Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A wracając do "kliki".

Oczywiście - ludzi, ktorych znam osobiście na pewno traktuję inaczej niż tyc h, których nie znam. W końcu jestem tylko kobietą :) Ale nie z każdym działa chemia. Ponadto - nawet z Kasią, ktorą love, co tu dużo gadać - potrafię się nie zgadzać. Nie, Kasia ? NIe jesteśmy takie same - wiele nas różni.

I potrafimy rozmawiać jak cywilizowane osoby - ja zostaję przy swoim zdaniu - Kasia przy swoim, ale umiemy nie rzucać w trakcie k...mi. Po prostu mamy inne opinie - tyle.

Nie staram się uderzać poniżej pasa, Kasia też. NIe staramy się zrobić sobie przykrości. I chyba o to chodzi.

Nefcia

A ja to Ci chcialam wygarnac jak ostatnio gadalysmy , co to szlam przez pole :D

No ale niech Ci bedzie :wink:

Zauwazylam temat mimilapy :D Super .

Szkoda , ze wykasowalam jej listy do mojego Starego gdzie to mowila , ze moze przyjechac do Niego do Ameryki , ze rozumie jaki jest samotny :lol:

Tylko na zaproszenie czeka :lol:

To byly czasy :D

A wracając do "kliki".

Oczywiście - ludzi, ktorych znam osobiście na pewno traktuję inaczej niż tyc h, których nie znam. W końcu jestem tylko kobietą :) Ale nie z każdym działa chemia. Ponadto - nawet z Kasią, ktorą love, co tu dużo gadać - potrafię się nie zgadzać. Nie, Kasia ? NIe jesteśmy takie same - wiele nas różni.

I potrafimy rozmawiać jak cywilizowane osoby - ja zostaję przy swoim zdaniu - Kasia przy swoim, ale umiemy nie rzucać w trakcie k...mi. Po prostu mamy inne opinie - tyle.

Nie staram się uderzać poniżej pasa, Kasia też. NIe staramy się zrobić sobie przykrości. I chyba o to chodzi.

Normalnie jak ja cie love to nie masz pojęcia :D

Nawet ze swoim rodzonym męzem się czasem nie zgadzam :roll:

Tez miewamy rózne opinie :roll:

PS. Ale umiemy także rzucić k...wą, jak trza :wink:

Nefcia

A ja to Ci chcialam wygarnac jak ostatnio gadalysmy , co to szlam przez pole :D

No ale niech Ci bedzie :wink:

Zauwazylam temat mimilapy :D Super .

Szkoda , ze wykasowalam jej listy do mojego Starego gdzie to mowila , ze moze przyjechac do Niego do Ameryki , ze rozumie jaki jest samotny :lol:

Tylko na zaproszenie czeka :lol:

To byly czasy :D

Rrmia, dawaj więcej :D :lol:

kręcą mnie takie miłosne historie :D :lol: :lol:

No co wiecej ?

Stary mnie obudzil o 1 w nocy i kazal czytac , tarzajac sie przy tym ze smiechu :D

Wiecej nie ma , Housa pytaj , On mial wieksze wziecie , dostawal oprocz wyznan zdjecia .Faaaajne :D Najgorzej , ze najfajniejsze teksty Redakcja wyrzucila z Forum , razem z nasza trojka zreszta :D

Dobra , koniec tego gadania , bo nie ma co :wink:

No co wiecej ?

Stary mnie obudzil o 1 w nocy i kazal czytac , tarzajac sie przy tym ze smiechu :D

Wiecej nie ma , Housa pytaj , On mial wieksze wziecie , dostawal oprocz wyznan zdjecia .Faaaajne :D Najgorzej , ze najfajniejsze teksty Redakcja wyrzucila z Forum , razem z nasza trojka zreszta :D

Dobra , koniec tego gadania , bo nie ma co :wink:

Ech, Wy to macie przeżycia :roll: :D

Ale jaja :lol: :lol: