kaśka maciej 25.02.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Szukalam w necie w programie tutaj http://tv.wp.pl/index.html Gazety od jakiegos czasu z programem nie kupuje, bo i tak nic sie nie zgadzalo.No jak nie ma jak jest!!! Godz 21: Garden Invaders Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.02.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 O tych Najeźdźcach to prawie jak o nas Kaska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.02.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 O tych Najeźdźcach to prawie jak o nas Kaska gdzie tam, ja niewinna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.02.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 A kto tu ciagle Hunami straszy? Hę, ze niby ja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.02.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 A kto tu ciagle Hunami straszy? Hę, ze niby ja? No tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.02.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Nie lgaj Kaska , wszyscy Cie tu znaja juz na wylot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 25.02.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Szukalam w necie w programie tutaj http://tv.wp.pl/index.html Gazety od jakiegos czasu z programem nie kupuje, bo i tak nic sie nie zgadzalo.No jak nie ma jak jest!!! Godz 21: Garden Invaders Tak to jest jak nie zna sie jezyka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.02.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Nie lgaj Kaska , wszyscy Cie tu znaja juz na wylot a Ty już musisz tak mnie dobijać, co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.02.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 cze Kasiula, gdzie wczoraj zniklas jak ja pilam i nie mialam z kim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.02.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 cze Kasiula, gdzie wczoraj zniklas jak ja pilam i nie mialam z kimłeb mi pękał w szwach musiałm iść spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.02.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 ti tak jak mi dzis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.02.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 ti tak jak mi dzis mnie już dziś przeszło, ale prochy były konieczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 25.02.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 ti tak jak mi dzis mnie już dziś przeszło, ale prochy były konieczne cześć, laski kupiłam sobie dziś zastawę lubiany victoria z motywem yuki, fajna jest no i do tego obowiązkowo sztućce Gerlacha, fajne sa no i głowa mnie nie boli, bo na ból głowy najlepsze są ZAKUPY..., ale to wiedza wszystkie dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.02.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 no i głowa mnie nie boli, bo na ból głowy najlepsze są ZAKUPY..., ale to wiedza wszystkie dziewczynki widzisz!!! to ja już wiem dlaczego mnie tak od dwóch dni boli Na zakupach dawno nie byłam Chyba w sobotę ostatnio, przy okazji kina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 25.02.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 no i głowa mnie nie boli, bo na ból głowy najlepsze są ZAKUPY..., ale to wiedza wszystkie dziewczynki widzisz!!! to ja już wiem dlaczego mnie tak od dwóch dni boli Na zakupach dawno nie byłam Chyba w sobotę ostatnio, przy okazji kina kaśka, ja nie chcę nic mówić , ale jeszcze parę dni bez zakupów i Twój przypadek będzie się nadawał do leczenia... klinicznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.02.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 no i głowa mnie nie boli, bo na ból głowy najlepsze są ZAKUPY..., ale to wiedza wszystkie dziewczynki widzisz!!! to ja już wiem dlaczego mnie tak od dwóch dni boli Na zakupach dawno nie byłam Chyba w sobotę ostatnio, przy okazji kina i ja i ja na zakupy musze, bo mi yen łeb rozpier.... wyplate dostane to pojde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.02.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 no i głowa mnie nie boli, bo na ból głowy najlepsze są ZAKUPY..., ale to wiedza wszystkie dziewczynki widzisz!!! to ja już wiem dlaczego mnie tak od dwóch dni boli Na zakupach dawno nie byłam Chyba w sobotę ostatnio, przy okazji kina kaśka, ja nie chcę nic mówić , ale jeszcze parę dni bez zakupów i Twój przypadek będzie się nadawał do leczenia... klinicznego czyli musze się ratować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 25.02.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Może sobie narty kup, jak lubisz... , bo my natenprzykład z anją nie uważamy, rozumiesz, tego rodzaju rozrywki, aaaaaaaale Ty chyba tez za zimą nie przepadasz, co ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.02.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 dobry wiecżór łooooo to ja bym musiała z zakupów nie wracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.02.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 prawie pół doby nikt nie zajrzał Kaska zlikwiduje tę ..... gazetkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts