sierzant36 09.02.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 No i właśnie bardzo mi sie podoba to jak wygląda... taka troche nawet estetka jestem Dzięki za odpowiedzi, solidna "firma" z Ciebie 12 cm mówisz...powinno się udać Co do czytania -ja tez sylabizuje, tyle , że dosyć szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 No i właśnie bardzo mi sie podoba to jak wygląda... taka troche nawet estetka jestem Dzięki za odpowiedzi, solidna "firma" z Ciebie 12 cm mówisz...powinno się udać Co do czytania -ja tez sylabizuje, tyle , że dosyć szybko ja to się dopiero ucze ja koś mi to i dzie sła bo bo sła bo , a le i dzie Solidna, a jakże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.02.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 No i właśnie bardzo mi sie podoba to jak wygląda... taka troche nawet estetka jestem Dzięki za odpowiedzi, solidna "firma" z Ciebie 12 cm mówisz...powinno się udać Co do czytania -ja tez sylabizuje, tyle , że dosyć szybko ja to się dopiero ucze ja koś mi to i dzie sła bo bo sła bo , a le i dzie Solidna, a jakże nie piszcie tak szybko bo sobie nie radze z tymi literkami w takim tempie czytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 09.02.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 T O J A M O Ż E D U Ż Y M I L I T E R A M I S P R Ó B U J Ę... LEPIEJ ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 T O J A M O Ż E D U Ż Y M I L I T E R A M I S P R Ó B U J Ę... LEPIEJ ??? ale bez sylab to ja nie umiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 09.02.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Ej, kto mi tak ten tekst spieprzył... ja tak ŚLICZNIE oddzieliłam literki... teraz to nawet ja go nie odczytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.02.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 śmiechulce z Was i tyle idę wełnę tachać ze slubnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.02.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 T O J A M O Ż E D U Ż Y M I L I T E R A M I S P R Ó B U J Ę... LEPIEJ ??? ale bez sylab to ja nie umiem a ja musze miec odtepy miedzy slowami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.02.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 anja Twoje komentarze w podpisie coś zeżarło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.02.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 anja Twoje komentarze w podpisie coś zeżarło Ponury ogonem nakryl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 anja Twoje komentarze w podpisie coś zeżarło sama zeżarła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 09.02.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 T O J A M O Ż E D U Ż Y M I L I T E R A M I S P R Ó B U J Ę... LEPIEJ ??? ale bez sylab to ja nie umiem a ja musze miec odtepy miedzy slowami łatwo Ci mówić Ania...Ty wiesz ile ja pracy włożyłam w to, żeby ten tekst napisać a jakaś siła nieczysta złączyła cuzamen do kupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.02.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 kasieńko wiedziałam że mnie czymś zakasujesz. masz wszystkie ulotki i je znasz na pamiec. szok! kiedy ja Ci dorównam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 kasieńko wiedziałam że mnie czymś zakasujesz. masz wszystkie ulotki i je znasz na pamiec. szok! kiedy ja Ci dorównam nie wiem nie wiem nie wiem Ale ulotki mam wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.02.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 kasia a jak już taki dzień dobroci to powiedz mi proszę.... ty tam na dekerta coś zamawiałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 09.02.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 To ja jutro wpadne ...w sylabizowaniu się podszkolić-oczywiście. z harcerskim pozdrowieniem. Jezuuuu, no wcale mi się przeciez spać nie chce, popisałabym jeszcze , ale jak jutro o 5.40 zadzwoni ten ...ten no... BUDZIK... straszne słowo (proponuje opuścić w nauce sylabizowania, pominąć, puścić w niepamięć i co tam jeszcze... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 kasia a jak już taki dzień dobroci to powiedz mi proszę.... ty tam na dekerta coś zamawiałaś?no na razie nieee, dostałam wycenę 2700 na firanki a dół i do naszej sypialni Ale ci pałacowi kuzyni maja tylko od niej ładnie szyje, dokładnie. Czekam na drugą wycenę, z moi wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 To ja jutro wpadne ...w sylabizowaniu się podszkolić-oczywiście. z harcerskim pozdrowieniem. Jezuuuu, no wcale mi się przeciez spać nie chce, popisałabym jeszcze , ale jak jutro o 5.40 zadzwoni ten ...ten no... BUDZIK... straszne słowo (proponuje opuścić w nauce sylabizowania, pominąć, puścić w niepamięć i co tam jeszcze... ) Już czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.02.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 A za co Ty mnie już nie love Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 A za co Ty mnie już nie love A gdzie ja tak napisałam Love cie love, nie bój nic U mnie serce duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts