kaśka maciej 13.02.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Kasiuuu, co to jest za szafka pod umywalka? Gotowa kupowalas?Nieeeeee, gotowa i oryginalna kosztowała 2xtyle co umywalkę, czyli 3600 Mój pan magik od kuchni mi zrobił, za śmieszne w sumie pieniądze Obie szafki pod umywalki, plus drzwiczki w łazience kryjące liczniki, plus "dostawka" w garderobie, plus wymiana szyby w meblach kuchennych = 2 tysie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.02.2009 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 musem na necie posukac..siem oplaco..vinzera na necie za 420 zeta kupilek caly kmpl..dobre garnki..ale speedwara ni ma..No kup sobie, ja z szoku wyjść nie mogę, ze taaaaaaak szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.02.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Kasiuuu, co to jest za szafka pod umywalka? Gotowa kupowalas?Nieeeeee, gotowa i oryginalna kosztowała 2xtyle co umywalkę, czyli 3600 Mój pan magik od kuchni mi zrobił, za śmieszne w sumie pieniądze Obie szafki pod umywalki, plus drzwiczki w łazience kryjące liczniki, plus "dostawka" w garderobie, plus wymiana szyby w meblach kuchennych = 2 tysie Dzieki. Szafki istotnie maja ceny tak kosmiczne, ze nie wiadomo, czy smiac sie, czy plakac. Odpuszcze sobie ten temat na razie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.02.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 ja ostatnio pytalam paniw sklepie o taka zwykla szafeczke lazienkowa plus blat, malutkie i nienajbrzydsze, a pani mi zaspiewala 9300 podziekowalam grzecznie dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.02.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Niesamowita przebitka a tak naprawdę to niewiele z nich jest super zabezpieczone przed wodą. Różnica w cenach jest tak duza że opłaca sie zrobić szafke u stolarza i po iluś tam latach ją wymienić na nową jesli uległaby zniszczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.02.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Dokladnie Maylandziu, ja swoja szafke zamawiam tam gdzie kuchnie za 800zł to mi pan cudo z szyfladami bluma zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.02.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 No! Mądra dziewczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.02.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 dobry wieczór znaczy można do Kasi wpadać z niezapowiedzianą wizytą na obiadek pół godzinki i zapoda coś pysznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.02.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 dobry wieczór znaczy można do Kasi wpadać z niezapowiedzianą wizytą na obiadek pół godzinki i zapoda coś pysznego Wiesz, jak wpdanę z wizyta to na obiad od razu, chyba musisz zakupić szybkowar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.02.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Kasia póki co daj znać ciut wcześniej bo nie mam cholerstwa gdzie upchnąć więc musi być tradycyjne żarcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.02.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 ja ostatnio pytalam paniw sklepie o taka zwykla szafeczke lazienkowa plus blat, malutkie i nienajbrzydsze, a pani mi zaspiewala 9300 podziekowalam grzecznie dzien dobry chyba razem z plazmą 70 cali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.02.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 ja ostatnio pytalam paniw sklepie o taka zwykla szafeczke lazienkowa plus blat, malutkie i nienajbrzydsze, a pani mi zaspiewala 9300 podziekowalam grzecznie dzien dobry chyba razem z plazmą 70 cali Wunia, no nie wiem nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.02.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 czego nie wiesz Słońce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.02.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 czego nie wiesz Słońce czy tera przełknę jakieś tradycyjne zarcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.02.2009 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 się zbestwiła paskuda dobnra dasz znacz 4 dni wcześniej ciepnę mieso w marynatę i tyż będzie mieciusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.02.2009 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 4 dni wcześniej to i jakieś kiełki wylezą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amor 14.02.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Kasiu,zdradź proszę gdzie kupiłaś tę ładną brązową sofę z salonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.02.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Kasiu, zdradź proszę gdzie kupiłaś tę ładną brązową sofę z salonu.Ekhm, kupiłam ją przez internet Producent ogłasza się na allegro, zadzwoniłam, zamówiłam, przywieźli, złożyli i pojechali. Cała impreza coś wedle 3tys. Dodam, ze jestem naprawdę bardzo zadowolona z niej, gdybym miała wybierać jeszcze raz kupiłabym to samo Aha, kanapa nazywa sie Matrix, ja kupiłam wszystkie elementy jakie sa dostępne. tu link http://www.allegro.pl/item553286865_mini_matrix_hit_2008_roku.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.02.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Zrób kilka zdjeć tego gabinetu, tego co juz tam jest i napisz co ma dojść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.02.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Zrób kilka zdjeć tego gabinetu, tego co juz tam jest i napisz co ma dojśćDobra duszo, zdjęcia są w dzienniku, nic się nie zmieniło A mają się zmienić meble, bo te źle działają mi na cerę co z kolei niekorzystnie odbija się na mojej psyche Czyli: do wymiany są meble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts