mhk 20.02.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 aja nie mam avatrka i nie wiem co sie z nim stalo!!! wlasnie szukalam kolejnego ale jakos nic mi nie podchodzi a na fotosiku napislai ze to juz koniec bo przekroczyla jakis limit!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.02.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 jak nie zobacze to sobie nie wyobraze!!! sorkawzór jest identyczny jak ma mojej lampie nad stołem. A zdjecia masz w albumie, a ten jest w stopce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.02.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 http://images46.fotosik.pl/68/2c11be9465042a5am.jpg[/img] Ależ ja jestem dumna!! Z nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.02.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 mhk wreszcie masz czas na forum Wilko pisał do Ciebie. Sąsiada masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 20.02.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 a chcaialam wstawic sciana jaka ostatnio wytapetowlaismy a tu d.. z krola nie wstawie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 20.02.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Pasi pani psorko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 20.02.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 mhk wreszcie masz czas na forum Wilko pisał do Ciebie. Sąsiada masz a tak tak pisal, ale jakos juz nie pisze - moze jeszcze bedzie!! czesc maylandko@@@@ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.02.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Pasi pani psorko Pasi!!! tylko szkoda, że tak mało zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.02.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 a chcaialam wstawic sciana jaka ostatnio wytapetowlaismy a tu d.. z krola nie wstawie!!no zmień serwer!! ja mam na photobucket, maylandzia na picassie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 20.02.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 duzo pytan zadawal ale nie bardzo chcial okreslic ktory to jego dom moze sie boi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 20.02.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 no i mozna wstawic duzy rozmiat czy tylko male?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.02.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 duzo pytan zadawal ale nie bardzo chcial okreslic ktory to jego dom moze sie boi żartujesz??? A ja miałam już kompa nie włączać, bo taki epuchy były na forum, a tu masz!!! Taka ekipa się zebrała Super!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.02.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 mhk nie masz kogoś w Carpetright przy M1? Upatrzyłam tam sobie dywany i wiem, ze mozna ceny negocjować z nimi..... A ja chcę dwa wiec jest co negocjować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 20.02.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Czesc dziewczyny - moja siostra mieszka na slasku i pokazalam jej miedzy innymi wizualizacje efilo - byla zachwycona i jednoczesnie mam prosbe czy moglybyscie podac na priva jakies namiary na spr projektantow wnetrz - dzieki wam bardzo - bede bardzo wdzieczna!!!!MHK, musisz zapytac efilo, ja nie korzystałam z projektantów kasku efilo juz mi przeslla namiary na jej projektantke!!! dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 20.02.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 duzo pytan zadawal ale nie bardzo chcial okreslic ktory to jego dom moze sie boi żartujesz??? A ja miałam już kompa nie włączać, bo taki epuchy były na forum, a tu masz!!! Taka ekipa się zebrała Super!! huehuehuehuehue ja tez sie ciesze ze moge z wami pogadac!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.02.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Sierzant mozna tylko miniaturke, ale jak sie na nia kliknie to sie widzi zdjecie normalnej wielkosci, jak kopiujesz linkt do miniaturki na forum to nie musisz juz wpisywac [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 20.02.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 mhk nie masz kogoś w Carpetright przy M1? Upatrzyłam tam sobie dywany i wiem, ze mozna ceny negocjować z nimi..... A ja chcę dwa wiec jest co negocjować.... wiesz co zapytam sie - bo meza kuzynka tam osttatnio kupowlala i mowila ze jakis znajomy im sprzedawal!! zapytam - ale jakby co to sie przypomij esesmanem!!!!!!!!!!! bo ja mam dobra pamiec ale krotka!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.02.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Ooooo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 20.02.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 markoto, to moje DRUGIE zdjęcie w całym wielkim internecie , serio... są jeszcze tacy co wczesniej nie wstawiali, dzieki za rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.02.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 markoto, to moje DRUGIE zdjęcie w całym wielkim internecie , serio... są jeszcze tacy co wczesniej nie wstawiali, dzieki za rady A my chcemy więcej!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts