kaśka maciej 20.02.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 doberek z rana Królik, my to musimy chyba poważnie porozmawiac, niee/?? to może jak z łikenda wróce ty mnie już macankami nie mam, dobra?? To ja tu czekam, usycham z tęsknoty a TY CO?? Ech, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.02.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 w moim przypadku wystarczyloby zeby kretyn nie hamowal na srodku skrzyzowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.02.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 w moim przypadku wystarczyloby zeby kretyn nie hamowal na srodku skrzyzowania no domyślam sie, że tak to było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.02.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 A wystarczy tylko zdjąć nogę z gazu...ale niektórym to hańbę przynosi ja takich puszczam, żeby se polatali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.02.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 a ja wjechalam kolesiowi w dupe chociaz raz ty nie?? Ania, przepraszam, ale Duch mnie rozwalił tym! Oplułam doszczętnie monitor!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.02.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 A wystarczy tylko zdjąć nogę z gazu... Nie zawsze wczoraj miałabym stłuczkę w takiej sytuacji: jadę sobie wolniutko (20 km/h) bo dojeżdżam do skrzyżowania. przede mną jeden gość stoi i czeka bo ustąp pierwszeństwa. no to ja hamuje - nauczona doświadczeniem bo lód, bo ślisko, bo już raz na tej ulicy w takich warunkach auto skasowałam daaaaleeeeeko od tego auta. i co? i psińco. okazało się że abeesik tyrkocze a ja sunę wolno bo wolno ale na sankach. cuuudem udało mi się zatrzymać. okazało się że na asfalcie był samiuteńki goły lód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 20.02.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Kasia czy Sierzantka nam dzisiaj jakis fot nie obiecala?obiecała, ale jak widać, NIC NIE WIDAĆ Hej, przepraszam za wczoraj, ale mojego naczelnika nie bardzo interesowała kwestia zdjęć, które obiecałam wkleić, skończyłam służbe późno, nie było już sensu się wygłupiać, a zresztą pewnie i tak spałyście, niestety na pewne rzeczy nie mam wpływu, na przykład na przełożonych Wróciłam dziś dokładnie 15 minut temu i zaczynam... plan awaryjny: 1. czytam instrukcje napisana przez Kaśke 2. ponownie czytam instrukcje 3.się zobaczy U mnie słowo droższe pieniędzy, jak obiecałam SPRÓBUJE wkleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.02.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 No sierżant, ja cię trzymam za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 20.02.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 zalogowałam sie na fotosiku, na tym photobucket cały czas mnie wyrzucało bo podobnoż serwer przeciążony, a ja do cierpliwych nie należę to sobie znalazłam innego "królika doświadczalnego" ...będę czytać co mam robić dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 20.02.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Czesc dziewczyny - moja siostra mieszka na slasku i pokazalam jej miedzy innymi wizualizacje efilo - byla zachwycona i jednoczesnie mam prosbe czy moglybyscie podac na priva jakies namiary na spr projektantow wnetrz - dzieki wam bardzo - bede bardzo wdzieczna!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 20.02.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 kurcze chyba raczej pokazywalam jej wizualizacjee editty - ach juz sama nie wiem - w kazdym razie prosze o jakies spr namiary na projektanata wnetzr !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.02.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Czesc dziewczyny - moja siostra mieszka na slasku i pokazalam jej miedzy innymi wizualizacje efilo - byla zachwycona i jednoczesnie mam prosbe czy moglybyscie podac na priva jakies namiary na spr projektantow wnetrz - dzieki wam bardzo - bede bardzo wdzieczna!!!!MHK, musisz zapytac efilo, ja nie korzystałam z projektantów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 20.02.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 No dobra, "znieczuliłam" sie nieco bo wiedziałam, że proste to to nie będzie, udało mi sie po wielkich a ciężkich wgrac jakies marne 3 zdjęcia na ten fotosik i ni ch.. nie wiem co dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.02.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 No dobra, "znieczuliłam" sie nieco bo wiedziałam, że proste to to nie będzie, udało mi sie po wielkich a ciężkich wgrac jakies marne 3 zdjęcia na ten fotosik i ni ch.. nie wiem co dalej... No teraz to już jesteś w domu!!! Pod każdym zdjęciem jest albo bezpośredni link do zdjęcia, albo adres zdjęcia, który kopiujesz i wklejasz między adres zdejcia i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.02.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Nie zawsze wczoraj miałabym stłuczkę w takiej sytuacji: jadę sobie wolniutko (20 km/h) bo dojeżdżam do skrzyżowania. przede mną jeden gość stoi i czeka bo ustąp pierwszeństwa. no to ja hamuje - nauczona doświadczeniem bo lód, bo ślisko, bo już raz na tej ulicy w takich warunkach auto skasowałam daaaaleeeeeko od tego auta. i co? i psińco. okazało się że abeesik tyrkocze a ja sunę wolno bo wolno ale na sankach. cuuudem udało mi się zatrzymać. okazało się że na asfalcie był samiuteńki goły lód Czyli co ? Było za szybko :) Mnie dwa dni temu przekręciło o 180 stopni - na szczęscie na pustej drodze osiedlowej Fajnie było :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.02.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Ja codziennie rano dojeżdzam jakieś 25km do pracy w jedną stronę. Do miasta niby mam 15km ale a pracuje po drugiej stronie i musze się przebić Rano wstaję pierwsza. Z garaży wyjeżdżam bo odśneiżamy regularnie ale bramę to juz musze sobie codziennie odśnieżać bo jest przesuwana i się zacina jak śnieg kółka oblepi Więc miotełka i zamiatanko szyny Do bramy 90m i potem drugie 90m do ulicy ALe sąsiad mi traktorem ujeździł więc całkiem znośnie idzie wyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.02.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Wspomniana droga osiedlowa jest ZAWSZE dziewicza - tam pługi nie zajeżdżają ani inne sprzęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.02.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Ja to nawet polubiłam to odśnieżanie Taka dodatkowa siłownia Ale zwyczajnie martwię jak małż jedzie do pracy, drogi nei zawsze są odśnieżone, a on jedzie 65km w jedną stronę. Jedzie wcześnie rano, a wraca czasem w srodku nocy. Bardzo róznie drogi wtedy wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.02.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Przyszłam posłuchać i popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.02.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 http://www.allegro.pl/item550146135_kawowa_firanka_imitacja_rolety_120x150.html chyba znalazłam wzór firnaki jaką ma mi tak babka uszyć Bot o jest firanka uszyta jak rzymska roleta. no chyba o czymś takim mówiła bo oczywiście miała mi przesłać zdjecia w poniedziałek i NIC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts