kaśka maciej 09.02.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Jak na gupią to nieźle Ci poszło. Umiesz obsłużyć miarkę ? no i jeszcze dokonała odczytu Gratuluje sukcesu W granicach błedu - tylko nie wiem czy ta głębokość to bardziej 18 czy 19 cm... Powiedzmy, że 18,5 Ślepa jestem coś ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 09.02.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Cześć Kasiu i wszyscy , ja z innej beczki, czy mogłabys zmierzyc jaką glębokość ma Twój zlew? No i w ogóle czy duży jest... Dziękitak jest!! lece zmierzyć......... czekaj........ czekasz????????? dobra mam Głębokość jakieś 18/19cm Szerokśc jakies 34 Długość jakieś 43 To jest jedna komora, jak dla mnie zupełnie wystarczająca Spocznij! Dzięki serdeczne, to znaczy, że taki by mi odpowiadał, zdradzisz co to za firma, bo wydaje się nieco większy od tego który zamierzałam kupić, a z myciem na bieżąco u mnie kiepsko, więc jak już sobie te gary będą leżeć, to chciałabym żeby ich chociaż widac nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 09.02.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Jak na gupią to nieźle Ci poszło. Umiesz obsłużyć miarkę ? no i jeszcze dokonała odczytu Gratuluje sukcesu W granicach błedu - tylko nie wiem czy ta głębokość to bardziej 18 czy 19 cm... Powiedzmy, że 18,5 Ślepa jestem coś ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 zdradzisz co to za firmażadna tajemnica Franke z fragranitu Jak będziesz mieć zmywarkę wystarczy, inaczej kupiłabym dwukomorowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.02.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 BOsshhhh a ja tępa nawet nie wiem co to jest ten fragranit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 09.02.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 BOsshhhh a ja tępa nawet nie wiem co to jest ten fragranit no taki prawie granit z tworzywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 BOsshhhh a ja tępa nawet nie wiem co to jest ten fragranit ciiiiiiiii, ja z ulotki przeczytałam |Neff, no co ja wiem no co???? Nie wielemówiąc w stylu najmądrzejszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.02.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Nie mów, że czytać umiesz ... ścieeeemniasz .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Nie mów, że czytać umiesz ... ścieeeemniasz .... umiem, sylabizuję, ale umiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.02.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 BOsshhhh a ja tępa nawet nie wiem co to jest ten fragranit Uffff... nie tylko ja taka tepa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 09.02.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Nie mów, że czytać umiesz ... ścieeeemniasz .... a tam umie,........... uczy innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.02.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Nie mów, że czytać umiesz ... ścieeeemniasz .... umiem, sylabizuję, ale umiem Ja tam nie wierze, ze UMISZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Troche se palcem pokazuje, tak jak moja Córa, razem się szkolimy Człowiek się całe życie uczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 09.02.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Nie mów, że czytać umiesz ... ścieeeemniasz .... umiem, sylabizuję, ale umiem Ja tam nie wierze, ze UMISZ. no ta zmykam poduczyć się ...........czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 09.02.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Dzięki! Dokładnie tak jak mówisz, będzie zmywarka więc jedna komora wystarczy, tamten oglądałam z Teki , na Franke w ogóle nie patrzyłam bo myślałam , że jest poza moim zasięgiem (cenowym), na pewno ma być fragranit. Dość mam pucowania mojego dwukomorowego stalowego cuda. Ps. Zakopca zazdroszczę, byłam w we wrześniu, tęsknie popatrzyłam na Kozie, czekam aż syn podrośnie i złapie bakcyla. Aha, musisz uzbroić sie w cierpliwość, jeszcze dużo pytać będę... Pewnie nawet jeszcze dziś o baterię ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Pewnie nawet jeszcze dziś o baterię ... U mnie cierpliwości tyle że łooooooo bateria była cuzamen do kupy razem ze zlewem ma wyciąganą wylewkę (przeczytałam z ulotki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Nie mów, że czytać umiesz ... ścieeeemniasz .... umiem, sylabizuję, ale umiem Ja tam nie wierze, ze UMISZ. przecie mówię, ze się uczę Jak się naumię to wam powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 09.02.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 A czy na ulotce napisali, ze można ją odkręcić, bo mi , niestety moja centralnie na oknie wyjdzie i jak nie odkręcę baterii to okna nie otworzę, a mówiłam sobie... bateria - tylko nie na oknie , tylko nie na oknie , i co i g.... i teraz kombinowac muszę, a Twój zestaw pasowałby mi jak ulał , dlatego pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 A czy na ulotce napisali, ze można ją odkręcić, bo mi , niestety moja centralnie na oknie wyjdzie i jak nie odkręcę baterii to okna nie otworzę, a mówiłam sobie... bateria - tylko nie na oknie , tylko nie na oknie , i co i g.... i teraz kombinowac muszę, a Twój zestaw pasowałby mi jak ulał , dlatego pytam Ty myślisz, ze ja tak dużo umiem czytac Serio: pewnie, ze da się wymienić baterię. Ale akurat ta wysoka nie jest (12 cm, zmierzyłam)I wydaje mi się, ze nadaje się pod okno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 http://images45.fotosik.pl/26/230956c2b0ba3cea.jpg no tak to wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts