sierzant36 15.02.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Sama chciałaś... no to słucham Was , najpierw powiedzcie mi rzecz następującą... jak z cholernego aparatu "przełożyć '" zdjęcia do komptera .. i nie piszccie, że za pomoca kabelka, bo to wiem otóż, jak chce przerzucić zdjęcia to wyświetla mi się jakiś cholerny komunikat, ze mam gdzieś tam się zarejestrowac i w ogóle zdjęc mi nie puści No ja wam moge naprawde o wileu rzeczach opowiedzieć........... , ale ni cholerę nie wiem jak te zdjecia "wgrać " czy jak to sie mówi a robilas juz to wczesniej??? No właśnie nie... Przed chwila próbowałam i z 900 zdjęć , które sa w aparacie przegrało się tylko 120... a gdzie reszta... dalej w aparacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.02.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Przed chwila próbowałam i z 900 zdjęć , które sa w aparacie przegrało się tylko 120... a gdzie reszta... dalej w aparacie Za dużo na raz chciałaś zgrać Musisz stopniowo. Ja mam czas, ja poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 15.02.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Przed chwila próbowałam i z 900 zdjęć , które sa w aparacie przegrało się tylko 120... a gdzie reszta... dalej w aparacie Za dużo na raz chciałaś zgrać Musisz stopniowo. Ja mam czas, ja poczekam Cierpliwość to NIE JEST moje drugię imię... A ile już ozdobników poleciało jak chciałam to wgrać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.02.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Przed chwila próbowałam i z 900 zdjęć , które sa w aparacie przegrało się tylko 120... a gdzie reszta... dalej w aparacie Za dużo na raz chciałaś zgrać Musisz stopniowo. Ja mam czas, ja poczekam Cierpliwość to NIE JEST moje drugię imię... A ile już ozdobników poleciało jak chciałam to wgrać ... Ozdobniki to jest nic strasznego, czasami człowiek musi inaczej się udusi, uuuuuuuuuuuu Spokojnie, nigdzie nam sie nei spieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 15.02.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Przed chwila próbowałam i z 900 zdjęć , które sa w aparacie przegrało się tylko 120... a gdzie reszta... dalej w aparacie Za dużo na raz chciałaś zgrać Musisz stopniowo. Ja mam czas, ja poczekam Cierpliwość to NIE JEST moje drugię imię... A ile już ozdobników poleciało jak chciałam to wgrać ... Ozdobniki to jest nic strasznego, czasami człowiek musi inaczej się udusi, uuuuuuuuuuuu Spokojnie, nigdzie nam sie nei spieszy Kasia, wyrażenie "spokojnie" jest mi tak samo obce jak fizyka kwantowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.02.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 prawym zaznacz z 10 zdjec daj kopiuj albo wytnij i na przyklad na pulpit rowniez prawym wklej..ewentualnie zanzacz pare zdjec myszka nacisnij na klawie ctrl+c potem przejdz na pulpit kompa i nacisnij ctrl+v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.02.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Kasiu a jak tam Twoje wlosy, robilas farbe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.02.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Kasia, wyrażenie "spokojnie" jest mi tak samo obce jak fizyka kwantowa Ja sie tak przechwalam bo już to umiem. Musiałabyś mnie widzieć w akcji jak się uczyłam. Wyglądałam tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.02.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Kasiu a jak tam Twoje wlosy, robilas farbe?taaa, ale nie tą, bo kupowałam wcześniej niż wysłałam sms, Kupiłam excellence Kolor nie wyszedł taki jasny. Tą twoją to sie trzyma chyba 45 minut nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.02.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Kasiu a jak tam Twoje wlosy, robilas farbe?taaa, ale nie tą, bo kupowałam wcześniej niż wysłałam sms, Kupiłam excellence Kolor nie wyszedł taki jasny. Tą twoją to sie trzyma chyba 45 minut nie?? ja swoja daje na odrost na pol godziny a potem reszte na 10-15 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 15.02.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 prawym zaznacz z 10 zdjec daj kopiuj albo wytnij i na przyklad na pulpit rowniez prawym wklej..ewentualnie zanzacz pare zdjec myszka nacisnij na klawie ctrl+c potem przejdz na pulpit kompa i nacisnij ctrl+v Dzięki, ghost34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.02.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 15.02.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Poróbuję popołudniem wczesnym z tymi zdjęciami, teraz pędze dziecku coś ugotować, bo juz trzeci raz słyszę komunikat:"maaaaaaaaamo, głodny, jestem" Luuuuuuuuuuuudzie , moje dziecko jest GŁODNE...!!! Dla tych co mają niejadków ZUPEŁNYCH i ZDEKLAROWANYCH radość moja będzie oczywista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.02.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Poróbuję popołudniem wczesnym z tymi zdjęciami, teraz pędze dziecku coś ugotować, bo juz trzeci raz słyszę komunikat:"maaaaaaaaamo, głodny, jestem" Luuuuuuuuuuuudzie , moje dziecko jest GŁODNE...!!! Dla tych co mają niejadków ZUPEŁNYCH i ZDEKLAROWANYCH radość moja będzie oczywista ja chyba też idę coś ugotować to nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.02.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 dzień dobry u mnie się samo gotuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.02.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 dzień dobry u mnie się samo gotuje ech u mnie też właśnie wstawiłam mięsko do szybkowara i mam dla was jakieś 20 minut potem jedzonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.02.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 kasia zdj u nitusi sa jesli sobie zyczysz polookac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.02.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 kasia zdj u nitusi sa jesli sobie zyczysz polookac..jasne, lece!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.02.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 cześć kasieńko przywitać się wpadłam. z tą niewyparzoną buzią to se jaja robisz. no chyba że są niewyparzone i niewyparzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 15.02.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Jak tak sobie człowiek poczyta to od razu weselej się robi.MOja buzia tez podobno pyskata jakaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts