii taboretów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 taaa i ludzie będa do mnie głupia całe zycie mówić Ludzie dzielą się na ludzi i taborety Kasia Mam nadzieję, że nie zależy Ci na opinii taboretów znasz mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.02.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 TY i cierpliwe czekanie (nawiązanie do dziennika) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 09.02.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 a nie mówiłem...? klika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 TY i cierpliwe czekanie (nawiązanie do dziennika) Ania Zeby mi to było przed ostatni raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 a nie mówiłem...? klika jealous??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.02.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 hmmmm .....doberek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts