mayland 14.11.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Myśl, myśl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.11.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 mayland napisał: Myśl, myśl No to ide myśleć Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.11.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Eeee w łóżku to nie myśl Tam lepiej się zapominać Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 15.11.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 kolakao napisał: Kasia ja tez musialam robic mapki w trakcie budowy bo by mi nie zrobil projektant projektu wody!!!!!!!!!!!!!!!! i 350 nie moje !!!!!!!!!!! na dodatek czekalam na te mapki jakies 6 tygodni - obled!! No chyba optymistycznej wiadomosci ci nie zapodalam Kolakao, doskonale Cię rozumiem... No to tematu Pana Bolka z gazowni ciąg dalszy ... Ja musiałam własnie podpisać kolejny akt notarialny na służebność przeprowadzenia mediów ( chodzi o 3 m na działce sąsaida !!!!!!! ) bo odmówili nam wydania warunków przyłączenia I 400 zł znów poszło .... Mam nadzieję Kasia, że obejdzie się u Ciebie bez takich różnych ekscesów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 15.11.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 kaśka maciej napisał: mayland napisał: Myśl, myśl No to ide myśleć Dobranoc I jak, coś Cię oświeciło w tej nocy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.11.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 kaśka maciej napisał: mayland napisał: Myśl, myśl No to ide myśleć Dobranoc No i ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.11.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 No jestem dziewczęta Dzięki za pamięć Wprawiłam w ruch wszelkie możliwości i znajomości, co by Pan Bolek z gazowni miał G do powiedzenia, no i dalej czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.11.2007 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Kasia Ja Tobie powiem dziecko Drogie , najlepszy sposob jest na zgubiona . Moze byc tez na przyglupia jesli facet jest urzednikiem , ale nie taka calkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.11.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 rrmi napisał: Kasia Ja Tobie powiem dziecko Drogie , najlepszy sposob jest na zgubiona . Moze byc tez na przyglupia jesli facet jest urzednikiem , ale nie taka calkiem Jak zawiedą mnie znajomości, pójda na zagubioną i ciut przygłupią Płakać trza??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.11.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 A ty Kaska starasz sie o projekt przyłącza gazu czy jak, bo nie bardzo wiem po co ta mapka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.11.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 verunia napisał: A ty Kaska starasz sie o projekt przyłącza gazu czy jak, bo nie bardzo wiem po co ta mapka? Tak verunia, usiłuję załatwić w gazowni przyłączenie gazu. Wszystkie warunki już mam i teraz miało być podpisanie umowy. A tu ZONK Oni sami robią podobno projekt i wszystko oddają do jakiegoś arcyważnego urzędu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.11.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 kaśka maciej napisał: verunia napisał: A ty Kaska starasz sie o projekt przyłącza gazu czy jak, bo nie bardzo wiem po co ta mapka? Tak verunia, usiłuję załatwić w gazowni przyłączenie gazu. Wszystkie warunki już mam i teraz miało być podpisanie umowy. A tu ZONK Oni sami robią podobno projekt i wszystko oddają do jakiegoś arcyważnego urzędu. No bo jeśli robią projekt to tak bardzo im się nie dziwię że chcą aktualną mapkę z wrysowanym budynkiem. Gaz to gaz nie ma żartów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.11.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 verunia napisał: kaśka maciej napisał: verunia napisał: A ty Kaska starasz sie o projekt przyłącza gazu czy jak, bo nie bardzo wiem po co ta mapka? Tak verunia, usiłuję załatwić w gazowni przyłączenie gazu. Wszystkie warunki już mam i teraz miało być podpisanie umowy. A tu ZONK Oni sami robią podobno projekt i wszystko oddają do jakiegoś arcyważnego urzędu. No bo jeśli robią projekt to tak bardzo im się nie dziwię że chcą aktualną mapkę z wrysowanym budynkiem. Gaz to gaz nie ma żartów No jasna sprawa, z tym, że oni mają mapkę z wyrysowanym budynkiem, taką z projektu Im generalnie chodzi o to, że : 1) mapka nie jest oryginalna jak twierdzą, 2) nie jest aktualna, czyli z przed roku dokładnie ale nikomu ta mapka nie przeszkadzała, ani w wodociągach ani w energetyce a ci wymyślają Na dodatek musimy tam być razem z małżem, sama nie mogę choć wodę i pronda załatwiłam sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.11.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 kaśka maciej napisał: verunia napisał: kaśka maciej napisał: verunia napisał: A ty Kaska starasz sie o projekt przyłącza gazu czy jak, bo nie bardzo wiem po co ta mapka? Tak verunia, usiłuję załatwić w gazowni przyłączenie gazu. Wszystkie warunki już mam i teraz miało być podpisanie umowy. A tu ZONK Oni sami robią podobno projekt i wszystko oddają do jakiegoś arcyważnego urzędu. No bo jeśli robią projekt to tak bardzo im się nie dziwię że chcą aktualną mapkę z wrysowanym budynkiem. Gaz to gaz nie ma żartów No jasna sprawa, z tym, że oni mają mapkę z wyrysowanym budynkiem, taką z projektu Im generalnie chodzi o to, że : 1) mapka nie jest oryginalna jak twierdzą, 2) nie jest aktualna, czyli z przed roku dokładnie ale nikomu ta mapka nie przeszkadzała, ani w wodociągach ani w energetyce a ci wymyślają Na dodatek musimy tam być razem z małżem, sama nie mogę choć wodę i pronda załatwiłam sama Gazownicy zawsze są najbardziej upierdliwi Tak naprawdę to oni sami nie powinni robic projeku bo nie można robic coś i samemu sobie uzgadniac. Podpisuje im ten projekt pewnie jakiś figurant . Ale wiem , że to najwygodniejsze rozwiązanie i powszechnie stosowane, bo ktoś spoza "grona" miłaby sporo problemow przy uzgadnianiu projektow z nimi. Sama to przechodziłam i spasowałam. Roczna mapa np na osiedle w budowie to ma ważnośc zwykle pół roku, w innym miejscu, gdzie np niewiele się zmienia w zabudowie rok lub nawet dwa lata. Na mapie powinno byc napisane - mapa ważna do... ale nie musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.11.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Gaz to cholewka niebezpieczna sprawa jest, to g...o ma dziwną słabośc do pokazywania swoich fochów, ale z drugiej strony gazownie w całej Polsce zarabiają właśnie na tym, że NIKT INNY tego zrobić nie może i strzelają dąsami jak rozkapryszone księżniczki Faktycznie trzeba jakimś sposobem do nich podejść, bo się zaprą i tyle Kombinuj Kobieto i zdaj relację z postępów!! Wspieram Cię duchowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.11.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Braza, czuję to wsparcie Ale żebyście go zobaczyły : typ maczo podstarzały czyli: -dość wysoki z dużym brzuchem, rozpięta koszula na klacie tak, żeby było widać złoty gruby łańcuch zaplątany we włochy takie jak miała Hojarska u Szymona Majewskiego -okulary noszone na łysinie, takie do czytania w rogowej oprawce pamiętające Gomułkę -spodnie od garnituru i białe adidasy -i do tego przejmujący smród papierosów -no i oczywiście mina wszystkowiedzącej Wiedźmy Ple Ple Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.11.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Opis postaci wysoce obrazowy Jakbym już znała tego pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.11.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 kaśka maciej napisał: Braza, czuję to wsparcie Ale żebyście go zobaczyły : typ maczo podstarzały czyli: -dość wysoki z dużym brzuchem, rozpięta koszula na klacie tak, żeby było widać złoty gruby łańcuch zaplątany we włochy takie jak miała Hojarska u Szymona Majewskiego -okulary noszone na łysinie, takie do czytania w rogowej oprawce pamiętające Gomułkę -spodnie od garnituru i białe adidasy -i do tego przejmujący smród papierosów -no i oczywiście mina wszystkowiedzącej Wiedźmy Ple Ple Barwny i sugestywny opis U mnie sa mlodzi przystojni chłopcy i nawet uprzejmi, tyle że z wygórowanymi wymaganiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.11.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 HIhihihihi,ma sie te talenta literackie To już wiecie jak mnie wkurzył Młody to był w wodociągach Kolega mój na dodatek, fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.11.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Kaśka nie podrywaj bo to dopiero początek budowy a tu jeszcze tyle facetów na działce bedzie bywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts