Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ale oczywiście Kochana że łżesz bo jakowąś koncepcję mieć musisz :lol: ale do poniedziałku poczekam :wink:
wuśka, znaczy nie czytasz wcale nic :-?

No przecie pisałam, że to mają być firany uszyte a'la rolety rzymskie :roll: takie fałdy mają być, z tym, że na stałe zaszyte :roll:

Kasiu przylazłam ze specjalną prośbą :wink:

Zrób mi prywatną sesję zdjeciową tego stryszku i jak teść układa. Plissssssssss. WIesz, zbliżenia, łączenia, całość itp :wink: I rusztu na którym mocuje :oops: moze kurka wodna dam kg :o :wink:

Zdjecia mogą być na pw :wink:

Maylandziu, jasne, ale nie wiem, czy nie jest już too late :roll: Z tego co mi wiadomo, wszystko juz przykryte :roll:

Wełnę układał tak jak się ukłąda wełnę :wink:

Potem normalne te namniejsze profile do kg i przykręcał do tego płyty. Nie zaglądam tam zbyt częśto, gdyż ssssssssssyyyyyyyyyyyyyyyfffffffffffffffffff tam okrutny. Ale dziś pójdę, słowo :)

Od blisko pół godziny delektuję się mięskiem z szybkowaru, normalnie 20 minut :o a tak miękkiego mięsa to ja nie jadłam w życiu ( poza tym u rrmi :D )

Jak dla mnie bomba.

Zgapiłam się tylko, bo jednak paprykę czerwoną mogłam bez problemu dac na tej tacce do gotowania na parze, chyba by się nie rozogtowała :roll:

Spróbuję next time :D

kurce..to ..napisze jak to siem robi..i jaki to speedwar tsa kupic i ile mniej wiecej kostuje?
u Maylandzi jest krok po kroku jak się wtym gotuje :D

A kupić można np w Megapunkcie, ja wczoraj trafiłam na jakąś wyprzedaż, czy jak promocję i zaplaciałam za podwójny 299zł :D