mayland 20.02.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Brazunia nowy avatarek Fajny Trzeba uważać, nie ma co. Przede mną koleś tańczył swoim autem na sąsiednim pasie i zatrzymał się naprzeciwko mnie w poprzek mojejgo pasa. Czułam, ze to moze nastapić i zaczęłam wczesniej hamować. Ale ciepło mi było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.02.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Ja to nawet polubiłam to odśnieżanie Taka dodatkowa siłownia Ale zwyczajnie martwię jak małż jedzie do pracy, drogi nei zawsze są odśnieżone, a on jedzie 65km w jedną stronę. Jedzie wcześnie rano, a wraca czasem w srodku nocy. Bardzo róznie drogi wtedy wyglądają. No to ma chłop kawałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.02.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Ja to nawet polubiłam to odśnieżanie Taka dodatkowa siłownia Ale zwyczajnie martwię jak małż jedzie do pracy, drogi nei zawsze są odśnieżone, a on jedzie 65km w jedną stronę. Jedzie wcześnie rano, a wraca czasem w srodku nocy. Bardzo róznie drogi wtedy wyglądają. No to ma chłop kawałek No ma i dlatego wolałabym, aby ten ŚNIEG przestał już padać To nie ma nic wspólnego z moim nielubieniem zimy. On oczywiście twierdzi, ze jemu to nie przeszkadza, ale ja tam swoje wiem i zwyczajnie się martwię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.02.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 A w mojej Polsce same czarne drogi...dlatego jutro w góry ruszam Brak adrenaliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.02.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 A w mojej Polsce same czarne drogi...dlatego jutro w góry ruszam Brak adrenaliny Oż!! No to po drodze na kawę zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.02.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 A w mojej Polsce same czarne drogi...dlatego jutro w góry ruszam Brak adrenaliny Ale łańcuchy weźcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.02.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Przyszłam posłuchać i popatrzeć ależ cudna łepetyna wystaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.02.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Kasiuchna, ja z przychówkiem podróżuję Zagadałby wszystkich na śmierć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.02.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Kasiuchna, ja z przychówkiem podróżuję Zagadałby wszystkich na śmierć a ty myślisz, że moje przychówki to niemowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.02.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Nefer, musowo, musowo - telewizję czasami oglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.02.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Amtla, a gdzie jedziesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.02.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Kasiuchna, ja z przychówkiem podróżuję Zagadałby wszystkich na śmierć a ty myślisz, że moje przychówki to niemowy myślę, że przy moim tak...testowany w przedszkolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.02.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Karpacz city Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.02.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Karpacz city Uuuuuuuuuuuu, kompletnie nie po drodze Chociaż nadłozyć "parę" kilometrów mozesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.02.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Niektórym też Taterki się śniły w tym roku... Wiesz Kasiu co tam nadkładać, ja kiedyś ekstra przybędę...jeśli można Jeszcze pare babek po drodze zabiere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.02.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Niektórym też Taterki się śniły w tym roku... Wiesz Kasiu co tam nadkładać, ja kiedyś ekstra przybędę...jeśli można Jeszcze pare babek po drodze zabiere No i teraz to mądrze gadasz!! Proponuję latem Mam wielki taras, bedziemy się byczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.02.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Przyszłam posłuchać i popatrzeć ależ cudna łepetyna wystaje Szanowny peknie z dumy, bo to On robił zdjęcie Ciekawe te firanki ... czy one tez się tak zwijają jak rolety?? Odnosze wrażenie, że zwijane, ale nie wiem czy dobrze widziałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 20.02.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 no nie za wami jak zwykle nie mozna nadazyc - malz cos tam mowi ze trzeba zrobic ale dziaisj mowie nie!!!!!! za kazdym razem jak siadam do kompa to mnie odciaga!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.02.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Niektórym też Taterki się śniły w tym roku... Wiesz Kasiu co tam nadkładać, ja kiedyś ekstra przybędę...jeśli można Jeszcze pare babek po drodze zabiere No i teraz to mądrze gadasz!! Proponuję latem Mam wielki taras, bedziemy się byczyć Lubię się byczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 20.02.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Przyszłam posłuchać i popatrzeć ależ cudna łepetyna wystaje Szanowny peknie z dumy, bo to On robił zdjęcie Ciekawe te firanki ... czy one tez się tak zwijają jak rolety?? Odnosze wrażenie, że zwijane, ale nie wiem czy dobrze widziałam... no zacna lepetyna!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts