Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

Jak na gupią to nieźle Ci poszło. Umiesz obsłużyć miarkę ?

no i jeszcze dokonała odczytu :lol: :lol: :lol:

Gratuluje sukcesu :wink: :p

W granicach błedu - tylko nie wiem czy ta głębokość to bardziej 18 czy 19 cm... :o

Powiedzmy, że 18,5 :p

Ślepa jestem coś ostatnio :roll:

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Kasiu i wszyscy :D , ja z innej beczki, czy mogłabys zmierzyc jaką glębokość ma Twój zlew? No i w ogóle czy duży jest... Dzięki
tak jest!! lece zmierzyć......... czekaj........

czekasz?????????

dobra

mam :D

Głębokość jakieś 18/19cm

Szerokśc jakies 34

Długość jakieś 43 :)

To jest jedna komora, jak dla mnie zupełnie wystarczająca

Spocznij! :wink:

Dzięki serdeczne, to znaczy, że taki by mi odpowiadał, zdradzisz co to za firma, bo wydaje się nieco większy od tego który zamierzałam kupić, a z myciem na bieżąco u mnie kiepsko, więc jak już sobie te gary będą leżeć, to chciałabym żeby ich chociaż widac nie było :lol:

Dzięki! Dokładnie tak jak mówisz, będzie zmywarka więc jedna komora wystarczy, tamten oglądałam z Teki , na Franke w ogóle nie patrzyłam bo myślałam , że jest poza moim zasięgiem (cenowym), na pewno ma być fragranit. Dość mam pucowania mojego dwukomorowego stalowego cuda.

Ps. Zakopca zazdroszczę, byłam w we wrześniu, tęsknie popatrzyłam na Kozie, czekam aż syn podrośnie i złapie bakcyla.

Aha, musisz uzbroić sie w cierpliwość, jeszcze dużo pytać będę... 8)

Pewnie nawet jeszcze dziś o baterię ... :D

A czy na ulotce napisali, ze można ją odkręcić, bo mi , niestety :-? moja centralnie na oknie wyjdzie i jak nie odkręcę baterii to okna nie otworzę,

a mówiłam sobie... bateria - tylko nie na oknie , tylko nie na oknie , i co i g....

i teraz kombinowac muszę, a Twój zestaw pasowałby mi jak ulał , dlatego pytam :wink:

A czy na ulotce napisali, ze można ją odkręcić, bo mi , niestety :-? moja centralnie na oknie wyjdzie i jak nie odkręcę baterii to okna nie otworzę,

a mówiłam sobie... bateria - tylko nie na oknie , tylko nie na oknie , i co i g....

i teraz kombinowac muszę, a Twój zestaw pasowałby mi jak ulał , dlatego pytam :wink:

Ty myślisz, ze ja tak dużo umiem czytac :o :lol:

Serio: pewnie, ze da się wymienić baterię. Ale akurat ta wysoka nie jest (12 cm, zmierzyłam)I wydaje mi się, ze nadaje się pod okno :)