rrmi 11.02.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 No a jesli takie ladne to nie mozesz jakos tak po trochu , musisz miec wszystkie na raz ? Oj Wy mlode to i takie niecierpliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.02.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 No a jesli takie ladne to nie mozesz jakos tak po trochu , musisz miec wszystkie na raz ? Oj Wy mlode to i takie niecierpliwe No ja tylko o takiej opcji myśle I tak tez się umówiłam z ta kobietą, że sykcesywnie będzie szyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.02.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 To jak po trochu to na raz placic nie bedziesz , a jak tak sie podobaja to co ? No ale moze poszukaj taniej , nie wiem czy mozna zle uszyc firanki , ja sie na tym nie znam Nie wiem jednak czy to az tak drogo w sumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.02.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 a może by ci uszyła od razu a ty sukcesywnie bys jej płaciła Ja to chyba jeszcze młoda jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.02.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 No wiecie jak to jest, spodobał mi się materiał i przepadło Tani to on nie jest, wiem. Są tańsze, teraz takie u mnie wiszą Pytałam gdzie indziej, z innych materiałów, ale w podobnej cenie, wyszło jeszcze drożej. Te cholerne materiały pasują IDEALNIE do mojego domu: do Córy sa paski identyczne jak ma na ścianie do Synka tak samo. Do salony takie esy floresy jak mam na żyrandolu No i jak ja mam sobie odmówić, no jak??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.02.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 No przeciez nie masz sobie odmawiac Verunia Siksa jestes Podziekuj ladnie za komplement Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.02.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 No przeciez nie masz sobie odmawiac Verunia Siksa jestes Podziekuj ladnie za komplement a ja to co?????? Chyba się szarpnę na te firanki, w razie czego to powiem, ze to Ty mnie namówiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 11.02.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 No i jak ja mam sobie odmówić, no jak??????????? Niczego sobie nie odmawiaj Bierz wszystko - zobaczysz jaka radocha....bezcenna W razie czego na mnie też możesz zwalić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.02.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Dobra, rrmi i Amtla winowajczynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.02.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 no dobra , dobra niech bedzie moja strata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.02.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Bierz, najwyżej w polu odpracujesz rrmi za sikse piknie dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 11.02.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Dobra, rrmi i Amtla winowajczynie Słowo się rzekło, zwalaj na mnie.. Ale bedzie piknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.02.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Verunia Nie ma sprawy , jajek przywieziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.02.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Łoooo Zamawiam, niech sie dzieje co chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 11.02.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 przeczytałam i popieram dziewczyny. Jak Cie stać to bierz i się nie przejmuj. A jeszcze jak materiały takie idealne to się wogóle nie ma co zastanawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.02.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Popieram Irmę która poparła dziewczyny Bierz - będzie co podziwiać. Czasem nie ma co się oglądać na to co taniej. Jak bym na to patrzyła to w życiu by vicky w jadalni nie weszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.02.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 dobry wieczór Kasia no weź te firanki mnie na takie stać nie bedzie to sobie chociaż u Ciebie wyoglądam a ja kocham piękne firanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 11.02.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Popieram Irmę która poparła dziewczyny Bierz - będzie co podziwiać. Czasem nie ma co się oglądać na to co taniej. Jak bym na to patrzyła to w życiu by vicky w jadalni nie weszły. no własnie, a ja w życiu nie kupiłabym węża na ścianę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.02.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Czy ja mam teraz inne wyjście????? Mus zamówić te firanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.02.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Popieram Irmę która poparła dziewczyny Bierz - będzie co podziwiać. Czasem nie ma co się oglądać na to co taniej. Jak bym na to patrzyła to w życiu by vicky w jadalni nie weszły. no własnie, a ja w życiu nie kupiłabym węża na ścianę... w oryginalnej wersji posta były gluty więc mnie nie przebijesz ale z wężem zaszalałaś to fakt - będzie cudownie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts