braza 09.02.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Już mi lżej na duszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.02.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 To ja jutro wpadne ...w sylabizowaniu się podszkolić-oczywiście. z harcerskim pozdrowieniem. Jezuuuu, no wcale mi się przeciez spać nie chce, popisałabym jeszcze , ale jak jutro o 5.40 zadzwoni ten ...ten no... BUDZIK... straszne słowo (proponuje opuścić w nauce sylabizowania, pominąć, puścić w niepamięć i co tam jeszcze... ) jutro to my juz bedziemy umic cale slowa czytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.02.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 to w końcu ten dekert jest od firanek czy od rolet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 To ja jutro wpadne ...w sylabizowaniu się podszkolić-oczywiście. z harcerskim pozdrowieniem. Jezuuuu, no wcale mi się przeciez spać nie chce, popisałabym jeszcze , ale jak jutro o 5.40 zadzwoni ten ...ten no... BUDZIK... straszne słowo (proponuje opuścić w nauce sylabizowania, pominąć, puścić w niepamięć i co tam jeszcze... ) jutro to my juz bedziemy umic cale slowa czytac pełnymi zdaniami nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.02.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 dobry wieczór ludzie serca nie macie 4 strony za dzień natrzaskać Kasia czemu tylko 5+ a jaki ten test bo ja też bym chciała do jakieś kliki należeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 dobry wieczór ludzie serca nie macie 4 strony za dzień natrzaskać Kasia czemu tylko 5+ a jaki ten test bo ja też bym chciała do jakieś kliki należeć test jest trudny, nawet bardzo. Gupota to nie śmichy chichy To poważna sprawa. 5+ to dobra ocena, 6 to już sprawa wychodząca poza program Na przykład odwiedziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.02.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 no Kasia a skoro o odwiedzinach wspominasz to kiedy mam CIę oczekiwać no chyba już zdałam test co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 no Kasia a skoro o odwiedzinach wspominasz to kiedy mam CIę oczekiwać no chyba już zdałam test co na 6 to TY masz mnie odwiedzić heheheh, nie zdałaś testu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.02.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Kaśka weź mnie nie nerwuj ja u Ciebie 2 razy byłam a Ty mi tylko obiecujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Kaśka weź mnie nie nerwuj ja u Ciebie 2 razy byłam a Ty mi tylko obiecujesz jakie 2 jakie 2??????!!!!!!!!!!! ino raz byłaś, a ten drugi to wpadłaś jak po ogień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.02.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 ale jakby nie patrzeć było to razy 2 bo próg przekroczyłam i nie po ogień a z pasztetem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.02.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 no ładnie z pasztetem a Ty tu wyrzucasz! kasia ja to najchętniej namawiałabym Cie na odwiedziny u mnie ale tam jakaś taka chłodna atmosfera ale w lato się wybierzesz? obiecuj tu natentychmiast! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.02.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 no ładnie z pasztetem a Ty tu wyrzucasz! kasia ja to najchętniej namawiałabym Cie na odwiedziny u mnie ale tam jakaś taka chłodna atmosfera ale w lato się wybierzesz? obiecuj tu natentychmiast!oczywiście!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.02.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 zawsze mnie zaskoczysz myślałam że się będziesz krygować, wzbraniać... kochana ja mam nadzieję że zanim to nastąpi to ja sobie dokładnie oblukam Twój ogródek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.02.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 zawsze mnie zaskoczysz myślałam że się będziesz krygować, wzbraniać... kochana ja mam nadzieję że zanim to nastąpi to ja sobie dokładnie oblukam Twój ogródek mój co//???????? dobra, przyjeżdżaj ja tam gościnna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.02.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 teraz? nie nie kochana ja poczekam na możliwość kawki na tarasiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.02.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 dzień dobry normalnie podziwiam jak Kasica uniki ćwiczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.02.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 dzień dobry normalnie podziwiam jak Kasica uniki ćwiczy jakie uniki, jakie?????? ja nie unikam gości Efilko, u mnie taras tuż tuż, dosłownie kilka rzędów kostki i mam gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 10.02.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 dzień dobry normalnie podziwiam jak Kasica uniki ćwiczy Pewnie na tej siłowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.02.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Kasia Ty wiesz co ja Ci chcę powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts