mayland 14.02.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Nie ma zdjec gabinetu w dzienniku Albo nie tak, który to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.02.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Nie ma zdjec gabinetu w dzienniku Albo nie tak, który to? ten żółty pokój, który ma takie beznadziejne olchowe meble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.02.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 A co tam chcesz? Biurko, jakieś kontenery, komody czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 14.02.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 http://www.kwestiasmaku.com/dania_dla_dwojga/walentynki/tort_z_platkami_rozy/files/tort_rozany06.jpg Walentynkowo się witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.02.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Kasia to ma byc Twój gabinet? Bo przecież już jakis meblowałaś Voxem... Nie łapię....Poza tym mi się podobają aranżacje Ikea. Jesli ma to być Twój to zwróć uwagę na te pokoje gdzie jeden mebel "robi" wnetrze np. szafka z koronkowym wykończeniem czy szyby w kwiatki. Nadają kobiecy charakter wnętrzu ale nie są przesłodzone. Mnie sie też pobonają stoły z tymi śmiesznymi, stylizowanymi nogami.http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/categories/departments/workspaces Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.02.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 A co tam chcesz? Biurko, jakieś kontenery, komody czy co?Tam już stoi biurko Aktualne zdjęcie http://i642.photobucket.com/albums/uu146/kaskamaciej/dom014.jpg http://i642.photobucket.com/albums/uu146/kaskamaciej/dom015.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.02.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Biurko z Vox jest nowe, kanapa z Ikea też. To zostaje, do wymiany są meble. Sęk w tym że te z kompletu do biurka kompletnie się nei nadają Żałuję, że nie sprawdziłam wcześniej tych mebli. Są duże, ale zupełnie niepomiestne Takie landay, w których schowasz paczkę chusteczek No i byłam w Ikea, ale niestety nic nie pasuje kolorystycznie, albo za ciemne albo za jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.02.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 A widzisz! To biurko jest bardzo wyraziste. Chyba lepiej bedzie dobrać coś do niego i zrobić ten gabinet taki nowoczesny z elemantami stali i drewna w podobnym odcieniu. Rozumie że Voxa pasujacego z tej kolekcji nie chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.02.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 A widzisz! To biurko jest bardzo wyraziste. Chyba lepiej bedzie dobrać coś do niego i zrobić ten gabinet taki nowoczesny z elemantami stali i drewna w podobnym odcieniu. Rozumie że Voxa pasujacego z tej kolekcji nie chcesz?Nieee, jest co tu dużo mówić beznadziejna. Na zdjeciach jeszcze ujdzie, na zywo nie do przyjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.02.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 No to nie mam pojęcia Pewnie miałaś jakąś koncepcje kupując to biurko i sofę... Może się jej trzymaj. Mi tam pasują jakieś szafki z mlecznym szkłem i stalą. Część stojących i wszących. Coś jak szafki kuchenne ale nie w jednym ciągu i niekoniecznie symetryczne. I lustro jakieś bo mały jest pokój a ono go powiększy. Potrzebujesz tam szafek bo masz pewnei duzo rzeczy do schowania. lepiej zamknąć niż ustawiać na otwartych pólkach. Tych bym unikała bo wprowadzają taki wizualny bałagan. No to ja tyle w tym temacie Więcej pomysłów nie mam A mebli, firm itp to nie znam za dobrze by tak rzucać modelami i markami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.02.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 No własnie, chciałam kupić cos gotowego, tak szybciej jest A widocznie przyjdzie mi znowu spotkac się z panem kuchennym, zeby mi coś na wymiar zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.02.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 a firany juz zamówiła, czy znowu trzeba duchowo wesprzec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.02.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 I nie rozumien co tu robicie o tej porze w walentynki- swiece, wino, muzyka itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.02.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 a firany juz zamówiła, czy znowu trzeba duchowo wesprzec? wesprzeć zawsze możesz, ale zamówilam A ty co tu robisz o tej porze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.02.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 mój walenty pojechał na ferie i mnie zostawił samą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.02.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 mój walenty pojechał na ferie i mnie zostawił samą fuck mój walenty w arbajt, ale podobno niebawem ma wrócic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.02.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 No to wiesz... - wanna , olejki i te sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.02.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 No to wiesz... - wanna , olejki i te sprawy taaa, ciekawe czy uda mu się przez ten cholerny śnieg przebić o jakijś rozsądnej porze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.02.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 A mój mnie wkur..... więc ja siedzę na górze a on na dole. A mialo byc tak pięknie.... Mam to w nosie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.02.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 ojoj, a to gad z niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts