Mags 19.11.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 No cześć! Jak zobaczyłam swoją sypialnię, to też mi się wydawało, że jakaś mała, że tylko łóżko i komoda, bo nawet nie szafa. Mąż mi wmawiał, że to złudzenie. No to usiadłam przy kompie, w jakimś tam programie zrobiłam wizualizację i stwierdziłam, że nie jest tak źle, ale rzeczywiście - tylko łóżko i komoda wchodzą w grę A co do tych dekarzy to przegięli. Może pogoda im straszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.11.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Jeszcze kilka ciekawych znalazłam, wybacz, że tak Cię zalewam tymi zdjęciami. Jakbyś miała już dość, to powiedz http://www.meble.pl/gfx/pl/produkty/3562_1123_redm.jpg http://www.senator.wroc.pl/foty/zabudowy2.jpg http://www.senator.wroc.pl/foty/przedpokoj1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 19.11.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Braza gdzie ty to wszystko wynajdujesz?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.11.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Braza gdzie ty to wszystko wynajdujesz?????? W necie, oczywiście Ale muszę przyznać, że jak jest potrzeba coś konkretnie znaleźć, to się trzeba po tej sieci nabiegać! Jak mam czas, to biegam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.11.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Braza gdzie ty to wszystko wynajdujesz?????? W necie, oczywiście Ale muszę przyznać, że jak jest potrzeba coś konkretnie znaleźć, to się trzeba po tej sieci nabiegać! Jak mam czas, to biegam Bóg zapłac dobra kobieto Drugie zdjęcie to jakby u nas Bo my mamy wejście do garderoby z sypialni- nie wiem, czy dobrze to widac na planie Wielkie dzięki, ciekawych zdjęć nigdy dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.11.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Ja zrezygnowałabym z garderoby robiąc pojemną szafę z lustrem (elementy bądź całość). Pomieszczenie wyda się większe, bardziej doswietlone i będzie wieksze. Owszem, nie będzie tego komfortu jak z garderobą ale... musicie się zastanowic czy to konieczne. Pomyśl jak zagospodarujesz półki w garderobie, co tam i gdzie dokładnie będziesz trzymać? Jak sie bedziesz poruszać. Czy naprawdę zalezy Ci na "dozwolonym bałaganie" w ubraniach? Chciałam robić dodatkową garderobę kosztem jednego pokoju. Zrezygnowałam z tego pomysłu bo w pokoju swobodnie stanie mi duża szafa. No i mam dodatkowy gościnny Przesunęliśmy też ścianki działowe na górze, tak by w naszej sypialni weszła szafa. Jest wnęka ok. 4,6x0,7 czyli akurat na szafę wnękową. Połowa moja, połowa męża Na piętrze mamy już jedną garderobę ale zajmie ją córka. Nie chce mi się biegać do niej Buty i kurtki będą na dole w wiatrołapie bo tam będą 2 szafy (dość spore). Uważam, że garderoba to dobre rozwiązanie i fajna sprawa. Jednak w sytuacji gdy miałabym tracić na wygodzie wolę ją zastąpić pojemną szafą. Tym bardziej, że ja lubię mieć poukładane (to podobno obsesja) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 19.11.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 I co Kasia, przyszli ?? NIE!!!!!!!!!!!! Może jutro przyjdą??? co za ..........pi ....pi.......pi..piiiiiiiiiiii........ Słów brak. Jutro przyjdą - mam nadzieję . Trzymam mocno kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 19.11.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Braza gdzie ty to wszystko wynajdujesz?????? W necie, oczywiście Ale muszę przyznać, że jak jest potrzeba coś konkretnie znaleźć, to się trzeba po tej sieci nabiegać! Jak mam czas, to biegam Bóg zapłac dobra kobieto Drugie zdjęcie to jakby u nas Bo my mamy wejście do garderoby z sypialni- nie wiem, czy dobrze to widac na planie Wielkie dzięki, ciekawych zdjęć nigdy dość Dobra kobieta zawsze coś extra wynajduje Kasia, mamy tak samo - wejście do garderoby z sypialni. Dla mnie garderoba to taaaaaka duuuuuuża szafa - nie chodzi o to, że tam ma być miejsce na lustra, fotel i sofę Tylko po prostu ma być duuuuużo półek, miejsc na wiszące ubrania itd. Szafy mi nie wystarczają. Mam teraz w mieszkaniu dwie duże wnękowe ale jak do ubrań doloży się reczniki, pościele itd. to zdecydowanie miejsca brak ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 19.11.2007 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 a co do drzwi to też nie chcemy robić "normalnych" tylko jakieś szkło ( lub lustro ), takie przesuwne jak drzwi od szafy właśnie dlatego, ze w garderobie luster nie będzie A tak - przynajmniej ładne z pozytecznym się złączy . Zostaje tylko kwestia jak te drzwi nam się zmieszczą, bo te przyszłe drzwi będę się suwać na skos... ale jakoś damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.11.2007 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Ja w szafie zamierzam trzymać tylko i wyłacznei ubrania Nic więcej. Ręczniki będą w łązienkach a pozostałe rzeczy w zalezności od przeznaczenia w odpowiednich pomieszczeniach. Nie będę biegać ze ścierka kuchenną miedzy kuchnią a szafą w sypialni Pościel, koce itp. będą w garderobie, pod skosami bo tam najlepiej je wcisnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 20.11.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Ja w szafie zamierzam trzymać tylko i wyłacznei ubrania Nic więcej. Ręczniki będą w łązienkach a pozostałe rzeczy w zalezności od przeznaczenia w odpowiednich pomieszczeniach. Nie będę biegać ze ścierka kuchenną miedzy kuchnią a szafą w sypialni Pościel, koce itp. będą w garderobie, pod skosami bo tam najlepiej je wcisnąć niby też tak zamierzam To teraz mam wszystko razem, bo aktualnie w łazience nie mam gdzie trzymać np. reczników. Pościele, koce - wszystko jest w tych szafach wnękowych Cieszę się, że w nowym domu będzie tak duuuuuuuuuuużo miejsca Przeraza mnie tylko to, że kiedyś znów tego miejsca może zabraknąć bo niestety jestem typem "zbieracza" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.11.2007 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Mam wrażenie Kasiu że pomieszczenia w stanie surowym zawsze wyglądają na mniejsze. Kształtu nabierają po maluwaniu. Czasem fajnie wziąść papier milimetrowy i wszystko sobie rozrysować lub w kompie zaaranżować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 20.11.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 DEKARZE SĄ !!!!!!!!!! http://www.animowane-gify.net/gify/5/26.gif I tym optymistycznym akcentem zakończę ten wpis Kasia Ps. a pana Bolka zakopiemy. W lesie. 10 m pod ziemią , żeby nawet psy nie znalazły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.11.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Kasia Dasz rade , nie masz wyjscia. Poczekaj ze skarga , bo calkiem Cie udupia Grunt , ze sa dekarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.11.2007 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Cześć dziewczyny Widzę, że dyskusja rozgorzała w temacie garderoby Teraz w bloku mamy taką dużą szafę wnękową, do której można wejść, cos na kształt garderoby To małe niewinne pomieszczenie mieści wieeeeeeelllleeeeeee rzeczy: - od frontu sa dwie duże szafki takie od ziemi do sufitu, tam mam pościel, ręczniki, - w środku sa równiez dwie szafki: tam jest wszystko od żelazka po Sylestrowe buty w pudełku - dalej sa jeszcze wieszaki na płaszcze i kurtki, no i dookoła na samej górze jest dość obszerny pawlacz ROzwiązanie jest extra, mieści się tam jeszcze odkurzacz i deska do prasowania i wiele wiele innych pożytecznych rzeczy. Jakbym miała tam porządek to zrobiłabym Wam zdjęcie, ale ... musicie poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 20.11.2007 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Cześć dziewczyny Widzę, że dyskusja rozgorzała w temacie garderoby Teraz w bloku mamy taką dużą szafę wnękową, do której można wejść, cos na kształt garderoby To małe niewinne pomieszczenie mieści wieeeeeeelllleeeeeee rzeczy: - od frontu sa dwie duże szafki takie od ziemi do sufitu, tam mam pościel, ręczniki, - w środku sa równiez dwie szafki: tam jest wszystko od żelazka po Sylestrowe buty w pudełku - dalej sa jeszcze wieszaki na płaszcze i kurtki, no i dookoła na samej górze jest dość obszerny pawlacz ROzwiązanie jest extra, mieści się tam jeszcze odkurzacz i deska do prasowania i wiele wiele innych pożytecznych rzeczy. Jakbym miała tam porządek to zrobiłabym Wam zdjęcie, ale ... musicie poczekać ..... No i własnie tak pewnie wyglądać będzie moja garderoba, która mieścić będzie nie tylko garderobę noszoną przez nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2007 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Ja mam teraz w pokoju u Małej narożną tzw. garderobę!!! Nie zmieści się w niej sofa - to pewne - ledwo już teraz odkurzać mogę upchnąć - ale to był dobry pomysł!!! Róg pokoju, zazwyczaj ziejący pustką, został w sensowny sposób wykorzystany!!! Trzy drążki na ubrania wiszące, 2 półki tzw. pawlaczowe, i 6 półeczek na całą resztę. Do tej pory wystarczało, ale powoli przestaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.11.2007 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 W tej nowej garderobie mam zamiar mieć nasze ubrania, pościel, jakies koce i tego typy rzeczy, może deskę do prasowania i jakieś inne arcywane NASZE rzeczy. Łazienki mamy spore więc tam będę trzyamć ręczniki, a brania dzieci będą w pokoju u nich, będą mieć szafy w dużych wnękach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2007 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 No i uważam, że to dobre wyjście. Wszystko będzie miało swoje miejsce i będzie pod ręką. Jak znam życie, w czasie użytkowania nie raz dojdziesz do wniosku, że jakaś rzecz powinna być jednak w zupełnie innym miejscu ale to normalne!!!! Wszystko nabierze kształtu dopiero po jakimś czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 20.11.2007 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 No i uważam, że to dobre wyjście. Wszystko będzie miało swoje miejsce i będzie pod ręką. Jak znam życie, w czasie użytkowania nie raz dojdziesz do wniosku, że jakaś rzecz powinna być jednak w zupełnie innym miejscu ale to normalne!!!! Wszystko nabierze kształtu dopiero po jakimś czasie Po jakimś czasie to u mnie zazwyczaj bałagan się robi a nie porządek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts