markoto 17.02.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Wuska spokojnie, uspokoj sie, przespij sie i zabieraj sie do szukania nowej ekipy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 17.02.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 no przecie pisze..to pelen loozik jezd..a malo cio bylyby trupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.02.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 no przecie pisze..to pelen loozik jezd..a malo cio bylyby trupy Ja się też zmęczyłam Idę, dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.02.2009 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Duszku ekipa nie stawi się mąż ma do mnie pretensje więc ja sobie daję spokój No jaja sobie robisz A bo to pierwsza ekipa, jaka się nie stawia Szukaj drugiej, a mężowi powiedz nich się wypcha albo sam zacznie budowac!!! Najłatwiej jest narzekać!!! Dawaj Wusia, nie wkurzaj mnie, ja Cię barszo piiiissss bo zadzwonię ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.02.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 ale jakby maylandzia mogła to byś przyjechała? chodź chodź efi, nawet nie wiesz jak mnie korci ale ja wolę wam zrobić MIŁĄ niespodziankę niż rozczarować Was mamiąc obietnicami pamietasz jaka niespodzianke zrobilam przyjezdzajac na zlot ???? :lol ale mnie wuska z rana wk...wila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 18.02.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 przylazłam "polukać" co u "kliki" i "śmietanki" słychać dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.02.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Duszku ekipa nie stawi się mąż ma do mnie pretensje więc ja sobie daję spokój wuśka - jeszcze nie raz w czasie budowy będziecie mieli do siebie pretensje, więc nie poddawaj się na początku drogi Zwłaszcza, że tak dzielnie walczyłaś o kredyt dzień dobrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.02.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Wusiu - pamiętaj, że najgorsze, co mozna zrobić, to podejmować decyzje pod wpływem emocji. Emocje nie są dobrymi doradcami. Odłóż na kilka dni sprawy budowlane do kąta, wyluzuj się zajmij zupełnie innymi rzeczami, a na koniec tygodnia zrób kawkę, upiecz albo kup dobre ciacho, trochę dobrego wina i spokojnie pogadajcie z Mężem. Podejmiecie na spokojnie decyzję co robić dalej z budową i w jaki sposób ją prowadzić, żeby się nie zarzynać, a zbudować. Wierzę w Ciebie, na pewno za chwilkę się zdystansujesz i znowu odzyskasz chęć do życia. Kciuki trzymam za Waszą budowę. Aha - dzień dobry wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.02.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Poczytajcie tutaj: http://forum.muratordom.pl/post3110104.htm#3110104 Jesli ktoś chciałby poprzeć mój wniosek o bana dla lumpa, to trzeba zajrzeć do uwag o forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.02.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Ech!! Byłam zajrzałam, ale jestem tego zdania co Żelka Lepiej debila miec na oku i wiedzieć, ze to on. Przecież zalogowanie się pod nowym nickiem to pikuś. Chyba, ze Redakcja potrafi zablokowac po numerze IP to tak, ban taki jak stąd do Chin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.02.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 moze miec zmienne ip...ale to i tak sie da tylko trzebaby cały zakres ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.02.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 moze miec zmienne ip...ale to i tak sie da tylko trzebaby cały zakres ...jak może byc zmienne to co?? To znaczy że mozezmy se tu tak tylko dywagować??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.02.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 no nie sa sposoby ale trzaby było zbanować cały zakres...ip...albo po hoscie...zreszta juz ponury pewnie swoje wie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.02.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 a ja wam powiem ze jestem zaskoczona bo spotkałam kilka razy lumpa u malgos i nigdy nie wydawała mi się podejrzana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.02.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 No cóż - na tym to polega. Gdyby każdy łobuz wydawał się podejrzany, to nikt by z nim nie chciał gadać i nikogo by nie mógł skrzywdzić, prawda? Miałam niefarta spotkać w życiu już kilka osób, które wydawały się naprawdę miłe, ale jak przyszło co do czego, to wyłaziła z nich prawdziwa wredna natura. Tak to już jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.02.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 mnie to tak wstrząchło, że aż nie chce mi się dzisiaj pisac na forum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.02.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Mnie też się odechciało Ale wydaje mi się, że najlepszym sposobem będzie OBSTRUKCJA LUMPA przez forumowiczów. To naprawdę zaboli najbardziej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.02.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 dobry wieczorm powiem tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.02.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Mnie też się odechciało Ale wydaje mi się, że najlepszym sposobem będzie OBSTRUKCJA LUMPA przez forumowiczów. To naprawdę zaboli najbardziej!! Możemy porzuciś temat tego ścierwa ? Ponury zachował się jak trzeba- zareagował - dzieki serdeczne. Starczy. Dla mnie padlina nie istnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.02.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Mnie też się odechciało Ale wydaje mi się, że najlepszym sposobem będzie OBSTRUKCJA LUMPA przez forumowiczów. To naprawdę zaboli najbardziej!! Możemy porzuciś temat tego ścierwa ? Ponury zachował się jak trzeba- zareagował - dzieki serdeczne. Starczy. Dla mnie padlina nie istnieje.A co zrobił? Bo nie jestem w temacie?? Scierwo jest świercem i tak już zostanie, ament Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts