Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Duszku ekipa nie stawi się mąż ma do mnie pretensje więc ja sobie daję spokój

No jaja sobie robisz :o A bo to pierwsza ekipa, jaka się nie stawia :o Szukaj drugiej, a mężowi powiedz nich się wypcha albo sam zacznie budowac!!! Najłatwiej jest narzekać!!! Dawaj Wusia, nie wkurzaj mnie, ja Cię barszo piiiissss bo zadzwonię ..... :evil:

ale jakby maylandzia mogła to byś przyjechała?

chodź chodź 8)

efi, nawet nie wiesz jak mnie korci :roll:

ale ja wolę wam zrobić MIŁĄ niespodziankę niż rozczarować Was mamiąc obietnicami :roll:

pamietasz jaka niespodzianke zrobilam przyjezdzajac na zlot ???? :o :lol: :lol: :lol

ale mnie wuska z rana wk...wila :evil: :roll: :evil:

Duszku ekipa nie stawi się mąż ma do mnie pretensje więc ja sobie daję spokój

wuśka - jeszcze nie raz w czasie budowy będziecie mieli do siebie pretensje, więc nie poddawaj się na początku drogi :D Zwłaszcza, że tak dzielnie walczyłaś o kredyt :D

dzień dobrek :D

Wusiu - pamiętaj, że najgorsze, co mozna zrobić, to podejmować decyzje pod wpływem emocji. Emocje nie są dobrymi doradcami. Odłóż na kilka dni sprawy budowlane do kąta, wyluzuj się zajmij zupełnie innymi rzeczami, a na koniec tygodnia zrób kawkę, upiecz albo kup dobre ciacho, trochę dobrego wina i spokojnie pogadajcie z Mężem. Podejmiecie na spokojnie decyzję co robić dalej z budową i w jaki sposób ją prowadzić, żeby się nie zarzynać, a zbudować. Wierzę w Ciebie, na pewno za chwilkę się zdystansujesz i znowu odzyskasz chęć do życia. Kciuki trzymam za Waszą budowę. :roll:

Aha - dzień dobry wszystkim! :lol:

Ech!!

Byłam zajrzałam, ale jestem tego zdania co Żelka :roll:

Lepiej debila miec na oku i wiedzieć, ze to on.

Przecież zalogowanie się pod nowym nickiem to pikuś.

Chyba, ze Redakcja potrafi zablokowac po numerze IP :roll: to tak, ban taki jak stąd do Chin.

No cóż - na tym to polega. Gdyby każdy łobuz wydawał się podejrzany, to nikt by z nim nie chciał gadać i nikogo by nie mógł skrzywdzić, prawda? :roll:

Miałam niefarta spotkać w życiu już kilka osób, które wydawały się naprawdę miłe, ale jak przyszło co do czego, to wyłaziła z nich prawdziwa wredna natura. Tak to już jest. :-?

Mnie też się odechciało :roll:

Ale wydaje mi się, że najlepszym sposobem będzie OBSTRUKCJA LUMPA przez forumowiczów. To naprawdę zaboli najbardziej!!

Możemy porzuciś temat tego ścierwa ? Ponury zachował się jak trzeba- zareagował - dzieki serdeczne. Starczy. Dla mnie padlina nie istnieje.

Mnie też się odechciało :roll:

Ale wydaje mi się, że najlepszym sposobem będzie OBSTRUKCJA LUMPA przez forumowiczów. To naprawdę zaboli najbardziej!!

Możemy porzuciś temat tego ścierwa ? Ponury zachował się jak trzeba- zareagował - dzieki serdeczne. Starczy. Dla mnie padlina nie istnieje.

A co zrobił? Bo nie jestem w temacie??

Scierwo jest świercem i tak już zostanie, ament