Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Napiłabym sie dobrej kawy. Takiej zeby tez oczy cieszyła :lol: Jeszcze godzine w robocie siedzę :evil:
łooo Chryste!!

A why???

takie mi się spodobały

http://82.165.42.195/produkte/10/04/04/98/msde10040498bd1.jpg

albo takie drewniane, ale nigdzie nie moge znaleźć

Link tak, ale nie wyświetli zdjecia w pełnym rozmiarze. W pełnym rozmiarze tylko w albumie mozna ogladać

wyświetli wyświetli - trzeba się tylko do tego odpowiednio podejść

:wink:

http://lh6.ggpht.com/_odpWe6mgCkY/SLUiiNOYJqI/AAAAAAAABhE/TDZ8ZE5PHds/s800/5182_2035_zdj02.jpg

Dyżur miałam :roll: Raz na 4 tygodnie mogę posiedzieć :wink:
aaaaaaaaa, to co innego

ten dyzur brzmi powaznie :roll:

Urząd ma dyzury w kazdy poniedziałek do 18 i na zmianę zostajemy, tak żeby jedna osoba chociaż była. Czasem to wygodne bo rano można coś załątwić. Ja dziś byłam w stolarni i zamawiałam półki do szafek sbie i siostrze. Czekam też na wycenę szafy na buty do wiatrołapu. Wycenę zrobię ale nie szafę bo muszę kasę trzymać na skończenie tarasu. \na maja chciałabym żeby był juz w drewnie.

No to ja nie wiem jak :roll:

Muszę w takim razie dobrze poszperać. :roll:

Nie ma co szperać - już wyjaśniam. Niestety nie jest to jakiś super wygodny sposób.

wchodzisz na album, wybierasz zdjęcie, jak już widzisz pojedyncze to z boku masz link 'link do tego zdjęcia', jak klikniesz rozwinie Ci się menu wybierasz rozmiar zdjęcia - zamiast miniatura np. średni 400 pikseli, zwijasz linka (zakładam że wiesz jak skoro wstawiałaś miniatury) i wklejasz na forum