wu 12.02.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Kasiula łżesz rusałko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.02.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Kasiula łżesz rusałko niech skonam w poniedziałek mają mi zgrac jakies zdjęcia, wtedy mogę coś wkleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.02.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 ale oczywiście Kochana że łżesz bo jakowąś koncepcję mieć musisz ale do poniedziałku poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.02.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 ale oczywiście Kochana że łżesz bo jakowąś koncepcję mieć musisz ale do poniedziałku poczekam wuśka, znaczy nie czytasz wcale nic No przecie pisałam, że to mają być firany uszyte a'la rolety rzymskie takie fałdy mają być, z tym, że na stałe zaszyte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.02.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 ale Słońce czytam wsio od dechy do dechy i o tych wzorkach też ale wiesz roleta rolecie nierówna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetik 13.02.2009 01:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 to ja powiem 'bonjour' w środku nocy, a co mnie to obchodzi la kulturaaa przybywam się przywitać... jestem kolejną inwestorką wiec nie omieszkam pogrzebać w dziennikach kolezanek !! bo wolno.. podrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.02.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Kasiu przylazłam ze specjalną prośbą Zrób mi prywatną sesję zdjeciową tego stryszku i jak teść układa. Plissssssssss. WIesz, zbliżenia, łączenia, całość itp I rusztu na którym mocuje moze kurka wodna dam kg Zdjecia mogą być na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.02.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 witam..dalej firankasnie jezd gardinowo snacy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.02.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Kasiu przylazłam ze specjalną prośbą Zrób mi prywatną sesję zdjeciową tego stryszku i jak teść układa. Plissssssssss. WIesz, zbliżenia, łączenia, całość itp I rusztu na którym mocuje moze kurka wodna dam kg Zdjecia mogą być na pw Maylandziu, jasne, ale nie wiem, czy nie jest już too late Z tego co mi wiadomo, wszystko juz przykryte Wełnę układał tak jak się ukłąda wełnę Potem normalne te namniejsze profile do kg i przykręcał do tego płyty. Nie zaglądam tam zbyt częśto, gdyż ssssssssssyyyyyyyyyyyyyyyfffffffffffffffffff tam okrutny. Ale dziś pójdę, słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.02.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 to ja powiem 'bonjour' w środku nocy, a co mnie to obchodzi la kulturaaa przybywam się przywitać... jestem kolejną inwestorką wiec nie omieszkam pogrzebać w dziennikach kolezanek !! bo wolno.. podrowionkabe my guest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.02.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Od blisko pół godziny delektuję się mięskiem z szybkowaru, normalnie 20 minut a tak miękkiego mięsa to ja nie jadłam w życiu ( poza tym u rrmi ) Jak dla mnie bomba. Zgapiłam się tylko, bo jednak paprykę czerwoną mogłam bez problemu dac na tej tacce do gotowania na parze, chyba by się nie rozogtowała Spróbuję next time Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.02.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 kurce..to ..napisze jak to siem robi..i jaki to speedwar tsa kupic i ile mniej wiecej kostuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.02.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Cieszę sie, ze jesteś zadowolona Wiedziałam, ze CI sie spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.02.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 No wlasnie Kaska zarzuc firma i modelem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.02.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 kurce..to ..napisze jak to siem robi..i jaki to speedwar tsa kupic i ile mniej wiecej kostuje?u Maylandzi jest krok po kroku jak się wtym gotuje A kupić można np w Megapunkcie, ja wczoraj trafiłam na jakąś wyprzedaż, czy jak promocję i zaplaciałam za podwójny 299zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.02.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Dobra, lece po prezent dla starego na walentynki. Mam zamiar kupić mu młot udarowy. Niech sobie głupoty z głowy wybije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.02.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Kaska ale jaka to firma?? jaki model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.02.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Kaska ale jaka to firma?? jaki model?Taki podwójny Fagor, 4 i 6 litrów. Wersja Innova Są dwa grnki, mają jedna pokrywkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.02.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 musem na necie posukac..siem oplaco..vinzera na necie za 420 zeta kupilek caly kmpl..dobre garnki..ale speedwara ni ma.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.02.2009 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Kasiuuu, co to jest za szafka pod umywalka? Gotowa kupowalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts