sierzant36 24.02.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 czytamy czytamy ale nie było jak skomentowac no przecie napisałam why - frank w dół = humor w górę kilka dni temu ja miałam dobry humor z zupełnie odwrotnego powodu... wybierałam duuuuuuuużą transzę we frankach ,a kurs był, ze ho, ho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.02.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 czytamy czytamy ale nie było jak skomentowac no przecie napisałam why - frank w dół = humor w górę kilka dni temu ja miałam dobry humor z zupełnie odwrotnego powodu... wybierałam duuuuuuuużą transzę we frankach ,a kurs był, ze ho, ho no ja dzis mam taki powod Sierzant jak po sluzbie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 24.02.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Łeb mi pęka, chyba idę spać Do jutra weźcie mi powiedzcie kiedy ONA , ta właścicielka szanowna, żartuje a kiedy prawdę mówi jak mówi,że idzie spać to idzie czy mówi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.02.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 weźcie mi powiedzcie kiedy ONA , ta właścicielka szanowna, żartuje a kiedy prawdę mówi jak mówi,że idzie spać to idzie czy mówi ...A kto Ja tam rozszyfruje Tak gada , zeby Ja zatrzymywac "Kasia nie idz , Kasia zostan na forum" , takie tam On mi sie tez podoba , co prawda z urody to nie klasa Pacino , nie ma sie co czarowac , ale jako aktor dla mnie jest zarabisty .Uwielbiam Go .: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 24.02.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 czytamy czytamy ale nie było jak skomentowac no przecie napisałam why - frank w dół = humor w górę kilka dni temu ja miałam dobry humor z zupełnie odwrotnego powodu... wybierałam duuuuuuuużą transzę we frankach ,a kurs był, ze ho, ho no ja dzis mam taki powod Sierzant jak po sluzbie? teraz już dobrze bo PO... a od jutra cały ten pieprzony kołomyjec znowu się zacznie A propos, anja -ciesze się, że znalazłam kogoś kogo tak jak mnie nie rajcuje jazda na nartach, nie umiem i uczyc sie nie będę, zimy nie znoszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.02.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 ja też wzięłam transzę przy wysokim kursie. ale teraz to mnie boli słaba złotówka bo wszystko drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 24.02.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 weźcie mi powiedzcie kiedy ONA , ta właścicielka szanowna, żartuje a kiedy prawdę mówi jak mówi,że idzie spać to idzie czy mówi ...A kto Ja tam rozszyfruje Tak gada , zeby Ja zatrzymywac "Kasia nie idz , Kasia zostan na forum" , takie tam On mi sie tez podoba , co prawda z urody to nie klasa Pacino , nie ma sie co czarowac , ale jako aktor dla mnie jest zarabisty .Uwielbiam Go .: znaczy się kokietka taka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.02.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 czytamy czytamy ale nie było jak skomentowac no przecie napisałam why - frank w dół = humor w górę kilka dni temu ja miałam dobry humor z zupełnie odwrotnego powodu... wybierałam duuuuuuuużą transzę we frankach ,a kurs był, ze ho, ho no ja dzis mam taki powod Sierzant jak po sluzbie? teraz już dobrze bo PO... a od jutra cały ten pieprzony kołomyjec znowu się zacznie A propos, anja -ciesze się, że znalazłam kogoś kogo tak jak mnie nie rajcuje jazda na nartach, nie umiem i uczyc sie nie będę, zimy nie znoszę sciskam Twa dlon Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 24.02.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 czytamy czytamy ale nie było jak skomentowac no przecie napisałam why - frank w dół = humor w górę kilka dni temu ja miałam dobry humor z zupełnie odwrotnego powodu... wybierałam duuuuuuuużą transzę we frankach ,a kurs był, ze ho, ho no ja dzis mam taki powod Sierzant jak po sluzbie? teraz już dobrze bo PO... a od jutra cały ten pieprzony kołomyjec znowu się zacznie A propos, anja -ciesze się, że znalazłam kogoś kogo tak jak mnie nie rajcuje jazda na nartach, nie umiem i uczyc sie nie będę, zimy nie znoszę sciskam Twa dlon Kochana Ja to bym Cię najchętniej uściskała za to wyznanie jak słyszłam od znajomych: To Ty nie jeeeeeeeeeździsz ???????????? Nieeeeeeeeeeemożliwe!!!!!!!! Wszyyyyyyyyyyscy jeżdża!!!!!!!!! No, nie , ku..a , JA NIE JEŻDŻE!!! A teraz widzę , ze nie tylko ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.02.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 bo po co sie tak meczyc na tym mrozie????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 24.02.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 ja też wzięłam transzę przy wysokim kursie. ale teraz to mnie boli słaba złotówka bo wszystko drogie Fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.02.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 czytamy czytamy ale nie było jak skomentowac no przecie napisałam why - frank w dół = humor w górę kilka dni temu ja miałam dobry humor z zupełnie odwrotnego powodu... wybierałam duuuuuuuużą transzę we frankach ,a kurs był, ze ho, ho no ja dzis mam taki powod Sierzant jak po sluzbie? teraz już dobrze bo PO... a od jutra cały ten pieprzony kołomyjec znowu się zacznie A propos, anja -ciesze się, że znalazłam kogoś kogo tak jak mnie nie rajcuje jazda na nartach, nie umiem i uczyc sie nie będę, zimy nie znoszę sciskam Twa dlon Kochana Ja to bym Cię najchętniej uściskała za to wyznanie jak słyszłam od znajomych: To Ty nie jeeeeeeeeeździsz ???????????? Nieeeeeeeeeeemożliwe!!!!!!!! Wszyyyyyyyyyyscy jeżdża!!!!!!!!! No, nie , ku..a , JA NIE JEŻDŻE!!! A teraz widzę , ze nie tylko ja też nie jeżdżę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 24.02.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 bo po co sie tak meczyc na tym mrozie????????? no właśnie, ja to ludzi (tych od nartów) w ogóle nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.02.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 czytamy czytamy ale nie było jak skomentowac no przecie napisałam why - frank w dół = humor w górę kilka dni temu ja miałam dobry humor z zupełnie odwrotnego powodu... wybierałam duuuuuuuużą transzę we frankach ,a kurs był, ze ho, ho no ja dzis mam taki powod Sierzant jak po sluzbie? teraz już dobrze bo PO... a od jutra cały ten pieprzony kołomyjec znowu się zacznie A propos, anja -ciesze się, że znalazłam kogoś kogo tak jak mnie nie rajcuje jazda na nartach, nie umiem i uczyc sie nie będę, zimy nie znoszę sciskam Twa dlon Kochana Ja to bym Cię najchętniej uściskała za to wyznanie jak słyszłam od znajomych: To Ty nie jeeeeeeeeeździsz ???????????? Nieeeeeeeeeeemożliwe!!!!!!!! Wszyyyyyyyyyyscy jeżdża!!!!!!!!! No, nie , ku..a , JA NIE JEŻDŻE!!! A teraz widzę , ze nie tylko ja też nie jeżdżę noj Ci on Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 24.02.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 czytamy czytamy ale nie było jak skomentowac no przecie napisałam why - frank w dół = humor w górę kilka dni temu ja miałam dobry humor z zupełnie odwrotnego powodu... wybierałam duuuuuuuużą transzę we frankach ,a kurs był, ze ho, ho no ja dzis mam taki powod Sierzant jak po sluzbie? teraz już dobrze bo PO... a od jutra cały ten pieprzony kołomyjec znowu się zacznie A propos, anja -ciesze się, że znalazłam kogoś kogo tak jak mnie nie rajcuje jazda na nartach, nie umiem i uczyc sie nie będę, zimy nie znoszę sciskam Twa dlon Kochana Ja to bym Cię najchętniej uściskała za to wyznanie jak słyszłam od znajomych: To Ty nie jeeeeeeeeeździsz ???????????? Nieeeeeeeeeeemożliwe!!!!!!!! Wszyyyyyyyyyyscy jeżdża!!!!!!!!! No, nie , ku..a , JA NIE JEŻDŻE!!! A teraz widzę , ze nie tylko ja też nie jeżdżę ale nie bój się, jamles, o tym trzeba mówić glośno... ja to pokrzyczeć nawet mogę anjaaaaaaaaaaa, jest nas już troje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 24.02.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 bo po co sie tak meczyc na tym mrozie????????? no właśnie, ja to ludzi (tych od nartów) w ogóle nie rozumiem mom podobnie tys kurna nie jezdzem jakoś i wolem grzanca przy kominku pic albo z kobitom na skuorze kolo kominka..cieplego lezec.. taki jakis dsiffny jezdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.02.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 he he nie my same Sierzant-ko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 24.02.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 he he nie my same Sierzant-ko ja tą stronę komentarzy muszę wydrukować i pokazać moim znajomym Nooooo, ghost34, szacuneczek a tym nawoskowanym deskom, czy jak im tam, mówimy stanowcze NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 24.02.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 kurna 6015 postuff..ale nabazgrołechhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.02.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 ja też głosno mówię że nie jeżdżę na nartach i nigdy jeździć nie będę bo na myśl że miałabym sobie tak w dół polecieć z tą otwartą przestrzenią przed oczami to mi już niedobrze jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts