sierzant36 11.02.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 a ja mam juztro urlop Dzień dobry! a ja mam w piątek .....13-go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 11.02.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 kasia a jak już taki dzień dobroci to powiedz mi proszę.... ty tam na dekerta coś zamawiałaś?no na razie nieee, dostałam wycenę 2700 na firanki a dół i do naszej sypialni Ale ci pałacowi kuzyni maja tylko od niej ładnie szyje, dokładnie. Czekam na drugą wycenę, z moi wsi a na ile domów ta wycena... ?[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.02.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 a na ile domów ta wycena... ?[/b]na mój jeden Wiem, ze bardzo drogo, wiem Dziś to do mnie dotarło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 11.02.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Moja babcia (krawcowa) zawsze mi powtarzała , po co ci ten mundur, Ty sie lepiej szyć naucz... Jezu, patrząc na te ceny - miała rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 11.02.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 a na ile domów ta wycena... ?[/b]na mój jeden Wiem, ze bardzo drogo, wiem Dziś to do mnie dotarło A co? Nie stać Cię A może to razem z oknami te firanki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.02.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Moja babcia (krawcowa) zawsze mi powtarzała , po co ci ten mundur, Ty sie lepiej szyć naucz... Jezu, patrząc na te ceny - miała rację żebyś wiedziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.02.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 a na ile domów ta wycena... ?[/b]na mój jeden Wiem, ze bardzo drogo, wiem Dziś to do mnie dotarło A co? Nie stać Cię A może to razem z oknami te firanki Pozdrawiam że jak???? mnie nie stać??????????? Obawiam się, że bez okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.02.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 A z czego te firaneczki, że takie drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 11.02.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 to może by tak... bez firanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.02.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 to może by tak... bez firanek odpada ja mam za blisko sąsiadów, zresztą ja lubię firanki. Poza tym mam karnisze, puste wyglądałyby bez sensu Maluszku, firanki to jakieś włoskie czy jakieś Drogie, ponad 100 za metr. A do tylu okien to się tych metrów uzbiera, plus uszycie, plus jakieś taśmy marszczące i inne pierdoły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 11.02.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 to może by tak... bez firanek odpada ja mam za blisko sąsiadów, zresztą ja lubię firanki. Poza tym mam karnisze, puste wyglądałyby bez sensu Maluszku, firanki to jakieś włoskie czy jakieś Drogie, ponad 100 za metr. A do tylu okien to się tych metrów uzbiera, plus uszycie, plus jakieś taśmy marszczące i inne pierdoły. Jak trochę powiszą i się zestarzeją to się same pomarszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.02.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Jak trochę powiszą i się zestarzeją to się same pomarszczą oooooooooo widzisz!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 11.02.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Jak trochę powiszą i się zestarzeją to się same pomarszczą oooooooooo widzisz!!!!!!! Się mnie słuchaj a będziesz zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 11.02.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 to może by tak... bez firanek odpada ja mam za blisko sąsiadów, zresztą ja lubię firanki. Poza tym mam karnisze, puste wyglądałyby bez sensu Maluszku, firanki to jakieś włoskie czy jakieś Drogie, ponad 100 za metr. A do tylu okien to się tych metrów uzbiera, plus uszycie, plus jakieś taśmy marszczące i inne pierdoły. ale sąsiada raczej rozczarujesz tymi firankami bo jak je pomarszczysz to już w ogóle nic nie zobaczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.02.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Jak trochę powiszą i się zestarzeją to się same pomarszczą oooooooooo widzisz!!!!!!! Się mnie słuchaj a będziesz zadowolona tak jest!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.02.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Kasia a jakas fotke tych firan masz, albo chociaz napisz za co tyle. bo sie przerazilam, ja na dol w budzecie przewidzialam 1000zł za firanki i ani grosza wiecej wiec sie zalamalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.02.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Kasia a jakas fotke tych firan masz, albo chociaz napisz za co tyle. bo sie przerazilam, ja na dol w budzecie przewidzialam 1000zł za firanki i ani grosza wiecej wiec sie zalamalam aniu, nie mam jutro pójde zobaczyć co to za firma, moze będzie jakiś adres internetowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.02.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 zobacz, koniecznie ja mam w salonie zonk! bo jedno okno jest wyzej od drugiego wiec wymyslilam, takie firanki na gorze ciemniejszy pasek a na dole jakis tam tiulek zeby optycznie jakos naprawic tego babola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.02.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 A ile ci na jedno okno wychodzi? U mnie średni koszt rolety rzymskiej z mechanizmem na okno to około 600 zł z materiału za ciut ponad 100 zł za metr bieżący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.02.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 A ile ci na jedno okno wychodzi? U mnie średni koszt rolety rzymskiej z mechanizmem na okno to około 600 zł z materiału za ciut ponad 100 zł za metr bieżący Verunia, no chzba wzjdyie podobnie Jutro ide na ostateczną rozmowę. Za drogo mi się to widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts