efilo 11.02.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Czy ja mam teraz inne wyjście????? Mus zamówić te firanki EKSTRA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 11.02.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Popieram Irmę która poparła dziewczyny Bierz - będzie co podziwiać. Czasem nie ma co się oglądać na to co taniej. Jak bym na to patrzyła to w życiu by vicky w jadalni nie weszły. no własnie, a ja w życiu nie kupiłabym węża na ścianę... w oryginalnej wersji posta były gluty więc mnie nie przebijesz ale z wężem zaszalałaś to fakt - będzie cudownie! już jest, bo prawie skonczyli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.02.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 IRMA!!!!!!!!! dawaj zdjecia!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.02.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Za firanki taki szmal Jasoooo Kasica, Ty daj jakieś zdjęcia!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.02.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Za firanki taki szmal Jasoooo Kasica, Ty daj jakieś zdjęcia!!!!!No skąd!! Nie mam ich jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 11.02.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 IRMA!!!!!!!!! dawaj zdjecia!!!!!!!!!!! nie, dopiero jak wszystko będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.02.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 IRMA!!!!!!!!! dawaj zdjecia!!!!!!!!!!! nie, dopiero jak wszystko będzie maaaaaaatko!!! to znaczy kiedy to będzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 11.02.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Hej... nawet nie wiecie jak ciężko wejść w komentarze i na dodatek napisać coś "szarakowi forumowemu" - juz sam nr strony tremuje:) Kasia - chciiałam napisać, że naprawdę świetnie Wam ten dom wyszedł a Twoje skrupulatne wpisy w dzienniku, czy nawet perypetie czasem, pomagały i pewnie pomagac będą wielu zagubionym, czy rozbitym natłokiem pytań i decyzji, które trzeba podjąć, jak to przy budowie bywa - zazwyczaj na ostatnia chwilę. Także dzięki wielkie za to, że jesteś i radości z każdej chwili spędzonej w nowym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 11.02.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 IRMA!!!!!!!!! dawaj zdjecia!!!!!!!!!!! nie, dopiero jak wszystko będzie maaaaaaatko!!! to znaczy kiedy to będzie??? a ja wiem, w wersji optymistycznej za 2 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.02.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Hej... nawet nie wiecie jak ciężko wejść w komentarze i na dodatek napisać coś "szarakowi forumowemu" - juz sam nr strony tremuje:) Kasia - chciiałam napisać, że naprawdę świetnie Wam ten dom wyszedł a Twoje skrupulatne wpisy w dzienniku, czy nawet perypetie czasem, pomagały i pewnie pomagac będą wielu zagubionym, czy rozbitym natłokiem pytań i decyzji, które trzeba podjąć, jak to przy budowie bywa - zazwyczaj na ostatnia chwilę. Także dzięki wielkie za to, że jesteś i radości z każdej chwili spędzonej w nowym domu ło matko miło mi, a jakże (jam łasa na komplementa) U mnie drzwi zawsze otwarte, nie tremuj się więc Zapraszam częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.02.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 IRMA!!!!!!!!! dawaj zdjecia!!!!!!!!!!! nie, dopiero jak wszystko będzie maaaaaaatko!!! to znaczy kiedy to będzie??? a ja wiem, w wersji optymistycznej za 2 tygodniekurna kurna kurna!! żadnych negocjacji co do terminu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.02.2009 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 IRMA!!!!!!!!! dawaj zdjecia!!!!!!!!!!! nie, dopiero jak wszystko będzie maaaaaaatko!!! to znaczy kiedy to będzie??? a ja wiem, w wersji optymistycznej za 2 tygodniekurna kurna kurna!! żadnych negocjacji co do terminu?? dobra, masz czas do Wielkanocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.02.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 cześć Leszku terminy Ci się pomyliły Irmo, masz całkowitą rację. Nie ma to jak wielkie entree Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 12.02.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 cześć Leszku terminy Ci się pomyliły Irmo, masz całkowitą rację. Nie ma to jak wielkie entree prawda jest taka, ze sama jestem ciekawa...wydaje mi się, ze pomysł był dobry, ale wiecie - zawsze może być zonk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.02.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Za firanki taki szmal Jasoooo Kasica, Ty daj jakieś zdjęcia!!!!!No skąd!! Nie mam ich jeszcze To zrób tej pierwszej, którą uszyją!!! Ja te pieniądze muszę zobaczyć na własne oczy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.02.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 dzień dobry Kasiula machasz za nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.02.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 dzień dobry Kasiula machasz za nas Jutro kochana, jutro Otóż pani firankowa zadzowniła i spuściła nieco z tonu Już nie 4tys, a 3300 No teraz to już mogę z czystym sumieniem zamawiać, nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.02.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Kasia poczekaj jeszcze ciut i zejdzie poniżej 3 tysi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 12.02.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 zakład że nie zaczeka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 12.02.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 dzień dobry Kasiula machasz za nas Jutro kochana, jutro Otóż pani firankowa zadzowniła i spuściła nieco z tonu Już nie 4tys, a 3300 No teraz to już mogę z czystym sumieniem zamawiać, nie??? wow, jak to? tak sama z siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts