kaśka maciej 15.02.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 cześć kasieńko przywitać się wpadłam. z tą niewyparzoną buzią to se jaja robisz. no chyba że są niewyparzone i niewyparzone. baaa Witaj atija Czym chata bogata, u mnie goscie zawsze mile widziani Włąsnie przed chwilą wyszli BYło parę dzieci, u syna w pokoju czuć testosteron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.02.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 jak to testosteron, toz to dziecko jest.... Kasia kafelki dzis do garazu kupilam, spiesze sie na Twoj przyjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.02.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 jak to testosteron, toz to dziecko jest.... Kasia kafelki dzis do garazu kupilam, spiesze sie na Twoj przyjazd dziecko, dziecko ale już czuć spiesz się spiesz, ja to jednak potrafię motywować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natienka 15.02.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Witam i ja po raz pierwszy świetny wątek i opisy budowy ech zazdroszczę przejścia przez ten proces bez tragicznych kryzysów... a w ogóle to zazdroszczę teścia ps. Jak my się będziemy budować to chyba też muszę mojego zwieźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.02.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Witam i ja po raz pierwszy świetny wątek i opisy budowy ech zazdroszczę przejścia przez ten proces bez tragicznych kryzysów... a w ogóle to zazdroszczę teścia ps. Jak my się będziemy budować to chyba też muszę mojego zwieźć Matko!! Co się takiego stało, że tyle nowych gości przyszło!! Oczywiście witam U mnie zawsze drzwi otwarte A mój teść to skarb!!!!!!!!! Serio!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 15.02.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Dopiero udało mi się wgrać zdjęcia do komputera... obawiam się, że na naukę ich wklejania nie mam już dziś cierpliwości... W ciągu tygodnia napewno CDN... zresztą pożywiom-uwidim jak mi to wyjdzie...pa.pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.02.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Dopiero udało mi się wgrać zdjęcia do komputera... obawiam się, że na naukę ich wklejania nie mam już dziś cierpliwości... W ciągu tygodnia napewno CDN... zresztą pożywiom-uwidim jak mi to wyjdzie...pa.pa eeeeeeeeeeeeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.02.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 mam komenty bo brakowalo mi ichhttp://forum.muratordom.pl/just-komentarze,t152111.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.02.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 mam komenty bo brakowalo mi ich http://forum.muratordom.pl/just-komentarze,t152111.htm noooooooooooooooo, brawo!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 15.02.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Dopiero udało mi się wgrać zdjęcia do komputera... obawiam się, że na naukę ich wklejania nie mam już dziś cierpliwości... W ciągu tygodnia napewno CDN... zresztą pożywiom-uwidim jak mi to wyjdzie...pa.pa eeeeeeeeeeeeeeeeeeee To ja tu mało kolki nie dostałam , zeby to przegrać...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.02.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Dopiero udało mi się wgrać zdjęcia do komputera... obawiam się, że na naukę ich wklejania nie mam już dziś cierpliwości... W ciągu tygodnia napewno CDN... zresztą pożywiom-uwidim jak mi to wyjdzie...pa.pa eeeeeeeeeeeeeeeeeeee To ja tu mało kolki nie dostałam , zeby to przegrać...... dobra dobra ale jak już masz w kompie to 3/4 roboty masz z głowy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 15.02.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Dziękuję za zaproszenie;-) Pisałam już kiedyś, że mi się Twoje drzwi zewnętrzne podobają,chyba na wątku z drzwiami zewn.przyuważyłam. Niedawno pozwoliłam sobie zerknąć na powklejane tu zdjęcia i wewn. też przypadły mi do gustu. Lubię takie "zwiedzanie" cudzych domów, zdecydowanie bardziej odpowiada mi urządzanie domu niż jego budowanie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.02.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Dziękuję za zaproszenie;-) Pisałam już kiedyś, że mi się Twoje drzwi zewnętrzne podobają,chyba na wątku z drzwiami zewn.przyuważyłam. Niedawno pozwoliłam sobie zerknąć na powklejane tu zdjęcia i wewn. też przypadły mi do gustu. Lubię takie "zwiedzanie" cudzych domów, zdecydowanie bardziej odpowiada mi urządzanie domu niż jego budowanie. Pozdrawiam Nooo nieee Ja to mam dzisiaj szczęście do gości oglądaj ile wlezie póki zdjęcia sa, fotosik sfiksował i chyba wykasuje mi zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.02.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Kasiu ja tez zgapiam, ale o tym sie przekonasz jak przyjedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.02.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Kasiu ja tez zgapiam, ale o tym sie przekonasz jak przyjedziesz a co ty ode mnie zgapiasz??????????? to mozna coś ode mnie zgapić?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.02.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Kasiu ja tez zgapiam, ale o tym sie przekonasz jak przyjedziesz a co ty ode mnie zgapiasz??????????? to mozna coś ode mnie zgapić?????? a widzisz teraz Ty masz motywancje zeby przyjechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.02.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Kasiu ja tez zgapiam, ale o tym sie przekonasz jak przyjedziesz a co ty ode mnie zgapiasz??????????? to mozna coś ode mnie zgapić?????? a widzisz teraz Ty masz motywancje zeby przyjechac no i masz teraz zkisnę z ciekawości nie możesz tak ociupinkę zdradzić?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.02.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 no nie moge lece spac.. buzka, jutro mam okropny dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.02.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Matko!! Co się takiego stało, że tyle nowych gości przyszło!! Jak to co? To wieść o klice tak działa Dzień dobry kasieńko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.02.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Dzień doberek! A to jest jakaś klika? Hm, nic nie wiedziałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts