Nefer 18.02.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Ja nie lubie kłapać dziobem po próżnicy. Poprosiłam o interwencję admina wczoraj - to jego sprawa, bo nie będę się denerwować. Ścierwo dostało list i z tego co widze rura zmiękła. Stawiam i tak na to, że zlikwiduje konto i zacznie z "czystą kartą". Bo takie ścierwa tak mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.02.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Ja nie lubie kłapać dziobem po próżnicy. Poprosiłam o interwencję admina wczoraj - to jego sprawa, bo nie będę się denerwować. Ścierwo dostało list i z tego co widze rura zmiękła. Stawiam i tak na to, że zlikwiduje konto i zacznie z "czystą kartą". Bo takie ścierwa tak mają.Też niestety tak mi się zdaje IGNOROWANIE to jest jedyna, choc ciężka metoda, chyba zacznę prosić Redakcję o funkcję ignoruj Tak jak robiłam to z pocztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 18.02.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Dziewczyny, wrzućcie na luz... jej (jego) już nie ma, wystraszył(a) sie i uciekł(a) i dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.02.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 sierzant, a zdjęcia?????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 18.02.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 kaśka, nie dobijaj mnie, ja teraz dopiero do kompa siadłam a już mi sie "głaza" kleją... ale, ale mam projekt kuchni (świeżutki) i jutro może coś wspolnymi siłami popróbujem zdziałać, co Ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 18.02.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 w zasadzie to brak odpowiedzi oznacza zgodę no to pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.02.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 w zasadzie to brak odpowiedzi oznacza zgodę no to pa sie zgapiłam!! niech bedzie, ale jutro nie odpuszczam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.02.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 dobry wieczórokrutna kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.02.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Wieczór kochani!!! Czy ja faktycznie przeczytałam tę radosną nowine o ścierwie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.02.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Masz rację depesiu. człowiek nawet sobie sprawy nie zdaje czasem z jakim prymitywem ma do czynienia. pytanie czy z założenia ludziom ufać czy każdego podejrzewac o to że jest chamem. jak wpadnie Nefercia to pewnie napisze że opdejrzewać bo inaczej się po dupie dostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 19.02.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 http://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_polska/drozdzowe_wypieki/paczki/files/page203_6.jpg halooooo tłusty czwartek dziś dobrego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.02.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 dobry wieczór okrutna kobietomła okrutna przecież ja sama słodycz jestem Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.02.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Masz rację depesiu. człowiek nawet sobie sprawy nie zdaje czasem z jakim prymitywem ma do czynienia. pytanie czy z założenia ludziom ufać czy każdego podejrzewac o to że jest chamem. jak wpadnie Nefercia to pewnie napisze że opdejrzewać bo inaczej się po dupie dostanie Myslę, że świetnie sprawdzi się drogowa zasada ograniczonego zaufania. Zresztą, ja generalnie trudno się zaprzyjaźniam, a już o wylewność to w ogóle nie można mnie podejrzewać, nawet kiedyś Kaśkę wkurzyłam. Ja raczej z tych twardych, mało przystępnych, ale jeśli się z kimś zakoleguję, to jestem lojalna do bólu - taki typ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.02.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 hmm u mnie wiekszosc kredyt ma jakos tam..ale jakprzegnie to ino roz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.02.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 nawet kiedyś Kaśkę wkurzyłam. when?? nie przypominam sobie, serio?? Muszę przestać źreć tą słoninę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.02.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Nooo, jak rozmawiałysmy o uczeniu swoich własnych dzieci... I o profesjonalizmie... No czasem twarda bywam, ale to nie jest ze złośliwości, tylko tak myslę, że jeżeli cos uczciwie powiem, czasem nie bardzo zważając na czyjeś uczucia , to potem jemu/jej na korzyść wyjdzie, bo się może i wkurzy, ale zobaczy inny punkt widzenia. I tak bardzo Cię lubię, Kasica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.02.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 tak sie zastanawiam czy kiedykolwiek sie z kasia poklocilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 19.02.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 cześc Kasia i Goscie chrustu z lasu prosze spróbować.. http://polishgeno.com/wp-content/themes/homeschool/images/postimgs/08april/Faworki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.02.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Nooo, jak rozmawiałysmy o uczeniu swoich własnych dzieci... I o profesjonalizmie... No czasem twarda bywam, ale to nie jest ze złośliwości, tylko tak myslę, że jeżeli cos uczciwie powiem, czasem nie bardzo zważając na czyjeś uczucia , to potem jemu/jej na korzyść wyjdzie, bo się może i wkurzy, ale zobaczy inny punkt widzenia. I tak bardzo Cię lubię, Kasica. aaaaa to!!! a ja myślałam, że o kota ci chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.02.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 tak sie zastanawiam czy kiedykolwiek sie z kasia poklocilam no jak to nie??? Jak u rrmi byłyśmy, toś mi chciała oczy wydrapać, bo z froszem gadalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts